Amazonko, ď.
Lenpel, máš přesně pravdu, Summer Song je mléčně oranžová.
Na té společné srovnávačkové fotce má blbé světlo a tak pěje a září, že Kladno je proti ní temný kumbál.
Původně (než Summer Song včera rozkvetla, jsem žil v tom, že na tom místě mám nějakou
podzimní červenou Harknessovku, ach ten Němec! Poupě navíc bylo po celou dobu regulérně červené).
Heleno, nevím. Možná bych Summer Song ke třema Crown P. Margareta vysadil a dal bych tam dvě bílé růže
s jednoduchým květem (Vierge Folle a spol.) na doplnění. Mám S. Song první rok, těžko hodnotit, ty její listy a výhony mi připadají
dost velké a čajovkovité, jestli mi rozumíš, tak jestli by se to s pěknými užšími listy CPM netlouklo, snad ne.
Nebo (var. 2) bych tam dal tmavou růži (ála Road 66), a modré šanty, prostě něco mě táhne k těm jednoduchým květům.
CPM už mám hodně orvanou, chudáka, ale můžu zkusit ještě nějaké kombinace.

Co s Grahamem T. ti neporadím, měl jsem ji tři roky, šoupal jsem šoupal, až jsem ji vyšoupnul k babi do skoro-žluté předzahrádky.
Zatím ji můj momentální vkus zpátky nechce. Asi by se mi líbil samotný o cca třech kusech s modrým čímkoliv (perovskie, šanta,
levandule (jak to teď máš), ořechoplodec, zvonky a pod.)
Kájo, to je zvláštní, mě Crown PM a Teasing G. nepřijdou vůbec podobné.