Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Růžová sezóna 2011

Re: Růžová sezóna 2011 16. lis 2011 21:48 #272537

• Eva.Trifon
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2755
No já taky hleděla na to co mi to poslal, velikánské růže až jsem se lekla, že se spletl a poslal popínavky, mám Amáde Lászlo, Andiko, Baba Kay, Gyory mama, Neti, Schoner Laci, Zora Lili, Zsilinsky Istvan to opisuji s papíru co mi poslal. Na těch štítcích to nepřečtu :unsure: , tak jak je na jaře poznám to nevím, to bude prča, budu čekat na květy. A mají spoustu šípků :lol: Fotky máte krásné, no jo....ctíč, už slintám, zatím se po dnešním dnu držím, ale čekám že tak po vánocích to bude na Kroměříž,- kurde to s těmi dotacemi z EU není vůbec špatné, to já bych brala i takové Veřejné práce (prý jsou povinné pro nezaměstnané po novém roce :whistle: ), ale jen při sázení nějakého rozária, no ale za to bych nemohla platit svůj chtíč jako nezaměstnaná :huh:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: quendery

Re: Růžová sezóna 2011 16. lis 2011 22:01 #272539

• quendery
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3706
Eva.Trifon napsal:
No já taky hleděla na to co mi to poslal, velikánské růže až jsem se lekla, že se spletl a poslal popínavky, mám Amáde Lászlo, Andiko, Baba Kay, Gyory mama, Neti, Schoner Laci, Zora Lili, Zsilinsky Istvan to opisuji s papíru co mi poslal. Na těch štítcích to nepřečtu :unsure: , tak jak je na jaře poznám to nevím, to bude prča, budu čekat na květy. A mají spoustu šípků :lol: Fotky máte krásné, no jo....ctíč, už slintám, zatím se po dnešním dnu držím, ale čekám že tak po vánocích to bude na Kroměříž,- kurde to s těmi dotacemi z EU není vůbec špatné, to já bych brala i takové Veřejné práce (prý jsou povinné pro nezaměstnané po novém roce :whistle: ), ale jen při sázení nějakého rozária, no ale za to bych nemohla platit svůj chtíč jako nezaměstnaná :huh:
:up :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Téma bylo zamčeno.

Re: Růžová sezóna 2011 17. lis 2011 05:33 #272541

• Dany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1364
Hanko johanko, za zprávu o délce jvetení Zsilinského Istvana děkuju, tos mě potěšila a moc.
Andiko od p. Šípa je opravdu velké, lekla jsem se, cože to budu mít za obra :)
Poslední úprava: 17. lis 2011 05:33 od Dany.
Téma bylo zamčeno.

Re: Růžová sezóna 2011 17. lis 2011 10:56 #272547

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
No vy jste mi zase daly!!!Včera jsem neměla čas tu pobýt-byli jsme na návštěvě,teď jsem to prolítla.Dobrá debata :up :up :up

Jinak na "Lurdy" můžu nabídnout 3/4 ha louky,od severu a západu lesnatá stráň,jih a východ pole,úhlopříčně protéká potůček.Prostě romantika ;) A navíc u Všerub,takže pro růže blízko :woohoo: Část zprávy je pro hosty skrytá. Pro zobrazení celé zprávy se prosím přihlašte nebo registrujte.
Téma bylo zamčeno.

Re: Růžová sezóna 2011 17. lis 2011 13:08 #272551

• quendery
  • Platinum Boarder
A hele co je najednou volný plochy na sázení :woohoo: :woohoo: No vida, pak že se už růžindy nevejdou ........ :laugh: :laugh: :laugh:
Téma bylo zamčeno.

Re: Růžová sezóna 2011 17. lis 2011 13:25 #272553

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
:laugh: :laugh: zatím si tam známý seká trávu pro bizony,protože tam nesmím postavit chajdu-pouze hospodářský objekt.Navíc vodárenské pásmo.Jedině to navlíct na biopěstírnu růží,postavit budovu-2-3sklady na nářadí a materiál,zázemí pro personál(mám představu:největší
sklad na nářadí=klubovna,zázemí=několikero podkrovních pokojíčků s příslušenstvím),to by šlo,ne? ;)
Téma bylo zamčeno.

Re: Růžová sezóna 2011 17. lis 2011 14:25 #272557

• quendery
  • Platinum Boarder
:woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :up
Téma bylo zamčeno.

Re: Růžová sezóna 2011 17. lis 2011 14:25 #272558

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
Eva.Trifon napsal:
No já taky hleděla na to co mi to poslal, velikánské růže až jsem se lekla, že se spletl a poslal popínavky, mám Amáde Lászlo, Andiko, Baba Kay, Gyory mama, Neti, Schoner Laci, Zora Lili, Zsilinsky Istvan to opisuji s papíru co mi poslal.

Nu Evi to je nasyslíno a potom nemmám mít od šípa jen 2 gyorovky,... též Ištvána a Ckollo no snad příště,... letos na drobnokvětky nemm štěstí, Lavander Cover a Sweet Cover taky nebude,..:( ach jo ach jo akorát doufám v Lipstick,..:)
Téma bylo zamčeno.

Re: Růžová sezóna 2011 17. lis 2011 14:30 #272559

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
Já to tu našla až dnes, myšlenla blázince a EU dotovanýc maďarských růží (podpora regionu) se mi moc moc líbí hlásím se taky a už se těším, nikdo nám nebude odporovat :-)
Přidávám Dainty Bess ze 14.11.
PB140024db.jpg
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja, Dany, Aglaé, JaninkaH, helena, mišpule, Evka

Re: Růžová sezóna 2011 17. lis 2011 14:50 #272561

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Dany napsal:
prosím prosím, máte někdo Easter Morning? Na HMF je jenom jedna fotka.
A přišla mi Andikó, prý skalková maličká, má obrovské větvičky, je hustá, nechce se věřit, že bude maličká

Easter Morning mám, momentálně "na hanbě", je to vlastně skalková růže s velkým "čajovými" květy, na záhonku vypadá tak nějak nepatřičně, tak na jaře půjde do nádoby.

eastermorn.jpg

Andikó má cca 1 metr, není ani malá, ani skalková ;)
Poslední úprava: 17. lis 2011 14:55 od amazonka01.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja, lenpel, helena
Moderátoři: Eva L., Květa