danah napsal:
Když vidím ty vaše krásně nakvetlé vitální růže, mám pocit, že ty moje jsou takové neduživé a strádají.
Jak moc je živíte, hnojíte? Já na jaře zahrábla do záhonu Cererit a k růžím speciálně nějaké granulované hnojivo pro růže (s rohoskou). Dnes jsem ze zoufalství, že málo hnojím, stříkala na list Wuxal s nějakou výživou na list...bojím se, abych to zase nepřehnala...nebo je problém málo slunce

(cca od 9 - 10 do 14 -15hod.)
Danah...hnojím jako ty, zjara sypu navrh - nezahrabávám - hnojivo na růže, většinou koupím velkou krabici 2,5 kg. Teď jsem v sobotu taky stříkala na list, hycolem + přidala jsem tam prostředem na mšice, a kde mšice nesály, tam jsem dala champion. Hnojení granulema opakuju ještě tak v červenci. Moje mají sluníčko celý den, dvě jsou zastíněný broskvoní a taky hůř rostou. Ty co mám před chajdou, jsou ve stínu hodně, sluníčko tam začíná v létě svítit až kolem druhé odpoledne, zjara taky až po půl čtvrté. Jsou tam dvě alby a dvě sadovky, jedna pnoucí barock. Ale není na nich vidět, že by trpěly. Jsou to obrovské keře obalené poupaty....tak je to asi individuální, ta potřeba slunce, některé asi zkousnou i stín.