Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Pravidla fóra

Pravidla fóra 24. říj 2012 08:41 #284631

  • amazonka01
  • Avatar uživatele amazonka01
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Příspěvky: 3087
  • Obdržená poděkování 1568
  • Karma: 8
Vítáme Vás na Krásných růžích. Budeme rádi, když se Vám tu bude líbit. Ale i tento "kráse věnovaný" web má určitá pravidla. Bude jednodušší, když si je přečtete a budete se jimi řídit, než aby docházelo k nedorozumění.

Toto je a měl by zůstat tématický web.
Prioritou jsou růže a vše kolem nich, venkovní rostliny a vše kolem nich. Všechna ostatní témata jsou (pouze) tolerována ( pokud neodporují pravidlům uvedeným v bodě 5 - kromě bodu b)) a jsou umístěna ve Volné diskusi.

1) Fotky v tematických diskuzích se budou vkládat pouze k příspěvku, tj. nikoliv jen ke kochání, ale i s komentářem. Výjimkou je více fotek téže rostliny v různých úhlech, pohledech, podmínkách, ale opět jen s příspěvkem. Tematické diskuse budou označeny příznakem (šipkou). Nebude jich nijak velké množství.

Fotky bez příspěvku se mohou vkládat do galerie (primárně ), nebo třeba do "právě kvete", nebo "sezony" (a podobně), ale vždy s pojmenováním.

Ve volných diskuzích je vkládání fotek čehokoliv bez cenzury (pokud nebudou odporovat - viz bod 5))

2) Než se někdo zeptá, bude číst v diskuzích, ideálně taky gůglit. Jasně, je to namáhavější, ale jsme gramotní.

3) Při zakládání nové diskuze se přesvědčte, zda tu už není podobná, či zda vaši otázku neřeší už jinde.

4) Pojede jen jedna kafíčková diskuze, a pár diskuzí tzv "volných". Tam nebudou platit výše zmíněná pravidla a nebudou moderované (až tedy na mazání těch příspěvků, které obsahuje bod 5) - kromě bodu b))

5) Moderátoři budou mazat a editovat příspěvky uživatelů, pokud a) budou vulgární či odporující právnímu řádu ČR (hanobení národa, rasy, šíření porna) b) budou totálně OT v tematických diskuzích c) budou obsahovat reklamu. O smazání může moderátora/admina taky výjmečně požádat autor. Ostatní příspěvky se mazat NEBUDOU. Je možné také příspěvky přesunout do vhodnější diskuze, což by se ale nemělo stát pravidlem, volte, prosím, tedy pečlivě, kam své příspěvky umístíte.

6) Moderátoři při přesunu (pevně doufám, že nebudou potřeba ) nechají stopu, uvedou kam příspěvky/diskuzi přesunuli, nebo jak jí přejmenovali, nebo že (a ideálně proč) něco smazali.

7) Jakéhokoliv nováčka uvítáme ( kdo ho první uvidí, přivítá ) a instruujeme ho k přečtení pravidel a jejich akceptování příspěvkem.

8) Na KR se nehádáme, neosočujeme a neurážíme. Když už k tomu někde dojde:
a) jste-li terčem, nejlépe na prudiče nereagujte a rovnou ho nahlašte. I když máte pocit, že se musíte hájit nebo prudičovi něco vysvětlit, nedělejte to – přesně na to totiž čeká.
b) jste-li prudičem, včas se zaražte a v pruzení nepokračujte. Stane se to každému, zvlášť když má mizerný den. Umění je včas přestat.
c) jste-li nestranná osoba, zůstaňte jí a nepřisolujte si. Raději upozorněte moderátora.

9) Admin je pověřen majitelem. Co řekne admin, a vychází - li to z těchto daných pravidel, je svaté. Smaže-li admin téma nebo příspěvky, neptejte se, proč to udělal, nedožadujte se vysvětlení a nepořádejte demonstraci proti cenzuře. Totéž platí, maže-li moderátor a admin s tím souhlasí (poznáte to podle toho, že dotyčný moderátor zůstává moderátorem). Nejde o porušování vašich ústavních práv, ale o prosté udržování pořádku. Pokud bude potřeba změnit pravidla, nebo ustanovit nové, bude tak učiněno veřejně.
Následující uživatel poděkoval: Evka, J.A.P.N, AMachek, snajecka
Moderátoři: Eva L., Květa