Tak se o neco pokusim,souhlasim s tim, ze je to dost tezky, sezony mi zacinaji splyvat, moc mi pomohla EvaL se sloucenim bodu, budu se trochu opicit
1.9.11.14 Top ruze 2013, kterych si povazuju, jsou dlouhodobe Top a netrpi vyrazne chorobama
Rose du Roi, Evelyn, Stephanie Baronin zu Guttenberg, Sweet Blondie, Lady Emma Hamilton, Emilien Guillot, Pretty Sunrise, Vierge Folle, Lavender Cover, Sibelius, Roseraie de l´Hay
2.Top nakup podzim 2012
Guy Darmet, The Shepherdess, Fedra, Mme de Stael
3.Top nakup, novacci, kteri ocekavani (zatim) nenaplnili, ale nevyhrozuju
Dr.Massad - kvet prekrasny, no strasne rychle chytil CS, Reine Sammut - dtto, Let´s Celebrate - zadny pokrok v rustu, kvety asi 2, presazena na lepsi misto, snad, Declic - to samy, pujde jinam, Elbflorenz - na polednim slunci se skvari, Cardinal Hume - dtto, bala jsem se CS, kupodivu nastoupila mirne az s podzimem, Louis de Marillac - presazen, slaby rust
4.15. Zklamani roku, potizistka
Leander - mala nasada, kandelabry, dlouha pauza v kveteni, Minerva - zastavila se v rustu po pres., temer nekvetla, snad se zmatori, Burgundy Iceberg - ta muze figurovat i v bode 12 s tim, ze ma kvet mnam, ale kerik temer bez listi (CS)
5.Neurazi, nenadchne
Leonardo da Vinci - jinak krasny, soumerny a bohaty ker, nu ale nevoni atp, Rosemary Harkness, Tatoon, Ashram
6.Kandidati na vyhazov
uz jsou jinde -Jose Carreras, Super Star, Leander pujde asi brzo, misto bude treba
7.Top vune
tak to se resi snadno: Evelyn, Golden Celebr., Catherine Guillot, Jude the Obscure, Rose de Rescht
8.Top smradoch
porad jeste nemam
10.Top ocekavani
co se vyklube z nove vsazenych - Constanze Mozart, Keros, Ventilo, Gospel ... a jest-li se vubec vyklubou - Amandine Chanel, Laduree (vypadaji spatne) a jaka bude Ritausma a jak pekne zesili vsechny jednorocky!!
12.Je skvela, ale
Mrs John Laing - vonava, nadherna, ale kazdy rok chyta CS, rez a padli, stejne si ji necham, Jacqueline du Pre - rychle opadava, no stejne rychle nakvetaji dalsi poupata, VeroniqueB - poupata i kvety jsou v haji, jakmile zaprsi,La Rose de Molinard - se pali tezce, potrebovala by tak ranni slunce a pak treba odpol., ale takovy misto abys tu pohledal, Alfred Colomb - dtto
13.Top sipky
striham, stejne by nedozraly, Flammentanz ma velke, podlouhle, oranzove, ale moc top mi nepripadaji, casem zcernaji a zkrabati
14.Top zdravi
mam spolu s bodem 1., postrikuju 1x zjara, vloni to byl Syllit nevimjaky, jest-li zabral u nekterych nebo jest-li bylo dobry klima, nevim, na Burgundy treba nemel vliv, postriky me netesi
15.Potizistka...u bodu 4.
16.Rozlouceni ...u bodu 6.
17. Srazkove uhrny
nemerim, casto jsou mracna mimo nas, mrzi to, ale nic s tim nenadelam
Dost ruzi jsem pominula, nezaradila, vsak se na ne dostane jinak, kdyz to tady tak pekne funguje.Diky
Rose du Roi v polovine cervna