Kirsten napsal:
Tak to je pro mne dobrá zpráva - potřebuji na jedno místo takovou hydrovitou růži.
Mohla bych Vlaďko, nebo i někdo další, poprosit o fotky, jak vypadá Alchymist v době mimo kvetení a taky po opadu listí? Moc děkuji.
Kirsten, hledala jsem fotku odkvetlého keře, ale nemám nic, kde by byl vidět habitus. Z jedné strany má nohy schované za plotem, který se postupně snažím ještě zaplevelit podsadbou a je tam i plynová skříňka, z druhé strany z úhlu, kde by byly fotitelné její nohy chybí odstup (dům), nebo další růže. Je pravda, že má holé nohy, je proto podsazená dalšími nižšími růžemi a nově i astrami.
Přidávám fotku, jak květy stárnou. Já s tím nemám problém. Možná je to tím, že je na průvanu a rychle ofouká a voda v květech tak dlouho nezůstává ? Ráda si ji střihám do vázy, drží. A má těch květů takovou spoustu, že mne to nemrzí a hodně si ji užívám. Spousta opakujících růží za sezonu nekvete tolik...
A máš pravdu, je to hydra, kdo má malou zahradu, ať to zváží. Ale i to jde. Vím o takové, hodně střihané.