Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kordes II - růže dle šlechtitelů

Kordes II - růže dle šlechtitelů 13. čen 2015 16:18 #297699

• varouch
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1493
Kamcule1 napsal:
Tak uz i ja se dockala prvniho ruzoveho kvitku! A jeste od jarniho novacka - Rosengrafin Marie Henriette.
Herkules a Novalis teprve ukazuji barvicku v prvnich poupatech.
Taky mi jako první vykvetl tento nováček. Voní ti? Já ji kupovala jako silně vonící k lavičce, ale prakticky nic necítím, jen když přímo zabořím nos do květu. Doufám, že se to s jejím věkem zlepší..
Téma bylo zamčeno.

Kordes II - růže dle šlechtitelů 13. čen 2015 16:29 #297700

• Kamcule1
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 310
varouch napsal:
Kamcule1 napsal:
Tak uz i ja se dockala prvniho ruzoveho kvitku! A jeste od jarniho novacka - Rosengrafin Marie Henriette.
Herkules a Novalis teprve ukazuji barvicku v prvnich poupatech.
Taky mi jako první vykvetl tento nováček. Voní ti? Já ji kupovala jako silně vonící k lavičce, ale prakticky nic necítím, jen když přímo zabořím nos do květu. Doufám, že se to s jejím věkem zlepší..

Nijak extra, jen kdyz do ni zaborim nos, citim lehkou ruzovou vuni trochu do citusova. Taky jsem cekala vuni silnejsi. Porad doufam, ze az se kvet rozvije, hude to lepsi, nebo snad s vekem...
Téma bylo zamčeno.

Kordes II - růže dle šlechtitelů 13. čen 2015 16:37 #297701

• Evka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1197
Také mi pomalu začíná rozkvétat první květ,ale vůně prozatím nic moc,ani silou ani složením.
Já ji nekupovala pro vůni ale pro barvu,tak jsem zvědavá jestli bude podle mých představ. ;)
Téma bylo zamčeno.

Kordes II - růže dle šlechtitelů 14. čen 2015 09:50 #297742

• Lukáš
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 11816
P6140071.jpg

Schloss Eutin - moje velice oblíbená kordeska , barevně nemá chybu, ale je poněkud vzrůstnější
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Eva L., Evka, Láďa, Jikra, Ajka, alenak

Kordes II - růže dle šlechtitelů 14. čen 2015 20:53 #297782

• Evka
  • Platinum Boarder
Rosengrafin Marie Henriette už rozkvetla a samozřejmě při mé smůle vůbec neodpovídá odstínu pro který jsem si ji koupila. :angry: Myslela jsem,že bude jako na odkazu tady v pravo www.nejkrasnejsi-ruze.cz/televize-rozhlas-clanky-o-ruzich/ ,ale bohužel vypadá spíš jako na tomto odkazu www.helpmefind.com/rose/l.php?l=21.255135

Máte prosím tip na růži,která by odstínem i stavbou vypadala jako ta na prvním odkazu,děkuji? :)
Poslední úprava: 14. čen 2015 20:55 od Evka.
Téma bylo zamčeno.

Kordes II - růže dle šlechtitelů 14. čen 2015 21:20 #297783

• varouch
  • Platinum Boarder
mně připadá, že čerstvě rozvitý květ je sytěji růžový, jako na tom tvém druhém odkazu, jak stárne, tak světlá do odstínu z prvního odkazu. Aspoň u mě to tak vypadá. Květy nejsou nijak ploché, ale ani příliš hluboké. Jsou velké a docela dobře drží. U mě kvete asi třetí den, květy zatím drží.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Evka

Kordes II - růže dle šlechtitelů 15. čen 2015 00:09 #297793

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7634
DSCN4517.jpg
Stuttgardia, vloni nová, dost výrazná barva, letos dostala cenu v rozáriu HK, zdravá, roste dobře
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Eva L., Kaja, mišpule, Evka, Láďa, ivik, Jikra, Ajka

Kordes II - růže dle šlechtitelů 15. čen 2015 09:31 #297803

• varouch
  • Platinum Boarder
Evka napsal:
Rosengrafin Marie Henriette už rozkvetla a samozřejmě při mé smůle vůbec neodpovídá odstínu pro který jsem si ji koupila. :angry: Myslela jsem,že bude jako na odkazu tady v pravo www.nejkrasnejsi-ruze.cz/televize-rozhlas-clanky-o-ruzich/ ,ale bohužel vypadá spíš jako na tomto odkazu www.helpmefind.com/rose/l.php?l=21.255135
Takhle vypadá moje - zatím mimino.

P1090702_s.jpg

P1090703_s.jpg

P1090704_s.jpg
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Eva L., Kaja, mišpule, Evka, Kamcule1, Iveta, Jikra, Ajka, alenak

Kordes II - růže dle šlechtitelů 15. čen 2015 16:17 #297818

• Evka
  • Platinum Boarder
Varouchu,tvoje vypadá nádherně. :up Ta moje mi přišla s výhony zastřiženými skoro u země v květináči a dnes jsem se dívala,že vlastně vyrašil jen jeden výhon,ostatní jsou suché.Kde ji máš prosím koupenou,děkuji.
Téma bylo zamčeno.

Kordes II - růže dle šlechtitelů 15. čen 2015 17:06 #297824

• varouch
  • Platinum Boarder
Evko, kupovala jsem ji přímo z Německa na kordes rosen na podzim. Přišla jako jediná neprostokořenná v kontejneru. Brala jsem dvě. Na jaře šly obě taky skoro k zemi, ale obrazily bez problémů. Jsou v polostínu pod heptacodiem a teď už i pod třapatkami. Možná jim to tak vyhovuje.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Evka
Moderátoři: Eva L., Květa