Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Odpovědět k tématu: Výlet

Jméno
Subjekt
Boardcode
B) :( :) :laugh: :cheer: ;) :P :angry: :unsure: :ohmy: :huh: :dry: :lol: :sick: :silly: :blink: :blush: :kiss: :woohoo: :up :S :evil: :whistle: :down
Zpráva
Zvětšit /  Zmenšit

Topic History of: Výlet

Zobrazit nejstarší 10 příspěvků - (Poslední příspěvek nejdříve)
18. srp 2015 02:01 #299712

Bora

Avatar uživatele Bora

Kdo se nezúčastnil výletu, může jenom litovat. Sice bylo horko, ale vedoucí růžové školky pan Petruželka nás mile přivítal a překvapil malým pohoštěním. Provedl nás všemi pěstovanými růžemi a ke každé přidal komentář, ve kterém zdůraznil její specifika. Ochotně zodpovídal naše všetečné otázky. Ukázal nám i ostatní pěstované ovocné druhy. Malin a angreštu jsme si mohli natrhat dosytosti. Nakonec nám nařezal velký puget růží a každou podaroval vzrostlou růží v kontejneru. Jeho ochota a vstřícnost byly obdivující.
Dokonce i jeho ceny jsou velice příznivé. Za 1 ks prostokořenné růže keřové si účtuje 60,- Kč bez rozdílu, což se s cenami např. Pelcových ze Skuřiny a nebo Chládka z Prahy - Střešovic vůbec nedá srovnávat.
Došli jsme si na dobrý oběd a odpoledne strávili ve vodě v přírodním koupališti u blízkého kempu.
Havlíčkův Brod je sice trochu z ruky, ale výlet to byl hezký.
23. čen 2015 07:43 #298268

Jana V.

Avatar uživatele Jana V.

Boro, v sobotu nemůžu, ale cením si nabídky ;) .
23. čen 2015 00:37 #298260

Bora

Avatar uživatele Bora

Měl byste někdo zájem zúčastnit se prohlídky růžové školky v okrese Havlíčkův Brod? Prohlídka je sjednána na sobotu 18.7.2015. Dopravit se tam musí každý po vlastní ose. Nabízím jedno místo v autě z Prahy a zpět. Podrobnosti později. Omezený počet míst, přihlásit se můžete na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.