Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Den Otevřených Dveří 2010

Re:Den OD 28. čen 2010 07:53 #10783

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
Holky díky za fotečky, moc mě mrzí že sem se nemohla jet taky kochat, ale bohužel dvě ratolesti my ty moje výlety trochu stěžují,....(3roky a 7měs.) Tak příště.
Dreslo den otevřených dveří pořádáš jen jednou za rok? :)

Re:Den OD 28. čen 2010 08:14 #10788

• Vlaďka
  • Platinum Boarder
  • Levaza
  • Obdržená poděkování 2598
Květo, zelnenokvětou, to jsem řešila já, tedy se omlouvám a opožděně se představuji:) Netroufala jsem se více vměšovat odbornicím do společnosti. Já růžový začátečník;)
A dík za reference, Zelená už má své místečko.

Re:Den OD 28. čen 2010 08:50 #10789

• dresla
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 383
Díky vám všem, že jste nás navštívily(i). Bylo to fajn, počasí přálo, návštěvy tolerantní k nedostatkům - co víc si přát. Večer jsme se domů vrátili jak 4 rudokožci, přestože jsme na sluníčko navyklí. Asi opravdu začíná léto .
Koláče nám vyrobili tady www.letohradekvendula.cz/ a dokonale nás s nimi zaskočili. Děkujeme.

Kuklík je výsev z českých semínek, měla jsem červený a žlutý, kuklíky všechny červené:angry: . Mám ho taky ráda, kvete dlouho, jen jsem nějak netrefila umístění. Měl být v záhonech vzhledem ke své velikosti dál. Trefit umístění se mi nedaří i u dalších trvalek. Možná jste si všimly ve vstupním podlouhlém záhoně růžových chrastavců. Je to knautia macedonica Melton Pastels, loňský výsev. Sázela jsem podle výšky tmavočervené, ale trifid povlává ve 2 metrech.

Jak to, že nevím, kdo je HelaF??? (Helo, příště se hlásit:) )

Maggi, zkusila jsem naočkovat pár oček z tvojí neznámé, přidám k ní Louise Odier. Snad se něčeho dobereme.

Re:Den OD 28. čen 2010 10:49 #10793

• varouch
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1493
Já tam jela s tím, že budu za blbce (to se mi povedlo, po třetím názvu růže u mě došlo k zahlcení paměťových center a nebyla jsem schopná pobrat ani len setý natož nějaký francouzský názvy :)) a že si teda jen vezmu jednu růži. Odjela jsem se čtyřma růžema a čtyřma levandulema. Každopádně tu historii Zelenokvěté jsem prošvihla, protože jsme s Evou šly pro kabelky do auta, tak Květo, jestli můžeš, je to někde popsané, nebo to popsat sem? Google o ní mlčí.
Následující uživatel poděkoval: HonzaPM

Re:Den OD 28. čen 2010 12:04 #10796

• Emilka
I já bych se ráda přidala ke chvále . :laugh: :laugh: Po náročné cestě z Hr.Králové, kdy jsem si několikrát projeli Hradec :laugh: :laugh: , jsme to nakonec našli úplně bez problémů :woohoo: :woohoo: .
V Bezděkově nás přivítali bezva lidi ( nechápu proč je Dresla chtěla nacpat do Baby boxu :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: )
Přijeli jsme domů asi o půl osmé , nemohla jsem vůbec usnout, to bylo zážitků :laugh: :laugh: Stále dokola jsem si promítala obrázky z pole . Na jeden den je toho příliš. Na trvalky jsem se vůbec nesoustředila, protože by to bylo moc. Růže kvetly o sto šest. Bylo to krásné odpoledne na které budu dlouho vzpomínat, fotky jsou ještě ve fotáku ( ani nevím co jsem vlastně vyfotila) :laugh: :laugh:
Potom náročném dni, jsme samozřejmě zaspali a skoro poslední den přišla dcera pozdě ( já jsem se nevzbudila vůbec, holka se chudák vypravila sama). :P
S Květou jsme se asi nějak minuly nebo co, s Rheou jsme se potkaly hned u vstupu ;) Nakonec jsem poznala paní Lily a pana Žlebčíka . Laik zíral :silly:

Takže díky díky

PS: Katrán má impozantní rozměry, na fotkách to tak nevynikne, ale je to obr. Ten musím mít.

Re:Den OD 28. čen 2010 12:10 #10797

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
Neviděla jsem Katrán, ale musím ho mít taky :-).

Dreslo, kdybych náhodou měla cestu na Prahu a dokázala k Vám trefit mohla bych se po předchozím včasném ohlášení stavit? Hele odpracuju si to třeba půl dnem pletí pole, nedělá mi to křeč. To co tu holky vyprávějí ve mě vzbuzuje větší a větší zvědavost.

Re:Den OD 28. čen 2010 13:00 #10798

• HelaF
Dreslo, já si vůbec netroufla se ti motat pod nohama, když jsem viděla ten šrumec co jsi měla :) Přijeli jsme s kamarádkou z Rakovníka první, pokecali s manželem, dvouleté ďoutě nám nedovolilo se kochat celý den. A mě laikovi stačilo se procházet, obdivovat, kochat se, čuchat a smekat před tvou prací , máš můj obrovský obdiv. Těším se na příští rok :)

Re:Den OD 28. čen 2010 13:48 #10799

• Vlaďka
  • Platinum Boarder
  • Levaza
  • Obdržená poděkování 2598
cože???
Chodili jsme po poli, kde byla s námi i legendární paní Lilly? Tak ráda bych jí s úctou alespoň jednou větou poděkovala. Její příspěvky na Zahradě mne přivedly k růžovému šílenství:woohoo:
Pan Žlebčík mne napadl, toho asi vím;)

Re:Den OD 28. čen 2010 14:00 #10800

• Rhea
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 834
Jé paní Lilly? A my to nevěděly, to mně mrzí.

Pan Žlebčík byl ten zanícený fotograf?

Re:Den OD 28. čen 2010 14:26 #10801

• kaja
šmarjá -to mně mrzí, že to mám tak daleko!!!tolik známých růžařů ---a těch rostlin. fotky , děvčata!! fotky!
Moderátoři: Eva L., Květa