Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 08. kvě 2011 10:32 #252645

• Květa
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 9851
Kajo, jestli si je chceš pomnožit - delphinia jdou řízkovat.

Fanynko, ty popsané rostliny - to je úžasné :laugh: :laugh: . Fakt jsou silné, pěkné sazenice.

Amazonko, tobě spešl díkyyyy !
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 08. kvě 2011 10:50 #252647

• Dany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1364
Opravdu to jde, jenom nevím, jestli se mi to úplně povede a Romana bude mít fialové s očkem (delphinium), jak chtěla. Chtěla jsem jí uvalit kus, ale nešlo to, tak jsem ulomenou část bez kořenů dala do květníku a řekla bych, že se daří ! Moc bych si přála z toho bílého semínka, kájo, jenže vy odborně stračky po odkvětu stříháte :( , mně ze semínek šly a druhým rokem mi dělají jen a jen radost, ty nejvyšší listy mají i přes půl metru. Já bych si je s radostí vypiplala. Sice jsem si na jaře objednala bílá d. dva kusy, ale myslím, že ani jedno nepřežilo.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 08. kvě 2011 10:50 #252648

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
Květo , vidíš - a to jsem odlomené části vyhodila... no jo - příště budu chytřejší.:silly: :S
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 08. kvě 2011 10:55 #252649

• Kaja
  • Platinum Boarder
protože jsou mladé a budou nízké - zkusím nechat na semeno . ale nezaručuji , že přežijí . a ta veliká - tu mi i přes opory každý rok poláme vítr . tak nikdy nedožije semen.uvidím letos - snad boční výhony.
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 08. kvě 2011 11:20 #252652

• Kaja
  • Platinum Boarder
jeden klematis - Pillu od p. Dufka mi už odešel . trefilo ho. - to se nedá nic dělat -a dívala jsem se na něho v H. - jsem si říkala nebudeš ho kupovat , máš jej zasazený. přiedu domů a ejhle..tam už měly přes metr ale stály190kč.některé už kvetly.:whistle:
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 12. kvě 2011 19:02 #253148

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
Tak sem právě psala do Petro Mělník. No radost z toho nemám, ale to co mi přišlo hrůza, v pondělí vypadalo že je jedna fuksiika ko,.... Dneska je divnejch 10ks ze 13ks....V Balíku mi přišel nějaký jejich reklamační řád,... Nevím jestli ste četli, ale je divnej, přesto sem napsala protože je to teda děs,.. myslím že přemrzly...nebo chytly nějakou plíseň.....
Jo v reklam řádu píší že se má reklamovat do 3dnů jen písemně a je třeba potvrdit skutečnost podpisem nestranná osoba- sousedka,....:dry:

253.JPG

268.JPG

1219.JPG

1290.JPG
Přílohy:
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 13. kvě 2011 04:34 #253161

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Lenpel, podobné rostliny přišly loni od Petro mámě. Si se se zvetily, ale trvalo to celý rok a dalo to hodně práce. Nereklamovala, na to je "líná".
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 13. kvě 2011 05:01 #253163

• lenpel
  • Platinum Boarder
Amazonko ja brala před dvěma lety a v pohodě, vždycky si vemu taklhe pár kytek- pro oživení toho co si doma pěstuju.Letos teda velký šok, říkala sem si že kvůli jedné rostlince to nechám, ale do třech dnů skoro všechny. Takhle nevypadaji an trapené v marketech,..
Tak sem zvědavá co mi napíšou. To sem si zase udělala radost,...
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 13. kvě 2011 05:04 #253165

• ROMANA
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2726
tak tohle bych jim tam osobně odvezla a hodila na hlavu!!!! já teda mám s nima jen ty nejlepší zkušenosti, fuchsie jsou krásné, asi dvě tři byly krapet menší, ale pěkné, zelené, už to dohnaly. Jen teda jeden muškátek - ten už taky asi scípne, oni posílaj hrozně pidi sazeničky muškátů, to ty moje bych mohla dávat za 50!!!! To je sakra rozdíl...a v domácích podmínkách...ale ten jeden reklamovat nebudu, na to prdím. Ale tohle, lenpel, bych jim taky nedarovala...... že to vůbec zabalej!! :sick:
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 13. kvě 2011 05:11 #253166

• lenpel
  • Platinum Boarder
JJ Romčo k nasr,....taky sou všechno pidi, to bych odpustila,...
Ta fuksinka na první fotce byla ko rovnou tak sem si říkala že to nechám- přiložili jako dárek dva muškáty,.... a oni udělali tohle skoro všechny a to sem je nechala pod pergolou a stále přikrejvám na noc,....ale abych si ještě zavlekla nějakou chorobu,... nebo co to je,..A to některé byly za 39,-
Jo a to je pošta 120 a k tomu ještě 50 balné,.....
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa