Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 13. kvě 2011 05:26 #253169

• ROMANA
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2726
bojuj, přece si to nebudeme nechávat pořád dokola líbit! Já nikdy dřív nic nereklamovala...ale teď to taky dělám, za prvý je všechno dost drahý a za druhý..ty nervy se s tim piplat..a pak to stejnak scípne. Já loni zjara takhle strašně dlouho reklamovala dvě dřevitý pivoňky....nakonec jsem vyhrála, ale těch meilů a telefonátů!!!!!!!!!!!!!!!! ale vydržela jsem a peníze vrátili, bylo to za obě 500...no nejsem přece dojná kráva....že? :ohmy:
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 13. kvě 2011 05:33 #253171

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Nj, já od nich brala před lety a byl to průměr, pak jsem četla chválu a měli to, co máti sháněla, tak jsem jí poslala odkaz. A ono došlo tohle :( takže ještě jsem dostala vylagoš já :unsure: )

Pidi odpouštím, jsem zvyklá (Najmanovi, LG..., "neprodejci", poslední dobou Basik), mně stačí, když to žije.
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 13. kvě 2011 06:21 #253174

• HonzaPM
  • Administrator
  • 620 m n.m.
  • Obdržená poděkování 9276
Povzbuzen touto diskusí jsem udělal před minutkou u Starkla reklamaci reklamace.
Tři slézy mi zaslal jako reklamaci, dva z nich jsou v pánu. :lol:
Čičorka (podzimní) mi pro jistotu neroste ani jedna.l:

Basík mi zase visí osm ostrožek, pět náprstníků (poslal přelité před víkendem, přes víkend to na poště pěkně shnilo),
když jsem mu to napsal, odepsal - vyčkejte, co se z toho probere...
Pobavila mě věta - pokud se něco z toho neprobere, pošlu vám náhradu s vaší další (novou) objednávkou... :lol:
Z minulosti mám u něj ještě jednu šantu (poslal o jednu míň) a jednu monardu (poslal klacík, do dvou dnů bylo po něm).
Poslední úprava: 13. kvě 2011 06:48 od HonzaPM.
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 13. kvě 2011 06:32 #253175

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
HonzaPM napsal:
Povzbuzen touto diskusí jsem udělal před minutkou u Starkla reklamaci reklamace.
Tři slézy mi zaslal jako reklamaci, dva z nich jsou v pánu. :lol:

Hmm, takhle jsem u S. reklamovala kakosty, po rekamaci reklamace, kdy opět dorazilo shnilé zbožé a já tak měla doma 9 shnilých kakostů, jsem to vzdala :(

Jj, Basik mi taky v předběžné slíbil, že když se mi pivoňka neprobere, pošle mi jinou. Netuším, jak to chtěl udělat, když jí neměl :huh: (naštěstí se probrala, i když je to chcípáček furt)
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 13. kvě 2011 06:33 #253176

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
Rostliny co nejlépe rostou a dělají největší radost jsou z "výměnného obchodu" mezi námi samými.
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 13. kvě 2011 15:03 #253219

• fanynka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1611
Tak to je přesně to, co mě odrazuje nechávat si věci posílat. Pokud to jen trochu jde, chci to vidět a pak je už na mě, jestli beru nebo ne.
Já jsem staromódní a těžko bych se vyrovnávala s takovým děsem u věcí, ze kterých chci mít jen radost (tedy aspoň na začátku). A poslouchat nebo číst nějaké přiblblé argumenty odesílatele a nechat ze sebe dělat blbce, to to radši nemám.

Jednou jsem si koupila v Hornbachu oncidium, za 2 dny doma zčernalo, tak ve mě bouchly saze a šla jsem ho vrátit. Asi jsem vypadala divoce, ale peníze mi vrátili. Ta prodavačka si dovolila kromě jiného říct " jo pani, když chcete dokonalou kytku, tak to si musíte koupit umělou."

Romano, odkud jsi měla ty dřevité pivoňky?
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 13. kvě 2011 16:36 #253220

• Vlaďka
  • Platinum Boarder
  • Levaza
  • Obdržená poděkování 2598
Teeda ty fuchsie mne překvapily. asi jim to opravdu přemrzlo. Já mám od nich velkou objednávku, dohromady s Kačkou za 1200a kromě dvou Annabel, které byly mrňavé všechno pěkné velké. (Annab. zřejmě chtěli všichni, tak asi honem řízkovali další.) Mám vyzkoušeno za léta, že je u nich nejlepší nechat si poslat v dubnu. Lze to tam označit v objednávce. To mají tak akorát pěkně narostlé sazenice. Potom asi domnožují, co chybí. Ještě něco pofotím.
Pobavila mne taky jejich obchodní strategie. Při objednávce za 500předloni v březnu, kde byly malé sazenice, přidali 2 dárky a letos za 1200, veliké kytky a dárek žádný :laugh:
Poslední úprava: 13. kvě 2011 16:36 od Vlaďka.
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 13. kvě 2011 17:16 #253221

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
Dostala jsem dva dárky k minimální zakázce chcíplej Futuram a diascii (přežila sníh venku bez omrznutí, valila jsem oči) ono je to asi podle kultivaru ty mrazuodolné ještě teď chcípají, z Futuram už mám 4 rostliny namnožené a třeba Fridolín taky stále chcípá. Kupovala jsem u nich jen proto, že je tu někdo chválil (mám špatnou zkušenost z před asi 8 let) a proto že jsem chtěla bílé fuchsijky ve více druzích abych si vytipovala odolné a ty si namnožila. Ve střídavém pominutí mysli jsem u nich vzala i levné balení 5 ks lilií, ty jsou k ničemu mají fusariovou hnilobu.....odmítl mi reklamaci, že bylo po týdnu brzo aby už lezly, ale ony už v té době byly v zemi rozpadlé na šupiny a plesnivé. Již nikdy víc....jako havran
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 13. kvě 2011 19:18 #253239

• danah
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2385
Určitě už to tu bylo, ale opět musím chválit Krulichovi. Pravda, objednáno jsem měla od konce února, přišlo to tento týden, ale jsem tomu moc ráda, mně by to na záhonu ještě omrzlo. Opravdu super jednání, paní Krulichová den předem zavolala, že něco z mojí obj. není, já jí řekla, jestli ví, že jsem doobjednávala - ona, že ne.....hned během tel. hovoru si to dohledala a že není problém přibalit. Druhý den dorazil balík, krásný rostlinky, prokořenělý, žádný rychlokvašky, vřele doporučuju :up takhle nějak si představuju jednání se zákazníkem.
Jo a na reprezantativnosti obalů nezáleží. Z LG mi kdysi přišly chcípáci v extra spešl skládacích efektních obalech, od Krulichů klasika, několik vrstev novinového papíru okolo kontejnerku v igelitovém sáčku. Hodně taky záleží na tom, kdy se objednané zboží připraví k expedici a kdy dorazí. Tohle bylo něco jako PPL, rostliny ani nevěděly, že se stěhovaly.
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 13. kvě 2011 19:35 #253246

• Vlaďka
  • Platinum Boarder
  • Levaza
  • Obdržená poděkování 2598
Krulichovi jsou fakt dobrý,jezdíme tam osobně. zjistily jsme ale , že i tak je dobré udělat si objednávku po netu, oni vše připraví. Něco mají na jiné zahradě, než je prodejna.
Vrátím se k Petro. Je to fakt jako na houpačce. Jednou jsem také říkala, že už nikdy a pak mi to nedalo a zase jsem měla dobré zkušenosti.
Letošní nejmenší ze sazenic fuchsinek, Annabel.
fu2.jpg

fu1.jpg

A tyhle byly naopak největší
A ještě jsem brala balkonovky, kromě muškátů. Bidens a verbeny každý rok dobré. Osvědčená kombinace.
truhl1.jpg
Poslední úprava: 13. kvě 2011 19:36 od Vlaďka.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa