Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 22. dub 2014 10:06 #288411

• Miška
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 517
scab.Moonlight.jpg

Honzo, nedalo mi to a ukazuji svoji Scabiosu Moon Light. Je sázená v létě 2011 a musím říct, že u mně je to naprostý nerost. Na přísušek reaguje svěšením listů, vůbec si ji nedovedu představit v úpalovém záhonu s písečným podkladem. A udávaná výška Flosem 80 cm (mám ji též od něj) je naprosto mimo. U mne tak skalkových 25cm.
Dala jsem si ji k Queen off Sweeden, že jako lososová a nádech žluté bude super kombinace. Asi by byla, kdyby ta Scabiosa splnila, co má.
Tak se nezapomeň pochlubit, jak Ti roste.

U Flose jsem udělala 2 objednávky. A zatím jsem spokojená. Extra velké sazenice to sice nejsou, ale záměna žádná a vše se ujalo.
Nejhorší zkušenost byla s Florianusem. To byly sotva zakořené řízečky. Taková třemdava to vůbec nerozchodila.
No a Krulichů - rozplývám se. Vloni psali na svých stránkách, že si dělají vlastní kompost a na sazenicích to bylo znát.
Letos jsem udělala vélkou objednávku a ještě se tam chystám na osobní návštěvu.

No a Ctěnice - tam jsem na rozpacích. Protože jednak samozřejmě hodina je jako nic a pak květníky nebyly popsané a když byly tak asi takhle: as.eric Freib. Když jsem neustále chodila za jednou zahradnicí, tak se jí mně asi zželelo a už ani ode mne neodcházela. Tak mi prosím vysvětlete, jak to tam chodí. Byla to blbá náhoda? Bylo čerstvě po výstavě denivek, tak je možné, že to bylo zpřeházené.
Nebo si musím vytisknout jejich seznam, ten si proštudovat, zatrhnout co se mi líbí a s tím tam přijít, ukázat ho a oni mi to vychystají? Né že bych si nic nekoupila, ale oproti plánu to bylo jako nic.
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 22. dub 2014 10:39 #288412

• jana H
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 426
Miško,já jsem ze Ctěnic taky v rozpacích,přesně nevím,o co jim jde,nebo to tam upadá?...orientace na zákazníka veškerá žádná,výběr asi bohatý,to ano,ale když jsem přijela se seznamem,tak třetina věcí stejně nebyla....letošní katalog ještě asi není.Navíc floxy ze Ctěnic měly hodně padlí-ale to může být náhoda.

Já prostě nedám dopustit na Krulichovy :)

Florianus mě nejen zklamal,ale i naštval,už nikdy více po loňské zkušenosti.Z únorové objednávky poslali asi v srpnu verbenu bonariensis 10 cm vysokou a řízek lupiny.
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 19. kvě 2014 22:47 #288929

• Iveta
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 933
Snažím se vypiplat ze semen Verbascum Bombyciferum pro její krásnou stříbrnou růžici listu a napadlo mě poslat odkaz na anglicky e- shop se semeny, jemuž tímto dělám reklamu, ale jejich zásilka do 3 dnu v ČR po platbě mi vyrazila dech :blink:
nabízí treba různé kultivary geranii, lupiny a krásenky dle barev, kerblik s lfialovym listem, trvalky, bylinky, letnicky, dělení dle barev a umístěni, ceny i poštovné příznivé, zvlášť, potřebujete-li více kusu druhu. Jen ta piplacka se semeny.....www.seedaholic.com
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Vlaďka, helena

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 11. čen 2014 15:12 #289730

• fanynka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1611
Má, prosím, někdo zkušenost s přístupem k reklamacím (záměna) v Přerově?

Díky moc, asi mě to nemine.
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 11. čen 2014 16:03 #289733

• Evka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1197
Fanynko,myslíš růže?Pokud ano mám záměnu,reklamovala jsem 4.6.,prozatím žádná odpověď. :(
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 11. čen 2014 20:32 #289740

• fanynka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1611
Evko jaká to je záměna?
Já mám místo Molineaux toto

IMG_0195_2014-06-11.jpg
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 12. čen 2014 05:13 #289768

• Evka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1197
Fanynko,místo Lady of Megginch nějaká červená,kterou jsem tady dávala k určení,nevypadá nejhůř,ale co z toho,když jsem chtěla něco jiného.Ty jsi dopadla hůř.
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 17. čen 2014 10:07 #289933

• Milada
  • Expert Boarder
  • Obdržená poděkování 178
Kdo objednáváte v Lottumu, potřebuju poradit. Jak mají teď nabídku, myslíte, že to už je vyprodané, nebo zatím k podzimu nedoplněné? A dá se u nich doplňovat objednávka jako třeba u Pelců?
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 18. čen 2014 13:38 #290017

• Eva L.
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 8815
Milado, jsem téměř určitě přesvědčená, že to ještě není kompletní nabídka pro podzim.
Teoreticky lze doplňovat, ale nedobré zkušenosti jsou dost časté, bohužel. Doplňováním vzniká v jejich administrativě chaos. :S
Raději bych ještě počkala, třeba do konce července. :) Neboj se, nic nezmeškáš.
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 18. čen 2014 21:57 #290027

• Milada
  • Expert Boarder
  • Obdržená poděkování 178
Až tak? Díky za radu! :-)
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa