Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 13. srp 2014 22:17 #291560

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Byli jsme navečer koupit cement v Baumaxu.Než to J.dosmýkal k pokladně,proběhla jsem zahradu.Stromkové růže za 559(nebo tak nějak),keřovky 259.Morsdag,White Morsdag atd,dost opelichané.30% sleva na hortenzie,ale neměla jsem čas zjišťovat původní cenu.Ušetřila jsem,nic se mi nelíbilo.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Evka, Iveta

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 16. srp 2014 11:12 #291626

• Kika
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1395
Vcera jsme byli v Bauhausu v Tabore, ale uz tesne pred zavirackou, slevy na ruze nejake meli, ale pro me no name, typu pink queen, libila se mi jedna stromkova zluta, ale na chalupe bych mela problem se zimovanim. Ale meli ve sleve i hortenzie, v rychlosti jsem vzala limelight za 179 (z 360, nebo tak nejak) a Phantom za 160. Meli i Annabelle, ale osklive. Potrebovala bych jeste Vanilla Freise.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 20. lis 2014 12:57 #292862

• varouch
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1493
Asi se to tu řešilo nebo zmiňovalo v různých příspěvcích o nákupech. Ale pro jistotu to oživím svou letošní zkušeností. Měla jsem objednané růže od Pelců, z Německa od Agel rosen a Kordese. Nakonec ještě asi 4 kusy z Holandska z Bierkreek. Od Pelců a Agel přišly pěkné, silné sazenice. Od Kordese přišli Otesánci se silnými kořeny. No a z Bierkreek přišlo něco, co Dresla dává zadarmo. Takové nic moc kousky, které bych osobně nechala klidně ještě rok na poli. U jedné sazenice mě upozorňovali, že je slabá, ale ani ty ostatní nejsou žádné ultra krasavice. Zajímalo by mě, jestli je tohle holandský standard nebo jsem měla "štěstí" na samý slabý kusy. Jsem zvědavá, jestli přežijou zimu.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Evka

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 20. lis 2014 22:18 #292872

• Květa
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 9851
se máš .. já ještě nemám. ;)
Checht, netuším, proč zrovna na moje jméno to vždycky přijde až s mrazama, jako poslední (-mu ).

A po urgencích, teda.

--
Kolik ti napočítal Bierkreek poštovné, sím ?
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 21. lis 2014 07:53 #292879

• HonzaPM
  • Administrator
  • 620 m n.m.
  • Obdržená poděkování 9276
Pelcovi měli letos moc dobré sazenice. Je vidět, že jim přesun na nové, neunavené půdy prospěl.

S Bierkreek mám zkušenost jedinou, už jsem to tu psal, dva klacíky za astronomickou cenu.
Co naplat, Reverend H. d´Ombrain jinde k sehnání není.
Po roce mohu napsat, že jsem rád, že obě sazenice žijí, jedna vypadá ale opravdu na umření.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: varouch

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 21. lis 2014 08:20 #292880

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Také potvrzuji pěkné sazenice od Pelců ( skoro tak pěkné jako od Dresly), zato jsem tedy byla úplně vyřízená ze sazenic od Starkla. Jednak přišly už začátkem října ( moje růže v té době ještě v plném květu :angry: ), ale byly opravdu hrozně poškozené jak na kořenech tak na větvích. Mám nafoceno a budu případně reklamovat :angry: .
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 21. lis 2014 09:32 #292883

• jana H
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 426
Od Starkla jsem letos jednu růži kupovala také-Pink Paradise-zásilka přišla na začátku listopadu (spolu s klematisy) a sazenice byla vzorná :) .Starkl prý nedělá s reklamací problémy,tak přeju lepší pořízení příště .
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 21. lis 2014 10:18 #292885

• varouch
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1493
Bierkreek chtěl za poštovné a balné 32 eur. Za sazenici 15. Dvě ze čtyř jsou ohlodky, který by se dresla styděla dát i zadarmo. Zbylé dvě snad přežijou, ale proti Pelcům nebo Kordesovi jsou poloviční. Sháněla jsem američanky a dopadne to asi jako z Honzova popisu - budu ráda, když přežijou a vyženou nějaký proutek, ze kterého pak vezmu očko a zkusím poprosit dreslu o místní sazenici. Zajímalo by mě, jestli má Bierkreek takovýhle slabý i sazenice běžných růží, co se dají koupit i jinde. Jo a taky jsem urgovala a urgovala.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Evka

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 21. lis 2014 14:56 #292887

• fanynka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1611
Je to jako přenos myšlenek. Pořád přemýšlím o svém posledním nákupu růží. Mám v hlavě hlavně Minervu, Sweet Blondie a Midsummersnow, možná Easy Going - tady zřejmě nedostupné. Pochopitelně bych to ráda na jaře atd.
Už jsem si dělala trochu kalkulaci, že si objednám z Lottumu, ale kvůli tomu poštovnému bych to sama nezvládla. Tak už jsem si říkala, že se zeptám, jestli by nešel někdo se mnou na půl. A vy jste se zrovna dali do líčení hororů. Asi si to začnu rozmlouvat, ale líto mi to teda je. Ne že ne.
U Dresly v rámci akce " Co naočkovat" asi taky není naděje - jasně až na podzim. Nemáte někdo tajdův info, které sorty ve finále naočkovala?

Tak vám všem přeju, aby vám rostly ty slabé i silné exempláře, já jsem si letos na podzim pořídila
jen Leonardo da Vinci.

Letos nebyl nějak čas na psaní, ale bedlivě jsem vás sledovala a užívala si fotky a kula plány. A pak to
s těmi plány takhle dopadá. Ach jo! (říká můj vnouček s krtečkem).
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 21. lis 2014 17:08 #292889

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
tak jestli chceš - pošlu ti příští rok řízky - Sweet Blondie a Easy Going . Midsummersnow nemám
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa