henrieta18 napsal:
Lucie, ja som na tom podobne. Toto Fórum som našla síce dávnejšie ako Ty, zopár ruží som v tom čase už mala, ale venovala som sa im len okrajovo. Ale títo ľudia vo mne prebudili vášeň pre ruže - už druhým rokom som si objednala priamo u Tantau-a a angličankami som očarená, ale páčia sa mi aj rugosy a moschaty (na tie posldné dve ale treba dozrieť, ako tu niekto správne poznamenal, takže u mňa je to taká "opatrná láska"), mnoho ma naučili a stále sú pre mňa studnicou inšpirácií a rád, za čo im nesmierne ďakujem.
Zdravím, Henrieto18! Přesně tak, tohle fórum je tak krááááááááááááááááááásně nakažlivé

Nebýt tohoto fóra, ušetřila bych si spoustu peněz a muž hodně nervů (už je z našich růží dost vyřízený) a také námahy při kopání nových záhonů

Ale určitě to stojí za to, všem zde velký dík

Mohu se zeptat, je nějaký rozdíl v růži objednané přímo od Tantau a "Tantauovce" koupené zde (ČR/SR)? Angličanky mě taky okouzlily

, nemám na ně sice úplně ideální podmínky, takže neočekávám, že dorostou uvedených velikostí, ale i tak jsem do nich šla. Také bych asi ráda objednala přímo od pěstitele, Tantau, Austin nebo Kordes, pro srovnání.