Genoveso, sadec se dá obvykle v zahradnictví sehnat ( alespoň ten obyčejný), na to je škoda poštovného. Ale u Krul. se dá vybrat mnoho skvělých ( jinde těžko sehnatelných) trvalek, tak než objednáš jen sadec, koukni na nabídku šaterů ( mají úžasné k růžím, jinde jsem je neviděla), aster ( mají ty nižší nerozlejzavé, co jdou skvěle k tůžím jako a. amellus, a. ericoides, a. pringlei Pink Star - ta je úplně kouzelná), šalvějí ( k růžím hlavně s. nemorosa - mají veliký výběr), levandulí a spoustu dalšího ( namátkou jsme vybrala jen z toho, co mám u růží já

).
Ale oni ten e-shop ještě aktualizují, řada věcí se teď tváří jako vyprodaná, ale určitě jen není udělaná aktualizace... Ale pokud bys měla strach, že ti to mezi tím vyprodají, u Krul. není problém s doobjednávkami. Oni jsou najaře zavaleni objednávkami, takže vyřízení objednávky může trvat klidně až 14 dní. V té době lze ještě doobjednat. Navíc, na to jak moc mají najaře práce, docela stíhají komunikovat, pokud se dlouho neozvou na e-mail, obvykle lze sehnat p. Krulicha na telefonu a domluvit to přímo ( ale počítat s tím, že se pohybuje v terénu ( na poli) a nemívá u sebe tužku

)
Edit: jen pro úplnost pro nováčky: nejsem s Krul. příbuzná

( škoda

), ale mnoho zdejších přispěvovatelů mi dá určitě zapravdu ( páč vím, že mnozí tam nakuují a jsou spokojeni), že jsou mezi zahradnictvími ojedinělí, jak sortimentem, tak zápalem pro věc a v takovém případě mi nedělá potíže je veřejně pochválit

. Pokud jim tím udělám reklamu, myslím, že si jí i zaslouží. Protože nejlepší reklama jsou spokojení zákazníci .