Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 11. úno 2016 14:51 #303249

• Genovesa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1736
Ahoj, ráda bych se zeptala, jaké zkušenosti máte s trvalkami od Krulichových? Ceny nejsou úplně lidové, taky bych nerada zjistila, že mi jich plno odešlo. Objednávala jsem zatím od basíka, ale dost mi jich odešlo, tak bych ráda zkusila zas něco jiného. Možná to tu v diskusi někde je, pak se omlouvám. Má už přes sto stran a ač jsem se snažila, se dvěma mrňaty jsem bez šance.
Případně pokud máte tip na jiný eshop, sem s ním prosím. Díky.
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 11. úno 2016 17:51 #303254

• Luša
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 746
Ja osobne mám s Krulichovými dobré skúsenosti, hoci vzhľadom na ich vysoké poštovné na Slovensko objednávam asi raz za rok len také, ktoré u nás nezoženiem. Vždy prišli v dobrom stave a všetky sa mi aj ujali.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Genovesa, JUDY

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 11. úno 2016 18:07 #303257

• Smuma
  • Expert Boarder
  • Obdržená poděkování 186
Ahoj, objednávala jsem zatím jen jednou, loni na jaře 26 ks. Kýti byly pěkně zabalené, zatím žijí(snad to nezakřiknu :), kromě jedné, ta chcípla asi 14 dní po zasazení(montbrécie) - a tu mi poslal s reklamací dvou záměn na podzim :)
Poslední úprava: 11. úno 2016 18:09 od Smuma.
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 11. úno 2016 18:36 #303259

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Krulichovi jsou dlouhodobě stabilně dobré a spolehlivé zahradnictví. Zasílané kytky jsou pěkně narostlé, záměny bývají vzácností ( já ještě neměla), seženou se tam sorty, které jinde nemívají. Ceny nejsou lidové a tím pádem i ty obyčejnější kytky vyjdou dráž.

Celkem dobré jsou : www.florianus.cz/produkty-trvalky-vytrvale-byliny/ ( brala jsem jednou, bez potíží a záměn) a pak : www.zahradnictvi-flos.cz/ ( tam byly kdysi některé zaslané trošku slabší, ale jsou zas docela levné). Mají i některé věci, co jsou u Krulichů výrazně dražší. Jenže, když si půlku objednáte tam a půlku tam, tak to dvoje poštovné ten rozdíl vyruší.

Zasílat trvalky jsem si nechávala naposledy najaře 2012, teď preferuju spíš osobní odběr u Krulichů nebo u Flose ( Florianus mám z ruky). Přiznám se, že na Krulichovy mám trošku úchylku, jezdívám dost často okolo a když jsem vytočená z práce, chodím si tam spravit náladu ;) . Vžd ;) cky objevím něco nového, co ještě nemám a musím to mít ;)
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 11. úno 2016 18:52 #303261

• Adam88
  • Junior Boarder
  • Obdržená poděkování 66
Ceny u Krulichových zcela odpovídají vysoké kvalitě a pravosti odrůd.
Jsou nízké.
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 11. úno 2016 21:57 #303267

• Genovesa
  • Platinum Boarder
Jana V. napsal:
Krulichovi jsou dlouhodobě stabilně dobré a spolehlivé zahradnictví. Zasílané kytky jsou pěkně narostlé, záměny bývají vzácností ( já ještě neměla), seženou se tam sorty, které jinde nemívají. Ceny nejsou lidové a tím pádem i ty obyčejnější kytky vyjdou dráž.

Celkem dobré jsou : www.florianus.cz/produkty-trvalky-vytrvale-byliny/ ( brala jsem jednou, bez potíží a záměn) a pak : www.zahradnictvi-flos.cz/ ( tam byly kdysi některé zaslané trošku slabší, ale jsou zas docela levné). Mají i některé věci, co jsou u Krulichů výrazně dražší. Jenže, když si půlku objednáte tam a půlku tam, tak to dvoje poštovné ten rozdíl vyruší.

Zasílat trvalky jsem si nechávala naposledy najaře 2012, teď preferuju spíš osobní odběr u Krulichů nebo u Flose ( Florianus mám z ruky). Přiznám se, že na Krulichovy mám trošku úchylku, jezdívám dost často okolo a když jsem vytočená z práce, chodím si tam spravit náladu ;) . Vžd ;) cky objevím něco nového, co ještě nemám a musím to mít ;)
Jani děkuji za recenzi a teda ještěže já mám takové dobré zahradnictví na míle daleko. To bychom asi přišli na buben. Zalíbil se mi sadec, tak asi objednám u nich.
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 12. úno 2016 08:09 #303269

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Genoveso, sadec se dá obvykle v zahradnictví sehnat ( alespoň ten obyčejný), na to je škoda poštovného. Ale u Krul. se dá vybrat mnoho skvělých ( jinde těžko sehnatelných) trvalek, tak než objednáš jen sadec, koukni na nabídku šaterů ( mají úžasné k růžím, jinde jsem je neviděla), aster ( mají ty nižší nerozlejzavé, co jdou skvěle k tůžím jako a. amellus, a. ericoides, a. pringlei Pink Star - ta je úplně kouzelná), šalvějí ( k růžím hlavně s. nemorosa - mají veliký výběr), levandulí a spoustu dalšího ( namátkou jsme vybrala jen z toho, co mám u růží já ;) ).

Ale oni ten e-shop ještě aktualizují, řada věcí se teď tváří jako vyprodaná, ale určitě jen není udělaná aktualizace... Ale pokud bys měla strach, že ti to mezi tím vyprodají, u Krul. není problém s doobjednávkami. Oni jsou najaře zavaleni objednávkami, takže vyřízení objednávky může trvat klidně až 14 dní. V té době lze ještě doobjednat. Navíc, na to jak moc mají najaře práce, docela stíhají komunikovat, pokud se dlouho neozvou na e-mail, obvykle lze sehnat p. Krulicha na telefonu a domluvit to přímo ( ale počítat s tím, že se pohybuje v terénu ( na poli) a nemívá u sebe tužku ;) )

Edit: jen pro úplnost pro nováčky: nejsem s Krul. příbuzná :P ( škoda :whistle: ), ale mnoho zdejších přispěvovatelů mi dá určitě zapravdu ( páč vím, že mnozí tam nakuují a jsou spokojeni), že jsou mezi zahradnictvími ojedinělí, jak sortimentem, tak zápalem pro věc a v takovém případě mi nedělá potíže je veřejně pochválit :) . Pokud jim tím udělám reklamu, myslím, že si jí i zaslouží. Protože nejlepší reklama jsou spokojení zákazníci .
Poslední úprava: 12. úno 2016 08:14 od Jana V..
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 12. úno 2016 09:24 #303274

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Potvrzuji příspěvek Jany V.Dostanu se ke Krul. 1-2x za rok a sakra se musím držet,abych tam nenechala všechny peníze :P
Obyč sadec jsem vypěstovala ze semínek a i když ho už 3 roky cíleně nepěstuju,vždycky někde vyrazí,semínka jsou velmi životaschopná.
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 12. úno 2016 12:50 #303276

• Genovesa
  • Platinum Boarder
Jani já samo nemám v úmyslu objednávat jen ten sadec (chci ten s tmavými listy), právě se mi moc líbí i ty šátery. Uvědomila jsem si, že od nich už mám pár aster. Můj muž je miluje, ty jsou fakt kouzelné, nicméně jsou to ty rozlejzavé, tak se budu soustředit na ty,cos vypsala. No a šalvěje atd.. No chudák peněženka :D. Počítám, že objednám cca 10 druhů trvalek (no, spíš 15 :blush: ).
Jako reklamu to neberu vůbec, jsem ráda, že se nemusím bát objednat. Od Basíka mi právě šátery nevylezly, ani krásnoočko. Navíc posílá malé rostlinky a já chci všechno hned... Ale ať nehaním - lilie vylezly a byly krásné, i kamčatské borůvky rostou, to zas jo.
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 12. úno 2016 12:53 #303277

• Genovesa
  • Platinum Boarder
Možná teda ještě počkám na aktualizaci webu. Nebo jim napsat a zeptat se, kdy to bude?
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa