Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 11. bře 2016 07:50 #304261

• Ajka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3940
Kájo, v Táboře měli poslední čtyři dvoukilovky. Oranž, žluté, 2x bílé. Já je mám ráda ve váze. :)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 12. bře 2016 08:03 #304292

• Marta
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 211
Mám obavy o osud sadeníc ruží objednaných z Poľska. Podľa prepravcu boli na prepravu prevzaté 10.3.2016, hranice prekročili 11.3. a -nič! Píšu, že na prepravu majú dva pracovné dni, teda mi ich pravdepodobne doručia až v pondelok, 14.3. V tom balíku by malo byť 64 kúskov. Keď nevydržia tú odysseu tak ma asi klepne! 325 € v lufte?
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 12. bře 2016 08:13 #304293

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Marto klid, slyšela jsem takové zkazky o tom, co všechno růže vydrží ( např. celou zimu zapomenutá na záhonu, po zasazení opět vyrašila ;) ), že věřím, že vydrží i toto.
Pokud bude kůra vypadat scvrknutě, napustila bych plnou vanu studené vody a nechala před sázením celý den máčet. Pokud to nejde do vany, osvědčil se mi velký kýbl s lignohumátem alespoň na kořeny ;) .

Ale pro jistotu to vyfoť, kdyby přeci jen došlo na reklamaci.
Poslední úprava: 12. bře 2016 08:14 od Jana V..
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Marta

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 12. bře 2016 08:15 #304295

• Evka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1197
Marto,pokud včera překročily hranici,tak ti je budou nejspíš doručovat v pondělí.Smůla,že je sobota,i když třeba PPL už mi letos doručila balíček dvakrát v sobotu,ale česká pošta ne a ostatní přepravci asi také nedoručují v sobotu pokud se něco nezměnilo.
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 12. bře 2016 09:11 #304300

• Genovesa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1736
Já jsem na tom naprosto stejně, jen teda moje růže odešly už 9.3. z Lottumu. Podle sledování zásilky se dokonce z Něměcka vrátily dnes zpět do Nizozemí. Předpoládám, že je to jen šotek a doufám, že v pondělí už dojdou. Taky se o ně trochu obávám.
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 12. bře 2016 09:34 #304302

• Marta
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 211
Jana V, Evka, Genovesa, ďakujem Vám za povzbudenie. Geni, ja som objednávala aj v Lottum a to ešte v januári - okrem potvrdenia prijatia objednávky doteraz ani ň. Môže byť, že na mňa zabudli? Mala by som odtiaľ dostať cez 50 sadeníc. Mám urgovať?
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 12. bře 2016 09:54 #304303

• Evka
  • Platinum Boarder
V tom Německu je nějaký zádrhel.Nevím jestli odesílatel špatně zadá cílovou zemi nebo výši částky za přepravu až k nám,nebo je problém v něčem jiném. ;) Měla jsem tento problém u zásilky od Guillota a Austina,jen si už nepamatuji jestli jsem musela urgovat nebo to sami vyřešili,růže nakonec přišly.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Genovesa, Marta

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 12. bře 2016 11:33 #304305

• Genovesa
  • Platinum Boarder
Já jsem objednávala zhruba jako ty a přišel mi dotaz, kdy to mají poslat, chtěla jsem na začátku března. Desátého jsem nevydržela a psala jsem dotaz - růže byly od předešlého dne na cestě. Takže bych asi urgovala. Ale teda podle všeho jsou ty moje chuděry zas v Holandsku. :ohmy:
Evko a jak dlouho byly na cestě? V jakém přišly stavu? Já jsem myslela, že jen někdo blbě zadal zemi. No asi ne. Přitom doručení mají zadané na dnešek nebo pondělí.
Téma bylo zamčeno.

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 12. bře 2016 12:00 #304306

• Evka
  • Platinum Boarder
Genoveso,už si to nepamatuji,ale určitě do deseti dnů a přišly v pořádku.Jednou mi cestovaly maliny měsíc a přišly také v pořádku jen měly narašené bílé puky. :)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Genovesa

Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 14. bře 2016 12:49 #304328

• Genovesa
  • Platinum Boarder
Tak moje objednávka z Lottumu zatím nedorazila, ani se nikdo neozval, že by měla. Podle sledování zásilky trčí od sobotního rána někde v Holandsku ve skladu. Psala jsem už do Lottumu, protože společnost, která to posílá, odkazuje na odesilatele. Slíbili mi, že zavolají a dají vědět. Tak nervozně čekám. :S
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa