Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby

Re:Zahradnictví - prodejci 24. led 2011 09:16 #243082

• ROMANA
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2726
jájo...já už mám objednáno...ale je fakt, že já netroškařím....za 1600.
:blush:
Téma bylo zamčeno.

Re:Zahradnictví - prodejci 24. led 2011 09:27 #243083

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
Nojo když já tuhle trochu, támhle něco a mám toho taky dost a s Fuchsiema zatím jen koketuju, netuším jak mi přezimují....A nechci kupovat v Mělníce trvalky s těmi jsem před pár roky udělala špatnou zkušenost, přišlo vše ohnilé a mrňavé a nic mi z toho objednaného nedožilo zimy jen jeden letní šeřík ještě zůstal jinak nic. A fuchsie asi jinde nemají.....
Téma bylo zamčeno.

Re:Zahradnictví - prodejci 24. led 2011 09:29 #243084

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
Myslíš Petro? no tak snadno dám 300,.....:) Loni sme nebrala před loni ano tak právě nějak za těch 300 plus pošta. Každý rok se chci jet podívat na živo a zatím mi nevyšel čas,...nebo spíš ani cesta nebyla,..:laugh: možná je to ohleduplnější k mé peněžence,.....:)
Ujíždim na vzpřímených muškátech,...
Téma bylo zamčeno.

Re:Zahradnictví - prodejci 24. led 2011 09:32 #243085

• skalnička
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1086
ad Miličín - souhlasím s tebou, dřív jsem tam jezdila docela často a něco zajímavého "ulovila", poslední dobou nic.

Před Sedlčanama??? Teď nevím, kde by to mohlo být. Vím, že někdo otvíral (myslím nově) zahradnictví v takové menší vísce u Sedlčan, Martinice se to myslím jmenuje, tam jsem ještě nebyla, ale letos se tam chystám.

Zahradnictví v Sedlčanech - nic moc. Mají běžný sortiment, stav rostlin není zvláštní, mě tam nic nenadchává.

Ráda jezdím do zahradnictví v Dobříši. Je to sice trochu z ruky, ale výběr je velký a mívají i speciálnější věci. Už tam toho od nich mám spousty.
Téma bylo zamčeno.

Re:Zahradnictví - prodejci 24. led 2011 09:35 #243086

• ROMANA
  • Platinum Boarder
jájo, já je nepřezimovávám....každý rok dávám nové, nemám na to místo. Převážně to byly fuchsie, pár verben, vanilka, jeden muškát vzpřímený a už nevim, ještě pár věcí na doplnění...no 1600 jen to hvízdlo!
Taky si říkám, že si tam zajedu, ale mají to bezvadně zabalené a v perfektním zdravotním stavu, když to dorazilo. Tak za tu stovku poštovnýho se to vyplatí. Loni jsem toho měla jak bednu od televize, vše v takových plastových přepravkách, nic nebylo polámané, shnilé, přeschlé. Opravdu jsem byla spokojená. A tak narostlé sazenice, co mi přišly, jsem jinde neviděla.
Téma bylo zamčeno.

Re:Zahradnictví - prodejci 24. led 2011 09:45 #243090

• jaja99
  • Platinum Boarder
Právě, že vím , že fuchsie mají bezkonkurenční a já chci jen čistě bílé a z toho sortimentu jsem vedle.
Téma bylo zamčeno.

Re:Zahradnictví - prodejci 24. led 2011 09:50 #243092

• ROMANA
  • Platinum Boarder
tak já loni měla směs, ale ted jsem objednala všechny jen jednu odrůdu, ty jsem loni měla na terase, fotku jsem dávala do fuchsií, a ty byly nejhezčí, kvetly bez přestávky celé léto, i v těch hicech, přes které mi většina ostatních chcípla. Tak uvidíme;)
Téma bylo zamčeno.

Re:Zahradnictví - prodejci 24. led 2011 09:56 #243093

• jaja99
  • Platinum Boarder
Já mám vybranou směs asi 6 bílých a zkusím které mi nejlíp půjdou, ale s objednáním stále váhám .-)
Téma bylo zamčeno.

Re:Zahradnictví - prodejci 24. led 2011 09:56 #243094

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
jak objednáváte od Martagonu ty lilie? napíšete jejich mail a kolik čeho chcete?
Téma bylo zamčeno.

Re:Zahradnictví - prodejci 24. led 2011 10:00 #243095

• ROMANA
  • Platinum Boarder
no jo Kájo, přesně tak, Napsala jsem meil, že bych ráda objednala několik ks lilií, napsala jsem jaký druhy a vedle toho i ceny, pak cenu celkem a adresu, kam to poslat.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa