Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby

Re:Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 24. led 2011 12:24 #243120

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
Nojo taky bych byla rozmáchlejší, ale nemám na to :-) naštěstí. Chci zkusit několik druhů, abych příští rok věděla co vlastně chci. Ani nemám závěsy koupené. A taky bych to příští rok chtěla nějak ujednotit.
Téma bylo zamčeno.

Re:Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 24. led 2011 12:30 #243122

• skalnička
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1086
Lenka wrote:
Skalničko, lenpel asi opravdu myslela Minártice - jsem ji tam loni posílala a libovala si. Žádné velké specialitky tam nehledej, ale paní Vítová se fakt snaží, má celkem pestrý sortiment, slušné ceny a hlavně je ochotná ti ledacos sehnat, když jí necháš seznam. Mám to tam ráda.

Lenko, tak jsem koukala, že Minártice jsou kousek od Štětkovic, nic mi to neříká. Mají tam nějakou ceduli?
Já myslela Martinice (to je u Jesenice směrem na Sedlč.), tam má mít zahradnictví nějaký Čapek. Jednou jsme kolem jeli.
Téma bylo zamčeno.

Re:Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 24. led 2011 14:27 #243147

• Dany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1364
Právě jsem dolistovala katalogy bakkera a Sieberze, uffffff :blink:
Téma bylo zamčeno.

Re:Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 24. led 2011 14:50 #243149

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
Starkl, Siberz a Bakker mě nechávají ledově klidnou .-) naštěstí
Téma bylo zamčeno.

Re:Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 24. led 2011 17:51 #243157

• ROMANA
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2726
mě docela taky:-)
jen od starkla občas...něco malého...
Téma bylo zamčeno.

Re:Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 24. led 2011 19:45 #243188

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
Skalničko, dost blbě se to hledá,.... odbočka je jak je ten velký táhlý kopec za Vrchotovýma tak na tom horizontu směr sedlčany na pravo,... snad to píši dobře je to za takovou tou zatáčkou s velkým statkem - myslím odbočka,...
Uf špatně se to popisuje ale opravdu sou fajn, spokojenost,...Najdeš tam třeba liliovník - který mají docela vzrostlý ve vlastní zahradě,.... já oběvila akébii tu sem moc chtěla,... balkonky super, i sadba zeleninky se najde a letniček též. A loni sem tam objevila nádhernej stříkanej muškat jestli ste viděli - vzpřímenej, kvetl pořád, mám namnožíno,...Blbá fotka, ale na světlém podkladu tmavší ostré čárky,...
P7050655.JPG
Téma bylo zamčeno.

Re:Prodejci - Zahradnictví - Zásilkové služby 25. led 2011 18:13 #243306

• Eva L.
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 8815
Prosím o zkušenosti s e-shopem rostlinky.cz . Mají dost vysoké ceny a nevím, jestli to jejich zboží za to stojí. Jsou rostliny dobře zakořeněné ? Nehrozí záměny ?
Téma bylo zamčeno.

Re:Prodejci - Zahradnictví - Zásilkové služby 25. led 2011 18:22 #243314

• HonzaPM
  • Administrator
  • 620 m n.m.
  • Obdržená poděkování 9276
Evo, jednoznačně nedoporučuju. Nic nepěstují, překupují.
Nakupují např. od stareodrudy.org, prodejstromku.cz, to samé zboží, ta samá kvalita,
ale jednou takové - přeprodejní - ceny. Teď tu mám na stole jejich katalog už 5x. Vtírají se, jak můžou.
Levandule (bílé) mi poslali plesnivé, náhradu za ně nemají (dodavatel nedodal),
když jsem objednal hrušeň, co jsem marně tři roky sháněl, tak - místo aby ji dali do odpovídající krabice -
- ji nechali půlku koukat z krabice ven! Nějakým zázrakem přežila transport celá, ale to byl opravdu zázrak.
Záměny na denním pořádku (bílá šalvěj je modrá atd. atd.). Už tam nikdy neobjednám.
A že já jsem poměrně liberální k nějakým občasným záměnám nebo vyšším cenám.
Mrkni do Zahradnictví - Prodejci, lenpel se rozepisuje, co jí dělali se zásilkou růží.
Téma bylo zamčeno.

Re:Prodejci - Zahradnictví - Zásilkové služby 25. led 2011 18:36 #243321

• ROMANA
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2726
Eva L. wrote:
Prosím o zkušenosti s e-shopem rostlinky.cz . Mají dost vysoké ceny a nevím, jestli to jejich zboží za to stojí. Jsou rostliny dobře zakořeněné ? Nehrozí záměny ?
tak já mám s nima zkušenosti dobré...i když teda ty ceny...jsou dost vysoké
objednala jsem několik klemátisů, byly kolem 350 - 400 kč...ale! takové rostliny jsem ještě neviděla! Obrovské, krásně prokořenělé, nechcíplé, zelené..nakvetlé...mám i několik růží, také spokojenost. Cibuloviny - bezvadné. Takže u mě až na ty ceny dobrý. Reklamace vyřízená bez nejmenších obav - reklamovala jsem klem. Dan.Deronda - asi ho kleplo...peníze poslali zpět, bez debat
Téma bylo zamčeno.

Re:Prodejci - Zahradnictví - Zásilkové služby 25. led 2011 18:37 #243322

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Moje zkušenost je velmi smíšená. Brala jsem od nic 3x, nikdy nebyla zásilka kompletní. Cibule zaměněné, trvalky OK, prokořeněné, dobře zabalené, prostokořený keřík proschlejší (hodně jsem musela stříhat). Semena rajčat objednaná v lednu, poslali až po x urgencích koncem dubna.

To, co předváděli loni s růžemi (jen tak tak jsem neobjednala, ale sledovala jsem) bylo šílené.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa