Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby

Re:Prodejci - Zahradnictví - Zásilkové služby 25. led 2011 19:25 #243337

• Eva L.
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 8815
Honzo, Romano, Amazonko, moc vám děkuju za informaci. Málem jsem se nechala nalákat. Mají totiž Cl. alpinum v různých barvách, které jsem v nabídce nikde jinde neviděla. Ceny jsou příšerné, snad bych ty prašule i dala, ale po varování (hlavně Honzově) to vzdávám. Ušetřili jste mi několik stovek, díky.:)
Téma bylo zamčeno.

Re:Prodejci - Zahradnictví - Zásilkové služby 25. led 2011 20:04 #243343

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
Jojo jak psal Honza už nikdy více,....a to stále posílaji reklamu a odkazy a katalog a já nevím co ještě - nemohu se jich zbavit,....s růžema to bylo děsivý to sem ještě nezažila,...a že objednávám normálně,...
Téma bylo zamčeno.

Re:Prodejci - Zahradnictví - Zásilkové služby 25. led 2011 20:06 #243346

• ROMANA
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2726
tak já i růže v pohodě, silné sazenice, dobře se ujmuly.....tak nevím...jsem měla štěstí...:unsure:
Téma bylo zamčeno.

Re:Prodejci - Zahradnictví - Zásilkové služby 25. led 2011 20:18 #243350

• Eva L.
  • Moderator
Romano, asi jsi měla opravdu mimořádné štěstí. Já takovou kliku nemívám a podle zákona schválnosti bych určitě dopadla jako Honza a Lenka.:blink:
Téma bylo zamčeno.

Re:Prodejci - Zahradnictví - Zásilkové služby 25. led 2011 23:22 #243357

• HonzaPM
  • Administrator
  • 620 m n.m.
  • Obdržená poděkování 9276
Evo, pokud toužíš jen po tom clematisu, tak to zkus. Když jsem jim poslal
fotky shnilých kytek, tak poslali zpátky peníze. Takže jednání bylo ok - psal mi přímo majitel.
Na druhou stranu - někde ho mít musejí, když ho od nich Rostlinky nakoupí a distribuují.
Ale taky ho mít nemusí a Rostlinky ti napíšou, že zrovna tohle nemají. To jsou pak ty jejich
nekompletní objednávky - trvá to dlouho, než přijde od nich zboží, protože při větších obj.
dostávají růže z Francie nebo Maďarska, ovocné dřeviny z Polska, něco trvalek z Čech, na Slovensku
to napytlíkujou a pak se to rozesílá, prostě to nemaj normálně vymyšlený a nevim, jak dlouho
to takhle může fungovat.
Já chtěl bílou třemdavu, jinde zrovna k mání nebyla. No a když už, tak jsem přiobjednal i další věci.
Samozřejmě to kýžené nebylo, ten balast ano. Možná je to jejich taktika, jak nalákat lidi.
Téma bylo zamčeno.

Re:Prodejci - Zahradnictví - Zásilkové služby 26. led 2011 07:39 #243368

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
HonzaPM wrote:
Ale taky ho mít nemusí a Rostlinky ti napíšou, že zrovna tohle nemají. To jsou pak ty jejich
nekompletní objednávky - trvá to dlouho, než přijde od nich zboží, protože při větších obj.
dostávají růže z Francie nebo Maďarska, ovocné dřeviny z Polska, něco trvalek z Čech, na Slovensku
to napytlíkujou a pak se to rozesílá, prostě to nemaj normálně vymyšlený a nevim, jak dlouho
to takhle může fungovat.
Já chtěl bílou třemdavu, jinde zrovna k mání nebyla. No a když už, tak jsem přiobjednal i další věci.
Samozřejmě to kýžené nebylo, ten balast ano. Možná je to jejich taktika, jak nalákat lidi.

Mám přesně stejnou zkušenost. Něco jsem potřebovala, oni to měli, já si na to nabalila ten zbytek. To důležité nikdy (3x) nebylo, a ostatní +-
Ale netuším, podle jakého klíče to vybírat :D

Jasně, že mě tam zase láká pár věcí, ale naštěstí jsem bez koňurek :P , takže rostlinky.cz mají letos smolíka.
Téma bylo zamčeno.

Re:Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 26. led 2011 07:47 #243370

• Eva L.
  • Moderator
Honzo, díky, raději to zkoušet nebudu, nejsem na takovéhle nerváky stavěná. Užila jsem si jich před lety s Bakkerem, kdy jsem si naivně naběhla na nějaká lákadla a dopadlo to podobně jako v tvém případě - trvalky shnilé, v růžích záměny a podstatně odlehčená peněženka. Navíc za reklamované rostliny nevraceli peníze, jen poukázky na další nákup, takže, pokud jsem nechtěla o peníze úplně přijít, musela jsem znovu objednat.... a tak by to šlo dokola. Kdepak, od podvodníků raději dál !
Téma bylo zamčeno.

Re:Prodejci - Zahradnictví - Zásilkové služby 29. led 2011 10:10 #243877

• maggi
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1289
Koukla jsem se na internetu a dostaly mě pivoňky LB. Víc jsem toho ani neprošla, mají to pěkně našlápnuté. Objednával jste si někdo od nich pivoňku? Jakou máte zkušenost?
Téma bylo zamčeno.

Re:Prodejci - Zahradnictví - Zásilkové služby 29. led 2011 10:39 #243881

• Eva.Trifon
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2755
Taky ho už louskám 2 dny, hledala jsem taky ty turbánky a našla jen tuhle stránku www.thelilygarden.com/pages_lilies/special_collections_1.html , fotka orientpetů je stejná a některé turbáky jsou i tady www.thelilygarden.com/pages_lilies/asiatic_pink_1.html , jestli to bere od té paní Judith Freeman? Co říkáte sadit cibuloviny za traktorem www.thelilygarden.com/pages_general/about_TLG.html :laugh: :laugh: :laugh:

Edit: a další ještě tady a mají i Evinu a Euridike, takže kanadsko česká výměna:P www.lilynook.mb.ca/Catalog/Asiatics-e-l.html
Téma bylo zamčeno.

Re:Prodejci - Zahradnictví - Zásilkové služby 29. led 2011 10:48 #243882

• Eva.Trifon
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2755
maggi wrote:
Koukla jsem se na internetu a dostaly mě pivoňky LB. Víc jsem toho ani neprošla, mají to pěkně našlápnuté. Objednával jste si někdo od nich pivoňku? Jakou máte zkušenost?
Maggi objednej si ty pivůně s internetu, oni chtějí za katalog peníze, pak už ti bude chodit zdarma.
Pivoně od nich pěkně rostou, ještě nekvetly a bylo/je tu vlákno/staršího data/ a já zase nevím kde:S , tam dávala fotky a psala Dresla a ostatní.
Jo a dost se pletou, pošlou záměnu.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa