Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 06. dub 2011 18:05 #249118

• Gabreta
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 448
Taky mi právě přivezli zásilku od Floriana. Tak pěkné a silné rostlinky jsem snad ještě nikdy nedostala. Na balíku upozornění, že se jedná o živé rostliny a neklopit. Jiní by si z nich měli vzít příklad.

Zjistila jsem, že jeden dosud nevyrašený flox od LB je taky uhnilý (bohužel se mi ztratily cedulky, takže nevím, jestli to byl modrý, nebo červený). Takže skóre 3:2 (3 rostliny uhynuly, 2 rostou). Tohle se mi ještě nikdy nestalo. Vždycky od nich přišlo všechno v pořádku (když nepočítám asi tři záměny, což jsem jim k velkému množství jiných rostlin odpustila) a chytilo se. Nějak se zhoršili, nebo jsem měla tentokrát smůlu... Všechny rostlinky až na toho pomuchlaného Tygra vysypaného z kontejnerku byly prostokořenné, jen zabalené v mikrotenovém sáčku, a vypadaly dost mizerně. Vyrašila jen pivoňka a jeden flox.

LG poslal všechny rostliny v kontejnercích už vyrašené a bylo jasně vidět, že žijí. Už krásně rostou.

Teď zbývají ještě Krulichovi, doufám, že nezklamou, když je všichni tak chválí :)
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 06. dub 2011 23:04 #249145

• Květa
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 9851
Gabreto, Zuzano, jsem ráda, že jste s trvalkami od Florianusu spokojené.

Gabreto, teda já bych reklamovala. Oni LB ani LG žádné problémy s příp. reklamací nedělají.
Pošlou znovu.

Ráda bych dokončila podzimní zásilku od LG - už dříve jsem psala, že jsem k ní přistupovala s despektem. Brala jsem pouze 3 rostliny - Puškinie je fakt Alba, Sedum je fakt Diamond Edge ( na podzim nemělo variegátní okraje ) a že tráva je fakt ta, kt. jsem objednávala bylo jasné už na podzim.
Třeba jsem měla ( tentokrát ) štěstí. 100% odpovídajících kultivarů. Dobrý.
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 07. dub 2011 05:13 #249150

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Já loni brala od LG 3x (celkem asi 30 rostlin), a spokojenost se všemi (druhy i živost). Posílají malinké (odpovídají ceně), často vysypané (bobě zabalené), ale s rostlinkami jsem fakt byla loni spokojená velmi. Jedna reklamace proběhla bez problémů, vyměněné sedum přišlo 2x větší než původní :)
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 07. dub 2011 05:27 #249152

• danate1
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1029
od LG a LB objednávám už léta, a taky mám s nima dobrý zkušenosti... LB už letos přišel a vše O.K., dokonce jsem dostala i dárek....
na LG čekám, reklamace vždy bez problémů vyřízeny. taky bych reklamovala... není to dohadování, stačí, když naskenuješ objednávkový list nebo ofotíš, dáš k tomu komentář, popř. foto a pošleš e-mailem.
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 07. dub 2011 07:03 #249160

• Gabreta
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 448
No jo, jenže já je už všechny vyhodila na kompost, kde je nikdo nenajde. Takže je nemůžu ani vyfotit :blush: No co se dá dělat. Kdyby se nedělo nic horšího než tohle, byl by život krásnej...

K tomu Florianu - překvapil mě i tím, že u každé rostlinky byla popsaná plastová jmenovka, ne jen nějaký papírový štítek s číslem. To bylo milé - nemusela jsem hledat názvy podle čísel a popisovat. Florianus u mě prostě boduje :)
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 07. dub 2011 08:56 #249167

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
Bez varování je tu Šíp, valím oči :-)
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 07. dub 2011 09:00 #249168

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
To valím oči taky, mně vždycky volá. Jak já se těším, až bude mít podzimní nabídku :blush:
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 07. dub 2011 11:39 #249171

• ROMANA
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2726
dneska dorazily klemátisy od p.Dufka, na zahradě rozbalím a uvidím. Se těším!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 07. dub 2011 11:52 #249173

• danul
  • Fresh Boarder
Romano, jak dlouho trvá vyřízení objednávky u p. Dufka a kolik činí poštovné?

Díky D.
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 07. dub 2011 11:54 #249175

• ROMANA
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2726
objednávala jsem někdy v zimě, v únoru...nevím, jak to bude dlouho trvat teď, kdybys objednala, asi do týdne, řekla bych. Poštovné - nerozbalovala jsem to, ale na balíku je cena 315, dobírka 454.......takže ten rozdíl bude balné a poštovné
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa