Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 08. dub 2011 08:17 #249268

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
www-zahrada-shop.com

Mám:
novi-belgiiiBluettenmeer
dumosus Silberteppich
novae-angliae Septemberrubin
novi-belgii Karminkuppel
novae-angliae Purple Dome
dumosus Rosenwichtel
dumosus Kristina
novi-belgii Royal Ruby
Pivuni Henri Potin
a geranium Biokovo jako dáreček,....

dobrý nee? mám fakt radost už sou nakýblovaný aby pěkně zakořenily a pak pujdou do záhonu,..
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 08. dub 2011 08:28 #249269

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
Kristínu mám taky někde objednanou ;)

Amazonko jj tam se nesmím moc koukat .-) já toho vždycky moc potřebuju a pak nevím kam s tím. Jsem děsnej váhavec a hamoun:woohoo:
Poslední úprava: 08. dub 2011 08:36 od jaja99.
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 08. dub 2011 08:43 #249270

• Jevgenija
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 881
Tak taky musím pochválit prodejce, letos jsem měla drobný komplikace, napřed s LG první objednávku poslaly moc brzy ale nic nezmrzlo a všechno už roste, ale druhou objednávku jsem čekala měsíc až jsem jim napsala dotaz kde je a hned ji poslaly, dokonce i sms napsaly, rostlinky ok.
Pak zahradnictvi Petro všechno přišlo krásně zabaleny v plastu, a letos budu mít taky fuchsie a maji plastový jemenovky to je super vylepšovak, ale nedodaly mě dvě rostliny ale peníze za ně vzaly :dry: , tak že jsem jim napsala mail a odepsaly že pošlou mě peníze na učet, tak že problem vyřešen. :)
Reference o tom jak roste podzimni nakup v LB budou až díl ale už vidím že hyacinty všechny správně. :)
A diky za reference na www-zahrada-shop.com už jsem je všimla a chtěla ptát co jsou zač , máji hodně druhu Sempervivum.
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 08. dub 2011 09:00 #249272

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
jaja99 napsal:
Kristínu mám taky někde objednanou ;)

Amazonko jj tam se nesmím moc koukat .-) já toho vždycky moc potřebuju a pak nevím kam s tím. Jsem děsnej váhavec a hamoun:woohoo:

Já to mám letos jednoduchý, můžu nakupovat jen tam, kde lze platba předem. Takže vypadávají Krulichovi, Lukoni a tím i spousta lákadel.
Navíc jsem fakt se rozhodla pro ukázněnost, a budu kupovat jen plevel (ve více kultivarech) co přežil zimu a zvěř. Teď mi právě bertrám hoblují slimáci a mě je to úúúplně fuk, páč tenhle plevel přežije všechno. Takže jsem nakoupila další řebříčky a a zařebříčkuju si to tady. Dtto floxy (sice padlí, ale co, s tím se dá bojovat), astry, pivoňky, denivky, kakosty a podobně.

Tady na tom eshopu jsem stejně jako Lenpel vybrala astry a stejnou pivoni, a jako dárek jsem dostala podléštku :D (loni jsem od nich brala denivky, ale mají naštěstí jen pár ks)
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 08. dub 2011 10:32 #249285

• Dany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1364
ROMANA napsal:
dneska dorazily klemátisy od p.Dufka, na zahradě rozbalím a uvidím. Se těším!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak jsem se na základě tohoto sdělení perfektně připravila na příjezd pošty, nachystala peníze, připravila podklady o jednotlivých klemouších, abych je podle toho mohla sadit na ta nejsprávnější místa a....a nic :)
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 08. dub 2011 10:41 #249287

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
a já to samé - akce utajení .... kluk musel spát v kočárku na chodbě , abych viděla na cestu - a taky nic . pane Dufek - halo, halo:whistle: :whistle: :whistle:
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 08. dub 2011 11:20 #249292

• amazonka01
  • Administrator
Hlodavce jsem šoupla do škůdců :), kdyby totiž někoho něco napadlo (jako někde je typ na plašič a já ho nenajdu), tak v prodejcích to nedohledáme ;)

Ale šoupla jsem s tím i Jajinu chválu na Petro, tak to dám tady jako citaci:
jaja99 napsal:

Přišlo Petro :-) chryzuli jsem neměla kristýnu ale Klaudii a už kvete :woohoo: , darem mi poslali diascii v květu, fuchsijky jsou přiměřené :up . Ještě jsem brala lilie byly za super cenu jsou maličké, ale co mě překvapilo Muscadet přelepeno na Centerfold tak nevím co to bude, no ale je jich 5 za cenu 1-2 odjinud, tak uvidím, jen aby kvetly.
Tentokrát se asi vyznamenala pošta někde se jim to muselo otočit, ale to kytky přežijou.
Poslední úprava: 08. dub 2011 11:22 od amazonka01.
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 08. dub 2011 11:25 #249294

• jaja99
  • Platinum Boarder
JJ zrovna jsem si říkala, že jsme zase krapítek odbočily. Holky tu Klaudii vám pak vyfotím je rozkošná hiiii chryzule v předjaří:up
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 08. dub 2011 11:49 #249297

• amazonka01
  • Administrator
Jajo, já jen tak decentně :)
Většinou pokud si myslím, že je to zajímavé a že by se to v konkrétní diskuzi nedohledalo. Sobecké důvody, no :blush:
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 11. dub 2011 07:10 #249433

• jaja99
  • Platinum Boarder
Tak jedna fuchsijka začala vypadat nedobře vyfotila jsem ji a poslala, už mi došla omluva a pokud nepřežije mám poslat číslo účtu a vrátí mi peníze. Velice solidní, co myslíte?
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa