Před MĚSÍCEM jsem si od Krulichů objednala rostlinky. Bylo ticho po pěšině, tak jsem si řekla, že to někam zapadlo a postupně kytí dokoupila - jak to tak chodí, prázdné místo v záhoně podporuje teorii "sevejde"... Dneska mi přišel mail, že zítra tu kytky mám. Takže v tom největším pařáku pojedou poštou a ještě je pak budu cpát do přesušené země, kde jsou i staré harcovnice rády, že se v těch vedrech drží... To mi zase něco hnulo žlučí, ale když jsem líná huba a nejsem schopná zvednout telefon, tak teď to mám.
To je letošní druhá blbá zkušenost s Krulichovými. Když jsme u nich s Vlaďkou byly začátkem dubna Na Petynce osobně, nevím, jestli zaměstnávali "chudé příbuzné", ale obsluhující pán i paní nevěděli, kde většina věcí je, jak vypadá který kultivar, a místo vytrvalého koriandru mi ve finále prodali letničku, což jsem zjistila až doma, když mi to fakt bylo nějaké divné a zkontrolovala jsem si kytku podle netu... Proč se chlubí perlama, když pak zaměstnávají lidi, co ty perly ani neumí v záplavě zeleně poznat??? To samé mrazuvzdorná odruda rozmarýnu - pán nejdřív tvrdil, že o ničem neví, tak jsme se s ním nacpaly do skleníku a daný kultivar si prostě našly samy. Grrrrrrr..... Grrrrrrrrr!!!!!!!!!!GRRRRRRR!!!!!!!