Varouchu, tak teď si nasadila šrouby do hlavy mně také. Nevím, co to znamená. Šla jsem ojuknout tyhle cedulky ( vyrábí je v Brně ? ), ale minulý týden jsem uklízela záhony a tyhle velké cedule mne štvou, jsou moc vidět. Takže mám pouze jedinou, an astřičce, kolečko je žluté. Pak mám ještě jednu polskou, tam je kolečko zelené a v něm B. ( primule ).
Třeba bude vědět Jirka.
Chystám se do Hlavence, ti tyhle cedulky používají. Když nezapomenu nebo se nedozvíme tady, zeptám se.
ad Krulichovi - překvapení.

Nedávno jsem od nich brala zvonky, pivůně a achilley pro víc lidí, obdivovala jsem, jak hodně narostlé rostliny jsou. Pivoňky měly dokonce poupata. Opravdu velká spokojenost. Pravda, žádná pošta, osobní odběr.
V požadavcích byly i dva ks plnokvěté anemone, u ní už byl výběr životaschopné rostliny těžší.
Kachniste, ( asi víš ), ale nech ty rostliny tak týden někde ve stínu vydýchat přepravu než zasadíš. V tomhle vedru je to jistější.
Heleno - a byla to osobně p. Krulichová ?
( jsem se zamýšlela, jak v Pze lze sehnat - a zaplatit - schopného prodavače, se znalostí.. asi je těžké někoho sehnat. ).
ad trávy - oni je mají v květníčkách, o to víc musela být zima pro ně krutější, museli mít velké ztráty. Mám tu hodně narostlý M. Arabesque, v zemi, kolik let. Rozhodně nevyhnila, to se ani nedalo při tom suchu. Nevymrzla, přežila už nižší teploty. Byla podrytá. Myslím, že uschla. Z metrového trsu mi pučí 3 ! stébla.