Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 01. čen 2011 20:24 #256290

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
JJ psali a nic......
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 01. čen 2011 20:34 #256291

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
Tak jim Jáji napiš že psali a nic neposlali,... Je to naprdlajdu pořád si takhle psát, ale,.... jak píšeš jde o princip,..
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 01. čen 2011 21:17 #256302

• Lenka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 384
Tak letos se taky musím připojit ke stížnostem na Krulichovy (abyste si nepřipadaly nepatřičně, Heleno a Kachni). Zatím jsem tam jen nakupovala osobně ke své spokojenosti, letos poprvé přes e-shop s osobním vyzvednutím (ale bohužel ne mou osobou) a dost velké zklamání. Objednávka byla docela velká, z toho část jsem nedostala, páč jim to zmrzlo (za to se na ně nezlobím, ale bohužel to byly zrovna rostliny, hlavně kvůli kterým jsem objednávala u nich a ne u svého oblíbeného Florianusu) - teď si rvu vlasy, že jsem to neudělala, mohla jsem dostat lepší sazenice a ještě ušetřit. Z toho, co jsem dostala, byla tak třetina sazenic perfektní, super narostlá, další třetina nic extra, ale ušla, no a ta zbylá třetina chcípáčci, z toho jedna sazenice na první pohled mrtvá. Další s pár lupínky mi odešla velmi záhy (taky origanum Diabolo, mimochodem), ostatní z téhle třetiny se jakžtakž drží při životě, pomaličku se mátoří, ale doslova každý miniodkopek od sousedů s jedním kořínkem roste líp. Pak mi vykvetla první záměna - reklamovala jsem, bez problémů mi vyměnili za jiné sazenice, jenže jednu původně objednanou už neměli a mám silné podezření, že za to orig. Diabolo mi podstrčili Compactum (které už mám) - ta původní, chcíplá sazenice měla trochu jiné lístky - no, uvidíme, až pokvetou. Jak kytky rozkvétají, vykvetly mi už další dvě záměny - zatím jsem to jen vyfotila, ale už se mi tam nechce jet, tak uvidím, jestli se na reklamaci nevykašlu, každopádně jsem dost otrávená. No a mamině, která si u nich na moje doporučení taky objednala, v její bedně jedna kytka chyběla, další tři jí přes veškerou péči záhy uhynuly a na reklamační e-mail nedostala odpověď.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jevgenija, helena

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 01. čen 2011 21:33 #256304

• Lenas
  • Expert Boarder
  • Obdržená poděkování 180
HonzaPM napsal:
Prosím, máte někdo zkušenosti s tímto e-shopem?
www.zahradnictvibakesovi.cz/

Cituji z jejich webu (kdyby to tak dělali všichni, oj - to by byla krása):

- ČP udává dobu přepravy u obchodního balíku 1 až 2 dny. Po obdržení zásilky zkontrolujte datum jejího odeslání. Pokud byla zásilka na cestě déle než 2 dny, a rostliny byly vinou delší přepravy poškozeny, podejte reklamaci ihned na poště s tím, že zásilka byla nedodržením přepravní doby znehodnocena. Pošta Vám musí uhradit zaplacenou částku.

- Dodací doba zásilky je maximálně 30 dní a to z důvodu dostupnosti zboží. Některé rostliny jsou pro velký zájem brzy vyprodány - o jejich nedostupnosti vás budeme informovat prostředníctvím e-mailu. Nezasíláme žádné náhradní druhy rostlin!! Objednávky vyřizujeme postupně v pořadí v jakém přicházejí. Objednávky odbavujeme v pondělí, úterý a ve středu, aby nezůstaly na poště přes sobotu a neděli.

Objednávala jsem brzy zjara, letos poprvé.... bylo to pár dřevin, napsali že prosí o strpení, až bude jasné co přežilo - no říkala jsem si a jéje, z toho nic nebude :P
ale bylo, došlo co jsem si objednala, pěkné, pečlivě zabalené, keříky v květináčích ještě vyztužené bambusovými tyčkami, obalené novinami... trvalku jsem žádnou nebrala, tak nevím... ale všechno prosperuje :)
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: HonzaPM, Daniela

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 02. čen 2011 04:44 #256313

• Daniela
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 1083
Musím souhlasit s Lenkou. Floriamus super zásilka, Krulichovi rozpaky :huh: Z 5ti sazenic bílé nízké šanty měly pár lístků dvě. Na dotaz mi p. Krulichová odpověděla, že později obráží, ať zapustím kontejnerky do záhonu. Po šesti týdnech začíná obrážet jedna. :(
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 02. čen 2011 07:34 #256331

• Doubravka
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 348
Je mi líto,že máte s Krulichovými špatné zkušenosti. Já mám jen ty nejlepší (tím vůbec nechci zpochybňovat ty vaše!).
Na jaře jsem objednávala po netu a nechala vyzvednout "osobně" kamarádem. A byla jsem nadšná (viz foto - možná se vám budou zdát malé, ale to je brzkou jarní dobou, tj. začátkem dubna, kdy byly ještě zatažené). Všechny sazeničky zdárně rostou.
Druhou a třetí zkušenost mám z květnových osobních návštěv jejich zahradnictví a byla jsem tam jak v ráji! Měla jsem štěstí i na to, že tam byl p. Krulich osobně přítomen, a tak jsem to měla i s odborným výkladem a příjemným popovídáním.
Novinkou je, že se tam dá platit i kartou. Což je tedy dost nebezpečné, zvlášť pokud máte kontokorent!!! :whistle:
Krulichovi_.JPG
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: HonzaPM

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 02. čen 2011 07:51 #256334

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Já myslím (po předchozích výborných zkušenostech s Krulichovými), že jim toho hrozně moc pomrzlo (mají vše venku v květináčkách), a tak se snaží prodat všechno, co se dá. Asi by jinak tratili daleko víc. Což je neomlouvám, jen si tak vysvětluju to náhlé zhoršení.
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 02. čen 2011 08:01 #256336

• Lenas
  • Expert Boarder
  • Obdržená poděkování 180
Mně včera od Krulichů dorazila zásilka objednaná minulý týden a všechno je pěkné dokonce i trávy...vidím to taky jako amazonka...to, co budou posílat teď už by ale mělo vypadat slušně...
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 02. čen 2011 08:19 #256337

• Lenka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 384
Vždyť jo, celkem to chápu, zima byla blbá, ovšem binčus v cedulkách už se krutou zimou omluvit nedá a tři záměny v jedné zásilce mi připadají trochu moc - a to mi ještě zdaleka nevykvetlo všechno. Ale jak říkám, dokud jsem u nich nakupovala jen osobně, byla jsem maximálně spokojená, takže asi budu v tomto trendu pokračovat i nadále.
Téma bylo zamčeno.

Re: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby 02. čen 2011 08:58 #256344

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Lenka napsal:
Vždyť jo, celkem to chápu, zima byla blbá, ovšem binčus v cedulkách už se krutou zimou omluvit nedá a tři záměny v jedné zásilce mi připadají trochu moc - a to mi ještě zdaleka nevykvetlo všechno. Ale jak říkám, dokud jsem u nich nakupovala jen osobně, byla jsem maximálně spokojená, takže asi budu v tomto trendu pokračovat i nadále.

Jj, to je jasné a vůbec to (speciálně u nich) nechápu :angry:

Já od nich beru už pátým rokem (kromě letoška), a vždy vše perfektní :huh:
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa