Tak letos se taky musím připojit ke stížnostem na Krulichovy (abyste si nepřipadaly nepatřičně, Heleno a Kachni). Zatím jsem tam jen nakupovala osobně ke své spokojenosti, letos poprvé přes e-shop s osobním vyzvednutím (ale bohužel ne mou osobou) a dost velké zklamání. Objednávka byla docela velká, z toho část jsem nedostala, páč jim to zmrzlo (za to se na ně nezlobím, ale bohužel to byly zrovna rostliny, hlavně kvůli kterým jsem objednávala u nich a ne u svého oblíbeného Florianusu) - teď si rvu vlasy, že jsem to neudělala, mohla jsem dostat lepší sazenice a ještě ušetřit. Z toho, co jsem dostala, byla tak třetina sazenic perfektní, super narostlá, další třetina nic extra, ale ušla, no a ta zbylá třetina chcípáčci, z toho jedna sazenice na první pohled mrtvá. Další s pár lupínky mi odešla velmi záhy (taky origanum Diabolo, mimochodem), ostatní z téhle třetiny se jakžtakž drží při životě, pomaličku se mátoří, ale doslova každý miniodkopek od sousedů s jedním kořínkem roste líp. Pak mi vykvetla první záměna - reklamovala jsem, bez problémů mi vyměnili za jiné sazenice, jenže jednu původně objednanou už neměli a mám silné podezření, že za to orig. Diabolo mi podstrčili Compactum (které už mám) - ta původní, chcíplá sazenice měla trochu jiné lístky - no, uvidíme, až pokvetou. Jak kytky rozkvétají, vykvetly mi už další dvě záměny - zatím jsem to jen vyfotila, ale už se mi tam nechce jet, tak uvidím, jestli se na reklamaci nevykašlu, každopádně jsem dost otrávená. No a mamině, která si u nich na moje doporučení taky objednala, v její bedně jedna kytka chyběla, další tři jí přes veškerou péči záhy uhynuly a na reklamační e-mail nedostala odpověď.