Danate, ty noname Astry dumosus budou mít příští rok přes metr, kdyžtak s tím počítej.
Mrku, Lukon Bulbs je opravdu jedna záměna vedle druhé. Jestli je Lukon Glads nyní lepší, nevím.
Už jsem tam dva-tři roky? nic nebral. LG mám tak nějak pocitově radši, ale LB řeší záměny-reklamace
ochotně a pošle i něco navíc. Sranda je, když i reklamace je záměna anebo - jak zaslat náhradní podzimní
cibuloviny v dubnu, květnu, že?
Kdyby někoho zajímala story "Balík pro Honzu od Flos", tak můj detektivní smysl velí, že to mohlo být nějak takhle:
Flos jej odeslal ve středu 10/8, někomu balík cestou zmoknul, kartonová krabice se rozmočila a začala se trhat.
Na poště Praha 022 ho přebalili docela pěkně do igelitové košilky a tahle zapařená krása se živými trvalkami uvnitř
mi putovala následujících šest dnů. Teda ona neputovala šest dnů, hned druhý den, ve čt, coby Obchodní balík,
byla fyzicky na mojí poště. Ale počítačově tam nebyla. Tedy byla, ale ne v balících na rozvoz/vydání, ale v balících poškozených.
Takže si balík vesele ležel pět dnů na mojí poště. Byl to balík jako stodola (12,5 kg, kytky za 1.713,-), ale prostě tam nebyl,
když jsem se na něj v sobotu se SMS oznámením o uložení balíku v ruce na mojí poště osobně dotazoval.
Jsme maličká pošta, balíky jsou v jedné pidi-komůrce. Polovina zaměstnankyň jsou mé bývalé spolužačky.
Ale zvednout zádel a jít se podívat, to je problém. V
tom počítači
to prostě není.
V pondělí mi už laskavě přišla Výzva k vyzvednutí poškozeného balíku. Příště musím být důslednější, je to samozřejmě moje chyba.