Nevim, kam s tim, co mam na srdci-tedy sem.Ctu, jak Dido nakupuje pytle zeminy, aby vylepsila jilovitou zem.Tedy, jak jsem potrebovala vyplnit novy zahon nad postavenou zdi ve svahu, spotrebovala jsem vsechen nasysleny kompost a objednala zahradni zem-3 kubiky, nevim, jak je to tu s reklamama, ale kdyz muzeme psat, ze tenhle zahr.posila dobre a tamten spatne, tak klidne napisu, ze ta moje "zahradni zemina" byla z Chuchle-Praha-zapad a ze je to vlastne svetla hlina, ktera zrejme zjilovati.Pozde, ale prece me napadlo hledat kompostarny(ja blbec, proc jsem to neudelala hned) a dnes mi dovezli dalsi 3 kubiky nadherny, famozni, cerny zeme, ktera navic voni konskym hnojem.Dovozce-Trebotov.A bylo to jeste levnejsi, nez ta zatracena Chuchle.
Takze-dochazi-li vlastni zdroje, a je treba hodne materialu, podle me se vyplati najit nejblizsi kompostarnu....Konecne mam pocit, ze muzu soupat v klidu s kerema, hortenziema a uz se tesim na ruze.Taky jsem kupovala pytle se substratem(taky mam na zahrade jilovinu a kameni),uz nebudu, nene...