lenpel wrote:TAk musím oponovat. Neodolala sem a objednala poprvé od LB, dnes to dorazilo - tři pivoně z toho jerdna polezlá bílou plísní s jedním půčkem, tři bohyše jedna má puk dvě nic, z toho si myslím že ta jedna bude fakt mrtvá, potom jeden nevěstin závoj nedá se poznat jestli je živý a dvě klejichy taktéž,...Tak nevím jestli to mám nafotit a přesto zasadit do květníků a uvidím co to udělá nebo reklamovat hned,...Sem zklamaná, Jinak u Basíka objednávám 3 roky vždy jaro i podzim, většinou neodolám i potom ve slevách cibuloviny a vždy vše úplně super, jak bohyše, cibule, hlízy, trvalky, keříky,...prostě vše 100% pokaždé,....sice vyzvedávám osobně, ale vždy je to připravené předem.Mám tu plesnivku namočit do slabého hypermangánu nebo co s tím?
Lenpel, rozhodně nafoť. Já už fotím vždycky seriál od rozbalení krabice po vyndání z obalů. Což o to, nevěstin závoj i klejichy mají dost času na obražení, je brzo....Asi bych jim napsala hned, že se mi dodávka nezdá, s tím, že později budu reklamovat ( podle toho, co bude OK a co ne ).
U bohyšek by měl být vidět po rozhrnutí toho starého lůžka pupen. Zase bych nafotila, zasadila, dala do tepla narychlit - a uvidí se.
Pivůni nafotit dtto. Umýt buď hypermanganovým roztokem nebo nějakým fungicidem ( např. Fundazol ).
Už se ke stavu kytek od zásilkovek vyjadřuju dost nerada, páč si
a) připadám jako kolovrátek, meloucí furttosamý
b) zkušenosti jednotlivců se mohou lišit, třeba jsem měla prostě smůlu, nelze paušalizovat. Navíc, poslední velké objednávky jsem dělala někdy před 3 lety, třeba (

) se stav zlepšil.
Objednávám už jen malé množství ( 2 - 3 ks, kt. neodolám, levné + pokud možno, u kt. není moc velká pravděpodobnost záměny ). K někomu se připíchnu. Všechny piplám.
Od obj. u LB mne odradily kultivarové záměny ( pryšců ), denivek ( zajímavé, že špatně přišly drahé kultivary, jejichž cena začínala nad 100,- Kč, že...

). Hosty už vůbec, přišly virozní. A reklamace po 2 letech vyloučená ..
LG - letos u nich mám obj. cca 4 ks čehosi, až přijde, podám info. Já si na ně zas až tak stěžovat nemůžu, pro kytky jsem jezdila osobně ( neutrpěly poštou ), když mi poslali jiné kultivary, zarputile jsem reklamovala. Reklamační proces byl ze všeho, co jsem u různých absolvovala nejpříjemnější, bez rozčilování.
Nakonec se zmýlili v jejich neprospěch, reklamované jsem obdržela 2x ( sice furtšpatně, ale 2x ), potřetí poslali zpět peníze.
Nezapomenutelná pro mne je story s vysvětlováním, že "variegátní kokořík by měl FAKT mít bílou na listech".
Co se týká p. Basika, vím, že převážná většina zákazníků si ho chválí. Brala jsem od něj na podzim ( kapradí, kakosty, phloxy ), spokojenost, hezky narostlé. Teď na jaře pár lilií, cibule hezké. Špatné pro mne je, že si u něj nemám moc z čeho vybrat ( úzký sort. ). Z objednávek jsem navíc vyloučila i hosty ( jiné kultivary, viroza ).
čemeřindy by si zasloužily samostatné vlákno, ne ?