Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání

Re:Dělání, dělání 07. čec 2010 14:04 #11745

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
To stavení je stodola a patří k baráku. Nafocená je tak 1/4 pozemku, ještě je kus za stodolou a kus na druhé straně domu, celkem je to asi 2800m2, plus k tomu dvě "pole", respektive dva přiléhající zatravněné 1000m2 pozemky v pronájmu od PF, vedené jako orná půda.

Funerálie jsou jakési tůje, nebo či čo (100% poznám jen jalovec, ten je tu tedy taky, ale ten nechám a insiprována popnu nějakou růží, hrušeň nemaje je mi to fuk), jednak se mi nelíbí a jednak jsou úplně blbě.

Stromy v pozadí jsou kupodivu jilmy a veliká ptačka, pak vrba jíva. Za stodolou pak vrba bílá a pár osik (třeba budou i křemenáče).

Práce jak na kostele, to tedy ano, ale je tu šance, že to bude naše opravdu, tak se maká jinak.
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 07. čec 2010 14:53 #11746

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
přeji ti hodně štěstí- a snažte se to získat do vlastnictví. práce fůra , ale já být mladá
. všechny děti už asi nemáš malinké. co?jak to máš ošetřené ? myslím dlouhodobý nájem-prozatím ?jsem zvědavá bába..
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 07. čec 2010 15:06 #11749

• maggi
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1289
Tak jsem si po dlouhé době přečetla tuhle rubriku...Amazonko, přeji hodně sil. A pokud mohu, přidám malé doporučení.... Hezky si v klidu rozmysli co kam zasadíš a udělej si plán zahrady, aby ses potom moc nenadřela s údržbou!!!! Já dnes oceňuji, že nemám tady květinu, támhle květinu, ale takové celky, které se již zapojily a dají méně práce.Nově zakládané kusy trvalek již jedině na předem!!!položenou folii. Ušetříš si mnoho dřiny...tak pomáhej Pánbůh....:) :)
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 07. čec 2010 15:15 #11753

• Emilka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1363
Amazonko, obdivuji a zírám. A držím pěsti, ať se tentokrát všechno vydaří a v domečku zůstanete :laugh: , protože zahrada je úžasná a k tomu ta stodůlka :woohoo:
Je to na fotoseriál :P
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 07. čec 2010 15:38 #11759

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Kajo, malinké děti - jak se to vezme (6, 5, 3 a 8 měsíců ;))
A místo nájmu bychom měli oficiálně převzít hypotéku (řeší se, jak to udělat), jinak je to zatím nájem formou věcného břemene a předkupního práva, nic jiného se dělat nedá. Ale furt je to lepší než klasika, nájem a až se domácímu nebudete hodit, tak pápá (sice s patřičnou výpovědní lhůtou, ale i tak)

Maggi, ono to bude celkem jednoduché, pod stromy přijdou hajničky, k plotu růže, do předzahrádky zakomponovat trvalky a růže. Na nějaké ozdobné ostrůvky (a máš to krásné) dojde, až budou děti větší a bude šance, že mi to nezlikvidují - omylem (nebo jen tak mimochodem) :laugh:

A jinak všem děkuji :kiss:

Jsem dodrápaná, osvobodila jsem dvě růže (od kopřiv, bodláků a jich samých) a trs sasanek, je na to hezký pohled.
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 07. čec 2010 16:41 #11764

• lanling
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 475
amazonko! to tedy všechna čest.. ať vám to dobře dopadne a ta brzy krásná zahrada ti může říkat paní..
držím palce
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 07. čec 2010 16:43 #11765

• lanling
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 475
drasla:laugh: to je samo sebouB) to můžou být úplně snové kosatce..B) zdar kosatcům:)
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 07. čec 2010 17:21 #11768

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
tož to máš ty děti fakt malé- chuděrko to musíš fakt kmitat- škoda, že nejsem blíže. to víš že bych pohlídala!!!!
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 07. čec 2010 17:41 #11776

• Rhea
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 834
Amazonko, obdivuji Tvůj elán a nezdolnou energii. Držím ti palce, pěsti i kopyta, aby děti byly zdravé a tys mohla zahradu zrenovovat a aby to byla brzy nadobro Tvá zahrada!!!
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 07. čec 2010 18:54 #11780

• jaja99
holka není co dodat, ale ty máč elán za několik nás starších, tak nám sem val fotky jak pokračuješ.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa