Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání

Re:Dělání, dělání 08. čec 2010 09:58 #11825

• zdenka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 722
Amazonce ... hodně zdraví a síly ... s ostatním se už člověk vyrovná ... nezapomeň na nás s novými fotkami ... podělíme se s tebou o radost z nového :) :) :)
... a samo zdárné dokončení všech právních transakcí, ať je to rychle vaše ...
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 08. čec 2010 23:54 #11902

• dresla
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 383
Amazonko, stačí číst a svírá se mi žaludek. To jsi zase všechno vyrývala? Vždyť na to jsou potřeba obrkvětníky. Ty musíš mít kondičku:woohoo: . Odkdy jste v novém?
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 09. čec 2010 01:48 #11904

• Květa
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 9851
Amazonko, jejku. Obdivovala jsem tě už při prvním stěhování, teď jen nevěřícně zírám.

Tzn., že už nejsi moje nejbližší sousedka ?
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 09. čec 2010 07:41 #11919

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Květi naopak, teď ti fakt skoro vidím do talíře, do MH to mám 8km :P, jen z druhé strany.

Dreslo, vyrývala a všude vyžebrávala kyblíky. Naštěstí jsem se to dozvěděla ještě při slušném počasí, teď už by to šlo hodně špatně a hlavně by se všechno blbě ujímalo. Takhle to vypadá, že všechno přežije ve zdraví. A v novém teprve od neděle.
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 09. čec 2010 08:15 #11930

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
Amazonko, pořád na Tebe myslím, a nechápavě koukám po své zahradě s děsem v oku.....nic moc tu nemám, asi bych zahradu přestěhovat nedokázala.
Akorát nevím proč jsem měla dojem, že žijete v jižních čechách a vy jste nepoměrně blíž :-)
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 09. čec 2010 13:44 #11964

• jaja99
  • Platinum Boarder
Jdu se sem uklidnit, seču už druhý den moje latifundie ovádi žerou, pojezd nepojezdí, vůbec mi to neodsýpá, vedro k umření. Mám pokračovat??? Řekla bych sprosté slovo ale stydím se. Tak jsem se tu pokochala a jdu zase do boje :-)
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 09. čec 2010 14:18 #11966

• amazonka01
  • Administrator
Jajo, chceš potěšit?
Můj pojezd má dvě nohy, a místo benzínu se láduje bramborákem. Jenže někdo to posekat musí. Jestli někdo došel k závěru, že smažím bramboráky a chlap jezdí se sekačkou, tak omyl. Smažím bramboráky a kosím kopřivoviště :S , sekačka bude až jako druhá štace a jen někde. Pravda, mám konečně zahradu částečně ve svahu a ve stínu stromů, ale technika tam nemůže.
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 09. čec 2010 14:23 #11968

• jaja99
  • Platinum Boarder
Kopřivy jsem blahé paměti nesekala, ale plela, dalo to "sekání" dost práce, ale za každou jsem zatáhla a s metrem i více kořenů ji vytáhla....ale asi jsem toho měla míň než ty, teď už ty mrchy stříkám Dominátorem. Na sdekání toho mám tak asi 5000 m hiii jsou v tom i záhony, ale to objíždění zdržuje takže jako bych je taky sekala :-) jinak mám pozemek 8000m2, kolik máš teď Ty??? asi vic viď?
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 09. čec 2010 14:46 #11969

• Eva.Trifon
Tož to tu čtu a zírám:ohmy: :ohmy: :( , nevím co bych dělala, no hlavně že máte Amazonko zase zahradu. I když ta dřina:( , jen aby to bylo naposled :) . Ty kopřivy vyrostou zas, jsou to bestie odolné a bršlice ještě horší.
Téma bylo zamčeno.

Re:Dělání, dělání 09. čec 2010 14:52 #11971

• amazonka01
  • Administrator
Míň (asi 4500m2 celkem), ale blbě členité. Na herbicid dojde taky, ale teď jsou to metrové kopřivy, takže mám v plánu to posekat, nechat poporůst a postříkat - někde. Někde sekat a sekat a vyrobit z toho trávník, a jinde zase pastvinu (až se oplotí). Ale mám dva litry Rondupu a už se těším, až jim dám aspoň decentně na frak. Jednak jsem furt popálená a jednak z toho lezou slimejší.

Evi, já vím ;) bestie nezničitelné.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa