Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Květinový zájezd

Květinový zájezd 21. led 2010 13:19 #3264

  • MartaZ.
  • Avatar uživatele MartaZ.
Květinový zájezd Německo, Belgie, Nizozemí

Ve dnech 5.- 9.5.2010 pořádáme zájezd do níže uvedených zahradnictví v Německu, Belgii a Nizozemí. Protože zbývá několik neobsazených míst, obracíme se touto formou na případné zájemce z vašich řad.
Jedná se o specializovaný zájezd pro milovníky, pěstitele a obdivovatele fuchsií, ale i muškátů a jiných rostlin, které lze najít na uvedených www stránkách. Pokud byste projevili zájem se zúčastnit, ozvěte se na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..
PROGRAM:
1. den: v 6:00hodin odjezd z ČESKÝCH BUDĚJOVIC – parkoviště Peugeot, výstaviště ZŽ do MNICHOVA. (7:30 hodin Dubenec - motorest, 8:30 hodin Praha - metro Budějovická - poliklinika A. Staška, 10:00 hodin Plzeň, Rozvadov).
Zde zastávka a návštěva zahradnického centra Rosi Friedl (2-3 hod.) (www.fuchsien-friedl.de). Poté nonstop přes noc přejezd do BELGIE. Hygienické zastávky po 3-4 hod.
2. den: v ranních hodinách příjezd do ANTWERP a návštěva zahradnického centra Katrien Michiels (2-3 hod.)(www.fuchsia.be). Přejezd do Holandska do BOSKOOPU – zastávka v zahradnickém centru Esveld (2-3 hod.) (www.esveld.nl). V odpoledních hodinách odjezd na ubytování a večeři.
3. den: po snídani odjezd do RIJSWIJKU – návštěva zahradnického centra Zeelenberg
(2-3 hod.)(www.kwekerijzeelenberg.nl). Přejezd do AALSMEERU – návštěva zahradnického centra Tuincentrum Het Oosten (2-3 hod.)(www.tuincentrumhetoosten.nl). Pak odjezd do KEUKENHOFU – prohlídka největší květinové zahrady na světě: 6 milionů tulipánů, narcisů a hyacintů (cca 5 hod.) (www.keukenhof.nl). Po prohlídce odjezd na ubytování a večeři.
4. den: po snídani odjezd do města HEERDE a návštěva zahradnického centra Spek (2-3 hod.) (www.kwekerijspek.nl) a poté návštěva zahradnictví van der Velde (2-3 hod.)(www.kwekerijvandervelde.nl). Následuje přejezd do Hobbykwekerij Lokhorst (2 hod.) (www.hobbykwekerijlokhorst.nl) v GIETENU. Pak odjezd do zahradnického centra Gommer v DALENU (2-3 hod.) (www.kwekerijgommer.com). Po prohlídce přejezd na ubytování a večeři.
5. den: po snídani odjezd přes NĚMECKO zpět do ČESKÉ REPUBLIKY. Zastávka v NORIMBERKu ( krátká prohlídka historické části města ).
Příjezd ve večerních hodinách po trase Rozvadov, Plzeň, Praha, Dubenec a Č.B.
CENA ZAHRNUJE:
- doprava autokarem s videem a bufetem za Kč ( čaj, káva, polévka, limo )
- 3x ubytování se snídaní v hotelu
- cestovní pojištění ( úraz, léčebné výlohy, odpovědnost, zavazadla a storno poplatek )
- průvodce a pojištění CK
CENA NEZAHRNUJE:
- 3 večeře ( cca 45 Euro )
- vstup do Keukenhofu ( cca 12 Euro )
CENA: 6.950 Kč
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Moderátoři: Eva L., Květa