Kika napsal:
Ahoj, vidim, ze uz planujete nakupy, docela by me zajimalo, co letos planujete nakoupit, ruze i ostatni kvetiny. Uz mate vybrano? Docela rada bych se inspirovala.
Pro me zatim je jasne Delphinium, to mi moc chybi. A mozna serik Primrose, na ten si delam zalusk uz dva roky. Vzhledem k tomu, ze nemam moc prostor pro sazeni kyticek a dost jsem jich poridila vloni, tak letos uz nejspis dokoupim jen nejake letnicky.
I pro mě je jasné Delphinium

A protože zahrádku předělávám, nebo spíš celou dělám znova, mám už něco naobjednávané: růže eden rose, nostalgie, barkarole, dále pak převislou plnokvětou sakuru, po které dlouho toužím, ozdobnici čínskou a kostřavu medvědí

Dále plánuji hodně levandule, zkusím si ji vypěstovat ze semínek a když to nepůjde, koupím sazeničky. Chtěla bych koupit i nějaké clematisy. No a letos poprvé vyměním na balkonu pelargonie za převislé petunie...
Dále mám z růží vypsané: amadeus, sympatie, mme. isaac pereire, graham thomas, novalis, laguna, jasmina, pomponella a spoustu dalších, uvidíme, které se mi podaří sehnat

(na Kordesovi růže jsem se už i informovala v zahradním centru).
A co si upřímně přeji, je převislý modřín na kmínku

Když jsem ho poprvé viděla, zamilovala jsem se do něj

Tak to jsou mé zkromné plány na nákup rostlin