Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Odpočítáváme aneb Jaro je tu za...

Re:Odpočítáváme aneb Jaro je tu za... 30. pro 2010 12:54 #240223

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Já ne ;)
Vychovávám si vlastní potěr k ruce. Vzhledem k tomu, že si všechny děti napsaly Ježíškovi o něco do zahrady (od semínek, přes lopatku, až po knížku o růžích), tak je asi vychovávám dobře (v tomhle směru ;)). Snad jim to zůstane :silly:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Re:Odpočítáváme aneb Jaro je tu za... 30. pro 2010 13:11 #240229

• danah
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2385
Já ti nechci brát iluze, Amazonko, ale myslím, že máš potěr ještě hodně malý....když ovšem přežijou se stejným entuziasmem pubertu, máš vyhráno :laugh:

Re:Odpočítáváme aneb Jaro je tu za... 30. pro 2010 13:21 #240231

• hana.johana
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 722
Jo, jo, taky jsem zhruba před 15 lety kupovala kaktusy pro mou malou dcerušku...........a posledních 13 let se o ně starám já......;) Hanka

Re:Odpočítáváme aneb Jaro je tu za... 30. pro 2010 13:23 #240232

• amazonka01
  • Administrator
danah wrote:
Já ti nechci brát iluze, Amazonko, ale myslím, že máš potěr ještě hodně malý....když ovšem přežijou se stejným entuziasmem pubertu, máš vyhráno :laugh:

Jsem zcela bez iluzí, puberta daleko. Ale, pokud se zahrada aspoň pro jednoho stane koníčkem, tak je šance, že to pubertu přežije.

Re:Odpočítáváme aneb Jaro je tu za... 30. pro 2010 13:37 #240236

• Eva.Trifon
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2755
hana.johana wrote:
Jo, jo, taky jsem zhruba před 15 lety kupovala kaktusy pro mou malou dcerušku...........a posledních 13 let se o ně starám já......;) Hanka
jo jo Honzík je náš šikovný synek - jak už jsem tu jednou podotkla...bych ho hned adoptovala:laugh: :laugh: Kájo:laugh:
Já poslední 4 roky, dcera si dokonce pod mým vlivem vybrala střední zahr.školu v Ostravě Hulvákách, byla i na stáži v Německu v zahradnictví a teď prodává auta na leasing:blink: o zahradničení nechce slyšet:(

Re:Odpočítáváme aneb Jaro je tu za... 30. pro 2010 13:38 #240237

• Dany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1364
Amazonko, vím určo, že všechno, co do nich teď zaseješ, časem se projeví, i když to pak ještě hooodně dlouho nebude poznat. Pamatuju, jak mi babička vyhradila malý záhonek, já byla maličká, zasela jsem si "svoje" semínka a ta radost, když pak vypučela a květinky rostly. Kedlubny, pravda, mě nikdy nebavily. A pak celé mládí otrava u mámy na zahradě, ale pamatuju si všechno, co mi říkala a jak všechno dělala. No a pak mě to fakt pořádně chytlo až dětičky odrostly a mohla jsem si začít rozhodovat sama. Zahrada v pubertě, to teda silně pochybuju. Ale kdo ví...
Moje děti nic, asi nepoznají ani petržel :-). Tak že by třeba vnoučátka, až přijdou? Až se budou batolit a začnou padat do růží:-)....

Re:Odpočítáváme aneb Jaro je tu za... 30. pro 2010 13:47 #240238

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
chacha- Dano , tak tos trefila hřebík na hlavičku. moje rychlá rota na zahradě řádí tak , že vždycky trnu kdo do růží vletí po papuli. a na jaře se bude batolit ten roční vnuk . to bude hrůza.ale je fakt , že vnučky mají vztah ke květinám - od mala.ptají se na jména a ta starší dostala na vánoce malý plastový skleníček- kupodivu od rodičů. :P

Re:Odpočítáváme aneb Jaro je tu za... 30. pro 2010 13:52 #240242

• amazonka01
  • Administrator
Já jsem 25 let cvičila psy, od 11let, takže bezproblémů přes pubertu. Jde to, záleží na tom, jak moc se člověk některému koníčku chce věnovat.

Ale o to teď rozhodně nejde, spíš aby pro děti zůstala zahrada tou příjemnou věcí, co jí nemusí, když nebudou chtít (taky si pamatuju "galeje" ;)), a třeba, jednou, se do toho pustí taky. Za mě :)
No a nebo je to chytne, chystám se na to křížení růží (už mám hotový temostat na zahřívání semínek ;)), to by se jim mohlo (zvenku) líbit, momentálně nejstarší plánuje svůj růžový záhon (a hezky zkoumá co k čemu půjde), takže uvidíme. Našlápnuto máme dobře.

Re:Odpočítáváme aneb Jaro je tu za... 30. pro 2010 13:57 #240244

• Dany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1364
Kájo, to si nedovedu představit. To padání do trnů, ale já taky nepadala. I když si myšlenky jak a co bude s vnoučaty zatím nepřipouštím, občas vidím úplně, jak nějaké to malé nosí v konvičce vodu a pomáhá zalívat dřív, než umí pořádně chodit, no vy mnohé už to znáte. Nejhorší asi bude, když vyfasujeme nějakou přemrštěně úzkostlivou nevěstu :-)
Amazonko, to je tedy vedeš příkladně a přeju hodně zdaru ! Musí to být úžasně krásný pocit.

Re:Odpočítáváme aneb Jaro je tu za... 30. pro 2010 14:09 #240245

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
Jsem ráda, že jsou to vnoučata od dcer - každá páreček . to mi nepřijde tak těžké napomenout nebo i zařvat.ještě mám velkou 17. let od syna- tam už to tak blízké nebylo.
Moderátoři: Eva L., Květa