Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání II.

Re: Dělání, dělání II. 15. bře 2011 17:50 #247753

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
já jsem z vás na nervy- lilie jsem neobsypávala ale jenom podsypávala říčním pískem . pak jsem tam sypla koupenou zeminu a položila , zasypala. tak nevím . u mně se asi tak dobře mít nebudou. :blush: sedm kusů - předpěstovaných v truhlíku ještě není nasazených . dnes jsem obíhala doktory a zítra mně čeká pokračování.
Poslední úprava: 15. bře 2011 17:50 od Kaja.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 15. bře 2011 17:54 #247754

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
Kajo lilie si poradí když nebudou zrovna ležet v rybníčku, hlavně Ty abys byla zdravá :up
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 15. bře 2011 17:59 #247755

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
jo jo - všechno jsou to malichernosti - proti chudákům v Japonsku...:S
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 15. bře 2011 21:19 #247760

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
Taky sem ko,..... přepíchala sem nějaké nítě co vylezly, papriky všechny, něco zase dosela, venku sem nahrnkovala všechny lilie, zasadila amarylky od Romči, ostříhala trávy, jo lán kavylů nepřežil sem to čekala,...
a mám navezené dva valníky větví na drcení,..... to teda zas bude něco,..:)
Pro Amazonku - bahení ibyšek z pěti semínek vzešly tři,....už maji další dvoje lístky zatím vypadají moooc dobře,..
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 16. bře 2011 06:18 #247764

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Hihi, já k liliím nedala ani štipku písku :laugh: (a přesto ho mají asi nejvíc ze všech), a rašelinu uvidím, podle rostlin se mi zdá (jsem líná dělat test), že by tu mohla být slabě kyselá půda. Tak jsem přivápnila candidy a ostatní nechala být.

Lenpel, já měla 3 růžové a 3 červené ibišky a vylezly mi 2 červené, růžový ani ťuk. No, ale vzhledm k tomu, že jsem červený chtěla, tak jsem spokojená :D Zatím mají jen děložní lístky.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 16. bře 2011 07:48 #247768

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
Já měla směsku, no pochybuju že by zrovna vylezl od každé bary jeden,....:woohoo:
Překvalipo mě jak rychle vyrostl a jak pěkně to roste:) myslela sem že to bude klíčit dva měsíce,....
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 16. bře 2011 08:23 #247769

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Nj, já dala na tvůj pocit, chtěla jsem si ho koupit, ale už rostlinu, na semena jsem si původně netroufla. Dík tobě jsem si je objednala ;)
A tak mám dva červené (budu si je hýčkat).
Poslední úprava: 16. bře 2011 08:27 od amazonka01.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 16. bře 2011 09:29 #247771

• Dany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1364
Mám prosbu o radu. V Tescu jsem narazila konečně na Saginu subulatu úrazník, to byla má touha. Prodávali celá plata, ale já jich stejně potřebuju hodně. Tak a z rad na weeku vím, že se můžou rozesadit a takto rozmnožit. Jenže nevím, jestli to můžu udělat už teď a zasadit na konečné místo - polostín 250 n.m. Nebo rozesadit do květináčků a piplat se s nima v lepších podmínkách (nebo se na to vykašlat a zatím odpočívat :laugh: )
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 16. bře 2011 12:45 #247778

• mrk
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 348
tri poobedia som strihala, sadila, cistila. a to mam mini zahradu a navyse sa o deti starali babka s dedom. asi by som sa s tym menej babrala, keby som mala vase latifundie :-) vsetko rasi, vyliezaju tulipany, sadila som kopec botanickych, mala som take 50 ks sacky, tak tie budu vsade :-) co ma prekvapilo: vraveli ste, ze vam budleja vymrza az k zemi, ja mam 2 zimu, uz bola pomerne velka, a puci, nezmrzla vobec. (ale strihla som, tak dufam, ze nezmrzne teraz :-)) a co ma prekvapilo najviac - aky nezmar je vtaci zob - na jesen ho suseda strihala, potrebujem ho pomerne vela - chceme rychlo zakryt od cesty, tak som len napichala vonku do zeme (skratene na 2 pary listkov). teraz som pozerala, co sa s nimi udialo - ziadne korienky, stale su to len palicky, ktore lahko vytiahnem zo zeme, ale ziju, su zelene :silly:
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 16. bře 2011 16:49 #247787

• Jevgenija
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 881
Už mam všechny lile v zemi :whistle: dnes jsem to sázela s lopatou a ne lopatkou jako včera. To se těším až to pokvěte ale některy se mi zdá neodpovídaji odrůdě mam to všechno popsány tak uvidím až v letě. Ještě musím řict že brzo koupeny lile ktery jsem dala do rašeliny do sklepa jsou lepší než v březnu koupeny , tak že přišti rok to klidně všechno objednam brzo.
Taky jsem zijistila že některý tulipany jsou uhnily je vidět že už měly kořeny ale pak KO, zatím nevím ktery to jsou a nevím proč.:unsure: Ale věčina už leze a novy narcisky od KGardens taky tak se těším.:)
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa