Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání II.

Re: Dělání, dělání II. 08. dub 2011 11:41 #249296

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Gypsophila v trvalkách :)
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 08. dub 2011 19:07 #249304

• Eva.Trifon
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2755
Kaja napsal:
Amazonko--- na ty potfory jedině králičí pletivo - chudero - no to tě muselo naštvat ....
Pletivo opravdu funguje, akorát když klesne zemina, je někdy vidět a není to moc estetické.
DSCF3721.jpg

Tyhle tulipány jsou taky v pletivu, jsou pod jabloní, co nebylo v pletivu- není.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 08. dub 2011 19:13 #249305

• hespa1
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 176
Helčo :dry: a nebylo to ukvapené???? Neobrazila by ještě??? Vždyť jaro je teprv na začátku.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 08. dub 2011 20:13 #249306

• helena
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1969
Hespo, než jsem ji vykopala, tak jsem ji ostříhala, všechny větve byly suché (a lámavé). U druhé podobně vypadající, je to jiný druh, tam jsem při stříhání zjistila, že větve jsou živé, takže ta dostala šanci.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 10. dub 2011 06:29 #249342

• Emilka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1363
Všimli jste si jak se všechno rozjelo? To je fofr, co? Unás už začali sekat veřejnou zeleŇ :angry:......
Nic tu trávu nezastaví, pokud naprší tak začne nekonečné kolečko sekání..... :) Před chvílí jsme vyhlíželi první sněženky a teď začínám mít první nepříjemné pocity, že nestíhám.... :P
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 10. dub 2011 07:00 #249344

• amazonka01
  • Administrator
Nj, co tráva, ale plevel, jak se činí :D
Náš bršlicový "trávník" na jižní zahradě už má asi 10cm ;) stříkat to fakt nebudu, doufám, že po častém decimování sekačkou se bršlice vzdá a trochu převládne tráva. Ale je tam vyrobený záhonek (vylezlo lino, kterým byl olemován ;), asi 3x1.2m), a ten je zarostlý kopřivami - totálně. Takže čekám, až trošku povyrostou, a ty teda rondupem půjdou, do toho se nedá ani rýč strčit, jak jsou hustě :(
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 10. dub 2011 07:15 #249345

• Emilka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1363
Amazonko, bršlice to určitě po sekaní vzdá. Taky ji mám a v trávě už není, jenom v záhoně se objevuje, ale taky se dá dobře eliminovat trháním. Znám horší plevele...:laugh:
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 10. dub 2011 07:29 #249347

• amazonka01
  • Administrator
JJ, mně v "trávníku" (ona tam totiž fakt žádná tráva není, po letech jí bršlice udolala) taky nevadí, dokonce jsem se rozhodla, že u růží mi nebude vadit taky, že je přece hezká :D
Vadí mi kopřivy (ale ty zase celkem ochotně mizí po rondupu), takové ty hnusné, vytrvalé bodláky, a vadí mi pýr (a ten je tu taky úplně všude), ale snad ho ze záhonů vypleju a jinde na něj dlabu ;)
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 10. dub 2011 08:58 #249349

• danah
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2385
Čeho se nemůžu zbavit a co mě ukrutně s..... no, štve...to je svlačec :evil: :evil: :evil: prostě se ho nezbavím, natírám štětečkem Roundapem ve fázi mimin, mulčuju a stejně je furt...stříkat později nemůžu, páč se chytá všeho kulturního a jede po tom vzhůru...štve mi, že třeba obtočí 3-4 stonky dohromady a udělá to pak takovou neprostupnou džungli :angry: Včera jsem kopala jámu na vzrostlou vajgélii, se kterou jsem potřebovala šoupnout...no a v hloubce půl metru jsou ty svlaččí kořeny silné jako palec...tak už se ani nedivím, že jsou tak odolné proti všemu.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 10. dub 2011 08:59 #249350

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
Taky tu mám bršlici (kerhat) všude, sekáním se z trávy plevele pěkně vypudí.
Emilkko koukala jsem na tvé fotky a říkala si, že asi taky žiješ v divočině :-)
Já husa to zpočátku zkusila i s kůriu hiiiiiiii :woohoo: to byl nápad, chlupatcům i plevelům se to šíleně líbilo, měli pré neviděla jsem na ně.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa