Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání II.

Re: Dělání, dělání II. 11. bře 2011 08:09 #247449

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
Všude stejný,....
Jo Emilko madam už se válela na terase zavrávorala a padla do valu s mulčovačkou ve stvětle růžové flísové bundě - na záda vypadala jak ježek,.... a řvala teda spíš nadávala,... a vypustit do terénu to nejde,.....zlatý první ten koukal dvě hodky v kočáře jak mamka dělá tohle hysterický dítě je děsný,...
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 11. bře 2011 08:15 #247451

• Emilka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1363
jj,no to aby se maminka nenudila a měla stále přísun špinavého prádla. :P . Přesně, zlaté první dítě :laugh: :laugh: , u nás dcera :)
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 11. bře 2011 08:18 #247452

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
no jo - vy jste ještě svižné , ale já mám co dělat ty blechy udržet :whistle:
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 11. bře 2011 08:27 #247453

• Emilka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1363
Kájo a co malej už si to štráduje? Náš je oproti ostatním dětem hrozně rychlej, po čtyřech vleze všude, ale chodit zkouší až tak od minulého týdne.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 11. bře 2011 08:33 #247454

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Hmm, tak aspoň nějakou výhodu naše "pláž" má, bahno se fakt nekoná, děti jsou relativně čisté, dokonce i když "vaří" (z hlíny a vody ze sudu ;)). Zato jsou věčně mokré a samá modřina a škrábanec :P
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 11. bře 2011 08:44 #247455

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
jo cape , ale to víš že s ním šprtá a člověk musí chodit za ním s nataženýma rukama . začíná žvatlat - nejlíp mu jde koko - teď byl navíc marod - chytil kdesi / byli v neděli v šopink parku/ škaredého vira a strašně kašlal . od něho to dostala ta starší tříletá - jeho sestřenice a celá rodina včetně mně. a mohla jsem je držet od sebe - nepomohlo . včera byl už na kontrolu , tak snad půjdem odpoledne na chvíli na slunko - pokud bude svítit. všichni jsme byli na antibiotikách .--- já jsem naštěstí na zahradě uklidila , jak bylo to teplejší počasí . růže jsem ještě nestříhala , já čekám až napučí víc , abych viděla co a jak . klematisy se zdají všechny OK -
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 11. bře 2011 15:45 #247500

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
Tak jsem v té naší kyselotině povápnila vápnomilky a pohnojila ovocné keře všechno pěkně na sníh, během dne maličko mrholí takže se o to víc starat nebudu. Je hnusně bahnivo rozmáčela jsem si boty. Nějak mě elán přešel když vidím, že toho víc dělat nejde.
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 11. bře 2011 16:11 #247503

• amazonka01
  • Administrator
A já byla na louce na krtinách (potřebuju zem do květináčů) a pak jsem vyplela kousek záhonku. A pak začalo pršet ;)

Jinak konečně začínám mít lepší pocit, jak jsem to spolu s přírodou zavlažila, už to začíná vypadat veseleji. A objevila jsem (na úplně blbým místě, přilepenej v suchu u zdi domu) další talovínek :D

Bláto tu fakt nikde není, ani v záhonech, ta zem je tak písčitá, že ani bahno udělat neumí :D, musím hodně mulčovat zeleným, a na podzim hnůj, aby byla aspoň trochu "životná".
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 11. bře 2011 16:22 #247504

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
Docela Ti závidím, mě všude stojí voda na ledu všecno plave, no alespoň se rozmočí hnojivo :-)
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 11. bře 2011 16:48 #247506

• amazonka01
  • Administrator
Já ti zase závidím to hnojení. Potřebuju pohnojit jahody a ov. keře. Mám pravda granulovaný hnůj, ale to jsem zkusila jen jednou, pes mi pro něj udělal díru do středu země ;), rohovina to samé (ještě že pod kořeny růží mi vydržela).
Musím vymyslet něco zalejvacího :( , ale já a chemie, my se moc nemusíme.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa