Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Dělání, dělání II.

Re: Dělání, dělání II. 07. říj 2011 10:30 #269763

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
To víš že mu ta mna sekání nějaké ty obloučky vytvořím- aby se to lépe sekalo že,..:laugh:
Tohle je jen hrbá tvorba víš,... ale s chodníkem sem spokojená,... ještě zbylo porzatím na šlapáky do zahrady,.. ale líbí se mi že když chceš do dělat jiný chodníček, šutr seženeš vždy a odstín neodstín,.. to nevdí,...vždy se to nějak hodí,..
Mimochodem do vítacího pujdou Larissy s Alexandrou - Princesse de Luxembourg, Lipstick atd,... tak doufám že to bude pasovat,..:)
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 07. říj 2011 10:52 #269767

• Květa
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 9851
tuhle diskusi jsem onehdá hledala, nenašla..
lenpel napsal:
Tak opráším děláníčko,....
A dám letošní mužův počin,....

hele, pučuješ ho ? :lol:
:up
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: lenpel

Re: Dělání, dělání II. 07. říj 2011 11:06 #269770

• lenpel
  • Platinum Boarder
:up Ale jo Květo že seš to ty,...
Ale sou to nervy,... chodník nechal vybagrovat konec července,....a konec září hotovo,...no dodací lhůty delší a to nemluvím jak dlouho před se o tom mluvilo a jak dlouho se ještě bude mluvit,..
Ale jinak je děsně šikovnej, pintlich a puntíčkář, vše musí lísovat,...A tudíž si všechno musí dělat sám a času je málo,...Každý rok si dá nějaký úkol, a k tomu samo i jiné úkoly a finišuje vždy těsně před zimou touhle dobou,.. rozhdně to neudělá hned v dubnu,.. loni to byla dlažba, letos chodník,..:)
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 07. říj 2011 11:15 #269772

• tchorik
  • Expert Boarder
  • Obdržená poděkování 83
Lenpel, to mi pripomina meho muze, jednou dokoncoval ukol - byly to moje zeleninove zahony tak pozde, ze mu pres noc pomrzl beton a na jare mohl betonovat znovu :laugh:

Jinak k dobremu prihazuji nas rozhovor z letosniho jara:
M: Tobe vadi, ze jezdim na chalupu a snazim se ji zprovoznit?
Já: Ne, to ne, ale rada bych, kdybychom taky pohnuli s ukolama doma...
M: A jake ukoly mas na mysli?
Já: No v prvni rade dodelat detske hriste (jednalo se o objednani a dosypani kacirku), zabudovat zahradni susak, abych mohla susit pradlo venku, udelat detem ten velky sud na hrani (znamenalo nejak obrousit a nalakovat) a zaridit destky pokojik (tam uz mame dvoulety skluz)
M: A bude Ti stacit, kdyz udelam kazdy tyden jeden z tech ukolů? (teď už vim, ze to byla zrejme ironie, ale jsem blondyna, takze me to v te dobe nenapadlo a nadsene jsem souhlasila)
Já: No to by bylo úzasnéééé!!!

Do dnes mame jen zasypane to detske hriste kacirkem a trochu obrouseny sud :up

Ale jinak je zlatej a rozhodne bych ho nevymenila :kiss:
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 07. říj 2011 11:48 #269774

• Rhea
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 834
Lenpel, moc pěkný chodníček, máš šikovného muže :up
Já také, vše slíbí, ale realizace je na desetiletky. Místo chodníčku od domu k posezení jsme vymysleli položit šlapáky a osít trávou. Chodníček se synem pracně zrušili, kámen jsme vybrali spolu (chtěl dát betonové dlaždice :angry: ). Placáky položil, když jsem byla v práci. No chodí po nich jen on a syn, oba měří 2 m, normální lidé nedosáhnou nohou z jednoho placíku na druhý B)
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 07. říj 2011 12:24 #269781

• tchorik
  • Expert Boarder
  • Obdržená poděkování 83
Rheo, musim rict, ze jsi me fakt pobavila :up Predstavila jsem si sebe, jak bych u Vas skakala z jednoho placaku na druhy ... Neslo by to poresit mensimi slapaky mezi ty puvodni pro obry? :) Betonove dlazdice, to by nastesti meho muze nenapadlo. Tyhle slapaky z kamenu uz mame taky v planu nekolik (5-7) let... Jeste na ne nedoslo a nejspis jen tak nedojde, kdyz jsme si k tomu vsemu poridili chalupu.Ale zase vic mista na sazeni... i kdyz zahradku tam mam zakazanou, ale ono se to nejak prirozene vyvrbi - vysazi - vyroste :whistle: My mame okolo domu betonovou zamkovku, to mi celkem staci, jo a okolo zahanou ze zamkovky obrubniky - je to prakticke, ze na to najedem sekackou - kdyz jsou dostatecne zasypany - coz vsude nejsou - neni cas :silly:
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 07. říj 2011 13:46 #269786

• lenpel
  • Platinum Boarder
:laugh: Hele taky bych ho nevyměnila, bych mohla narazit na horší s horšíma mouchama že,.... hlavně že je pracovitý,...
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 07. říj 2011 15:00 #269789

• Jevgenija
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 881
Lenpel chodníček je fakt boží, mnohem víc romanticky než standardní zamkovka :up Tvůj manžel je šikulka, mimochodem ten muj je taky elektrikář .:)
Jenom nepochopila jsem jak je to s tím proužkem to do něho chceš dat růže , asi tam nevejdou polezou na chodník, nebo budou až za ním? A vzpomněla jsem na fotky který se mí strašně líbí je tam podobna dlažba a světýlko, a kobercové trvalky, je to moc hezké. picasaweb.google.com/1029383627514980368...#5557962034803150450
No a já ted přesazují a sazím cibuloviny, z jara jsem si říkala proč nemám tich tulipánu a narcisek víc, je tu ještě tolik místa :whistle: , a ted to místo hledám nemůžu najít.:laugh:
Poslední úprava: 07. říj 2011 15:01 od Jevgenija.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: HonzaPM, Rhea, Dany, lenpel

Re: Dělání, dělání II. 07. říj 2011 16:24 #269801

• lenpel
  • Platinum Boarder
Jevgeni díky,..:kiss:
Fotečka co si dala je krásná ale bohuže k neužití u nás na hlavním chodníku do domu, a hlavně momentálně děti se nemohou nabažit a jezdí na čemkoli,....má 13m,..
Chci tam nějakou směsku, pořád si zatím stojim na buxusovým plůtku směrem k chodníku s tím že to bude úhledne do cesty a případně pokud něco bude převysat tak až ve výšce plůtku,..a směr do zahrady to je jedno že to poleze , sem tam levandule, mám nasyslené nějaké nízké úhledné trávy, pak růže s úhledným keříkem typu Lavender Ice takové by se mi líbily mám objednanou Lavender Cover a Sweet Cover, mám i objednanou Munsted Wood, miniaturní růže od Gyoryho, a na podsazení mám posehnané Ajugy Burbundy Glow, ta se mi na tvé fotce tuze líbila,...No nevím chtěla bych takovéhle nějaké tony,...pokud máš nějakou myšlenku písni, budu ráda, vždy mě inspiruješ,..;)
Téma bylo zamčeno.

Re: Dělání, dělání II. 07. říj 2011 18:48 #269807

• Jevgenija
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 881
Aha tak ted jsem to pochopila ten stříhány buxus to vyřeší bude to v anglickem stylu, hezky.:)
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa