Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kavárna u Krásné růže

Kavárna u Krásné růže 14. dub 2016 13:42 #305557

• sany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1321
Genovesa, určite je to náročné zvládať rodinku s malými deťmi a ešte k tomu aj záhradu. Takže Ťa chápem, že ešte k tomu virtuálny svet (KR), je už veľa. Želám Ti radosť z rodinky a tiež aj z kvetiniek. A aspoň občas sa medzi nami zastav, ak Ti to čas dovolí a pochváľ sa fotkami.
Anka
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 14. dub 2016 13:47 #305558

• skalnička
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1086
Ač nyní moc nepřispívám, pravidelně nakukuju. :)
Souhlas s Kikou. Osazenstvo KR se sice krapet změnilo, ale atmosféra zůstala prima, o zkušenosti a rady není nouze.
Nicméně Genin příspěvek mě trochu zarazil.
KR nepovažuji tak zcela za virtuální svět - je to spíš médium (podobně jako TV, rádio) se zpětnou reakcí, z kterého čerpám právě ty zkušenosti a jo, svým způsobem i "virtuální" přátele, kteří jsou ale skuteční. Viz setkávání se na DODu u Dresly, kde zdejší přezdívky získají svou reálnou tvář. :)

Zaujalo mě toto:

"V mém reálném světě není místo pro svět virtuální, ve kterém se necítím dobře, protože mě to háže do nepohody v životě reálném."

Měla jsem to jednu dobu taky tak, takže snad si to vykládám správně a rozumím tomu. Nebylo to o tom, že bych se necítila dobře, ale jistým způsobem mi to komplikovalo život. Teď už to tak není, ale pravda, spousta věcí se změnila. :(

Genoveso, hondě štěstí. :)
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 14. dub 2016 15:11 #305559

• Ajka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3940
Geno, moc dobře ti rozumím, ale věř, že je tu mnoho dobrých lidí, kterým budeš chybět. :ohmy: Co budeš, už teď chybíš, když, takto rozmýšlíš. Tvé příspěvky byly a já věřím, že stále budou, pro nás ostatní přínosem. Umíš se zeptat na spoustu důležitých věcí, máš dobrý postřeh, pěkné fotky - i to je umění, to také každý neumí. A zkrátka, nebudu to rozpatlávat, mně by to bylo moc líto a jak vidím, nejsem sama, tak na nás nezanevři. Chodí sem spousta lidí jako hosté, ale já si víc vážím těch, kteří se o své zkušenosti dokáží podělit. Když mám splín, tak si jdu jen tak poklábosit do Kavárny KR a pokaždé tě někdo vyslyší a vůbec mi nevadí, že je to virtuálně. Geno, pokud názor nezměníš, nic s tím nenaděláme, ale mně to bude moc mrzet. Toho štěstí ti přeji velikou hromadu. :)
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 14. dub 2016 15:35 #305560

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
jj- nenapsala bych to lépe :kiss: :up
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 14. dub 2016 17:13 #305562

• Jikra
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2913
Samozřejmě respektuju tvé rozhodnutí, přesto věřím, že tě naše parta zase přitáhne zpět, Jirka.
DSCN3004.jpg
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 14. dub 2016 18:24 #305565

• sarrka3
  • Senior Boarder
  • Obdržená poděkování 57
Geno, přeji ti, ať se ti všechno daří a jsi spokojená. A doufám, že se někdy objevíš.
;-)
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 14. dub 2016 19:28 #305566

• Marta
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 211
Genovesa, ďakujem za všetky Tvoje príspevky, ktorými si obohatila aj môj veľmi úzky rozhľad - lebo aj spýtať sa je treba vedieť. Želám Ti veľa radosti s rodinkou v krásnej záhrade. Marta
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 14. dub 2016 20:07 #305567

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Geno,nepal mosty.
Taky mám málo času,nakukuju,čtu v práci na mobilu,přispívám "v periodách" ;),zůstaň aspoň občas přispívajícím členem :)
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 14. dub 2016 20:37 #305571

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7634
Geno, ať se daří a zahrada vzkvétá :)
Téma bylo zamčeno.

Kavárna u Krásné růže 14. dub 2016 21:51 #305573

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Genoveso, kdysi jsem s nástupem do práce po mateřské už měla tak málo jakéhokoliv času, že jsem prostě musela KR postupně úplně vynechat ( vlastně všechen internet, civěla jsem do počítače v práci celý den, večer už jsem ho nechtěla ani vidět). Dokonce jsem ani nestíhala dělat cokoliv na zahradě - prostě nějak sama fungovala.
Ta pauza trvala tuším něco kolem 2 let a pak jsem jednou v zimě měla chvilku čas ( a děti taky už byly větší, nepotřebovaly neustálý dohled) a zas nakoukla a další asi 3 roky jen nakukovala a sem tam něco připsala. Vlastně až změna zaměstnání mi přinesla víc času na sebe i zahradu. A samozřejmě, kluci odrůstají, pokud je uvařeno a oblečení v šuplíkách, tak mě ani moc nehledají :whistle: .

Věřím, že až ti děti poporostou a budeš mít zas trochu času, že sem alespoň občas nakoukneš a třeba přidáš i nějakou tu fotku ( jak to poposkočilo ;) ).
Přeji ti, ať se ti daří a rodina i zahrada ti dělají jen samou radost :) .
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa