Ad karma, mám takový dojem, že jde a jakousi přednastavenou funkci, kterou tahle šablona webu prostě má.
Z důvodu úspory peněz ( páč i obsluhování a péče o tento web Dreslu něco stojí) byla zvolena šablona webu, která je mnohem levnější než kdyby se web stavěl na míru. Takže se obávám, že zrušit karmu prostě nejde

.
Budeme se s tím muset nějak vyrovnat. Dresla nám tu poskytuje místo, kde si můžeme sdělovat své zkušenosti, úspěchy i neúspěchy, rady a názory, buďme rádi, že takové místo máme ( a že je tu oproti jiným fórům minimum reklam

).
Upřímě, nedokážu odhadnout, jestli by mě neustálé snižování karmy do mínusu vytáčelo nebo ne. Nevšímám si jí, protože se vlastně nijak nemění. Možná, kdyby se neustále snižovala, začla bych to sledovat

.
Jenže jak jsem pochopila, je to jen jedna z věcí, kvůli kterým se Genovesa rozhodla (doufám dočasně) omezit návštěvy KR. Naprosto chápu, že rodina má v tomhle přednost

. Prostě na pár let sem bude spíš nakukovat a až přijde čas, zase se k nám připojí intenzivněji

( a doufám, že pak dá fotky zahrady v běhu času

).
Genoveso, přeji ti krásné chvíle nejen s rodinou a nejen na zahradě. Děti jsou malé jen jednou a je třeba si to užít!