Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Počasí II

Počasí II 03. čec 2015 13:54 #298604

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Luša,už se stalo :( ,během dvou dnů je z trávníku zrzavá pleš,tmavší růže spečené,zem jak beton,nedá se kopnout,ani nic vytrhnout.Od zítra mám týden dovolené,pojedeme dělat dříví na chatu.Kdybych se dlouho neozvala,tak jsem tam uhynula ;) To budou muka.V tom hicu,napatlaná repelentem a oblečená kvůli klíšťatům,brrr.V rybníku 2m bahna a 30cm vody,takže taky žádná sláva,no to bude dovolená :laugh:
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 04. čec 2015 19:25 #298642

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Mišpul, zas by tam mohlo být trochu chladněji než ve městě ;) .
Poslední úprava: 04. čec 2015 19:25 od Jana V..
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 04. čec 2015 22:27 #298656

• Ajka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3940
Mišpul, nic si z toho nedělej. My jsme minulý víkend pobývali střídavě na policejní služebně a na chalupě s policisty. Opět nás vykradli a co hůř, poničili zařízení. A čerpadlo nám loni z chatky odcizil bezdomáč, který se přes léto ubytoval poblíž v lese ve stanu a na podzim se podíval do pár chat v okolí. Přestože ho později chytli, nic nikomu nevrátil, nic samozřejmě nemá. :silly:
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 05. čec 2015 07:05 #298665

• Jana V.
  • Platinum Boarder
Ajko, nás podobné překvápko čekalo kdysi po návratu z dovolené :S .
"Naštěstí" nikoho nechytli, takže alespo%n něco uhradila pojišťovna.
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 05. čec 2015 15:30 #298680

• Jikra
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2913
Ajko, to je děsný, jak si někdo dovolí vztáhnout ruku na cizí majetek, ve středověku by to udělal dvakrát a zbytek života by přemýšlel, kde udělal chybu.
Jinak u nás zataženo, hřmí, rovných 38 stupňů, mohlo by něco přijít, cokoliv, jak já nemám rád horko! J.
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 05. čec 2015 15:38 #298682

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Nápodobně,trpím,mám pocit,že mi vaří krev i mozek.Po obzoru mraky,ale dle meteoradaru je Plzeň v "díře",tak zatím nic,ale před hoďkou jsem se taky dívala a je to sakra změna,tak snad se něco přihodí i u nás.Jdeme za máti do špitálu a pak se vracíme na chatu a jestli v noci bude bouřka,ajajaj to se budu bát :evil: Hned za chatou jsou tři obří smrky,ale pozorovat živly v přírodě,to je něco úžasnýho.
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 05. čec 2015 15:44 #298683

• Jikra
  • Platinum Boarder
Teď se zvedl vichr z hor, to byl nástup jak v Národním divadle, byl jsem venku schovat co šlo abych minimalizoval případné škody, v komíně to hučí jako blázen, teď se jen modlit, ať to dobře dopadne, J.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Ajka

Počasí II 05. čec 2015 15:47 #298684

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
ach jo - já jsem odsouzená sedět v baráku .. se srdcem si nemůžu dovolit lézt ven .. doufám teda , že ta bouřka nějaká dojde i tady .. ještě že u nás se v noci ochladí .. tak se aspoň dobře spí . jinak je 34 st ve stínu .
st. dcera je s rodinou v Chorvatsku - za Omišem . dva dny tam hořela tzv kuča - hasili letadly a oni byli nachystaní na evakuaci . naštěstí to uhasili a už je dobře .
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Ajka

Počasí II 05. čec 2015 16:29 #298686

• Jana V.
  • Platinum Boarder
Kájo, taky sedíme po většinu dne doma, venku 38°C :S , v podkroví 29°C . V noci větráme, všechny okna dokořán... Máme teď "Chorvatsko" doma :P .
U nás se před 2 hodinama zatáhlo, ale děšť chodí okolo. Byla jsem taky poschovávat,tak natruc nezaprší :angry: ..
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 05. čec 2015 19:04 #298689

• Jikra
  • Platinum Boarder
Zatrsatr krkovička, trošku kapalo a teď zase pere slunce. Nad Práglem je černo, ale radar ukazuje, že se to rozpouští, je tu holt vysokej tlak, tak zase nic, málo jsem se modlil, J.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Ajka
Moderátoři: Eva L., Květa