Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Počasí II

Počasí II 05. čec 2015 21:34 #298691

• Ajka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3944
Jikra napsal:
Ajko, to je děsný, jak si někdo dovolí vztáhnout ruku na cizí majetek, ve středověku by to udělal dvakrát a zbytek života by přemýšlel, kde udělal chybu.
Jinak u nás zataženo, hřmí, rovných 38 stupňů, mohlo by něco přijít, cokoliv, jak já nemám rád horko! J.

Jirko, to v těch vašich krajích... směju se, v našich to není o nic lepší. A v těchto případech bych pro zavedení tělesných trestů byla taky. Musím pochválit policisty ze služebny Horní Počaply, ochota a naprosto profesionální přístup. Sice světa kraj na tu jejich služebnu, ale jinak není co namítnout. Zabitý víkend. :(

A taky u nás neprší, už dlouho nebylo tak málo vody v řece.
Poslední úprava: 05. čec 2015 22:01 od Ajka.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jikra

Počasí II 05. čec 2015 21:57 #298694

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
U nás taky ani kapka, zase nás to obešlo spodem i horem :S
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 05. čec 2015 22:28 #298697

• Luša
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 746
nuž boli sme na záhrade od piatku do soboty večera a prežiť sa dalo len v tieni, skoro ráno popolievať a potom šup do tieňa :sick:
teda Mišpule, úplne si to predstavujem. nás tiež 2x vykradli a okrem škody urobili binec v chate(to sme mali ešte tú starú, radšej to nebudem rozvádzať) ale odvtedy tie "soc.prípady" viac či menej prirodzenou cestou pošli (otrava alkoholom, spadli pod vlak, umrzli a pod.)je to kruté, ale kto s čím zachází....
A večer chodíme s mangelom na pivo blízko je taká malá krčma, kde majú pivo zo Svijan . Démon 13 je fajn
To je jediné osvieženie :lol:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jikra, Ajka

Počasí II 06. čec 2015 08:49 #298707

• sany
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1321
Zdravím z východu Slovenska všetkých škvariacich sa. U nás horúčavy celý víkend a sucho ako na Sahare. Ruže vädnú pred rozkvitnutím, všetko ovisnuté a nad nami ani mráčik. Polievam len nové prírastky a ani to nestíham. To sú extrémy, raz sucho, potom zase dlho mokro, teraz zase sucho... Chudinky rastlinky, majú to náročné, aj na starých ružiach vidím, že už im dochádza vlaha. :(
Anka
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jikra, Ajka

Počasí II 06. čec 2015 21:32 #298723

• Ajka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3944
Tak zase nic, ani kapka...
Lušo, Svijany jsou asi momentálně i u nás v kurzu. Objevila jsem je na chatě, ale já pivo moc nemusím a to ani v těchto vedrech. :)
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 07. čec 2015 19:02 #298748

• Luša
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 746
Ajka ani ja nie som nejaká pivárka, ale v lete mám najradšej čapované horké (hořké?)pivčo, po ostatný zbytok roka ho tiež nemusím, ale v lete sa mi žiada
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Ajka

Počasí II 08. čec 2015 08:30 #298769

• Jikra
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2913
Dnes o půlnoci přišel vítr, ve dvě slejvák, je hodně mokro, zataženo a dvacet stupňů, větrám a rychtujem se ven, už se těšíme oba! J.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Evka, Ajka

Počasí II 08. čec 2015 09:28 #298771

• Evka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1197
Tak to my jsme s tím deštěm tak dobře nedopadli.Vítr mě probudil tak byl silný,ale popršelo jen trošku pro ovlažení listů.Na půdě to není skoro poznat,že by pršelo. :(
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 08. čec 2015 09:28 #298772

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Večer byly blesky,pořád jsem čekala,kdy uslyším cvakání kapek,až jsem z toho usnula.Nacmrndaly 3 mm,ale je příjemně,to je taková úleva!Před chvilkou dokonce mrholilo(asi 10 vteřin).Scedím sádlo a taky vyrazíme do přírody,dlouho jsme nebyly,Maška by to nezvládla,ale podle kašpárků,co na mně teď dělá,tak dnes už jo.Pěkné by bylo,kdybysme zmokly :woohoo:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jikra

Počasí II 08. čec 2015 11:05 #298773

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
jo - stejně jako Evka .. vyvrácené oleandry ,. vysoká lilie . ještě že není zlomená .. na zemi jen trochu mokro .to už stihlo uschnout snad ještě bude . mám prázdnou nádrž .
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa