Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Počasí II

Počasí II 28. dub 2016 10:04 #306323

• Kika
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1395
Ja jsem taky ted na zahradce moc nebyla (stve me to, protoze ted tak nadherne kvetou tulipany a ta tresen).
V Pze je to vcelku pohoda, ale o vikendu se chystam na chalupu a tam se obavam, ze to bylo horsi.
Jen doufam, ze to uz muzu povazovat za ledove muze (jestli se nepletu, vloni taky prislo ochlazeni driv)
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 28. dub 2016 12:24 #306327

• Jikra
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2913
Zase musím zaťukat, mám hnědé jen špičky květů magnolie a pár listů angreštu, bojím se, že do zmrzlých to tak nezůstane, J.
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 28. dub 2016 17:37 #306335

• Lukáš
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 11818
101_1084.jpg

101_1083.jpg

101_1089.jpg

ráno bylo zas -4 :unsure: , ale všechno odpoledne ok
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Kaja, mišpule, Jikra, alenak, Smuma

Počasí II 28. dub 2016 20:42 #306346

• Ajka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3944
Tak taky ťukám, na zahradě není nic namrzlého. Tak to je celkem překvapení. Ráno mráz -3, lidé škrábali auta, to jsem nečekala. :)
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 29. dub 2016 08:25 #306385

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Tak dnes jinovatka i u nás ( museli jsme škrábat okna u auta, ale šlo to lehce) , naštěstí ve skleníkách to nekleslo pod +1 . Venku se česneky tváří kaplu schlíple, ale ony se zas postaví ;) . Nebyla jsem okouknout dicentry, musela bych po trávě, se mi nechtělo :whistle:

Snad už to byla poslední noc, na zítra už by mělo být o chlup lépe ( jestli to zas Aladin nepřehodnotí :unsure: )
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 29. dub 2016 21:02 #306402

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
I u nás bylo bílo,protože namrzala mlha.Navečer jsem omrkla zahradu,jsou ošlehlé kraje listů na některých růžích i trvalkách,Nejvíc to odnesly hortenzie za garáží,ale taky to vypadá,že to odskákalo jen vrchní listí,zárodky květů snad vydržely.
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 29. dub 2016 22:30 #306404

• sarrka3
  • Senior Boarder
  • Obdržená poděkování 57
Tak my jsme letos 100% bez meruňek, jak u mladý tak u starý meruně, už byly pidi plůdky. Broskve, třešeň, švestka a bobuloviny jsou snad OK, teda pokud jsou opylený. Jinak je spálený kapradí, krásnoplodka až k zemi a v lese jsem koukala na mladé doubky a taky jsou sežehlý. Přitom jsme kousek od Prahy a podle meteostanic tady mělo být tak - 1. Po letech nasadily vistárie na bohatý kvetení a jak to tak vypadá, tak většina květů je taky švihlá. Růže to snad daly bez ztráty kytičky.
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 30. dub 2016 06:31 #306405

• zeuwicka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 472
Taky teda totální masakr.. Lilie, čechravy, srdcovky, veškeré traviny, kukačky, hosty, višně, třešně, švestky, ringle, rybíz, angrešty, hrušně, vytrvalé hrachory, hortenzie..Atd kaput.. Sedmičkové růže - listy leží z půlky, nováčci z jara sežehnutý..
Téma bylo zamčeno.

Počasí II 30. dub 2016 08:00 #306411

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
snad se to narovná - ono to vypadá děsně , ale příroda si s hodně problémy poradí .. vydrž . :kiss:
dnes v sobotu už méně , ale tráva a střechy byla zase trochu bílé .už jsem dala oleandry zpátky k plotu .. snad to ustojí a dnes v noci nebude tak zle .
včera jsem dostala hezkou vázu na ozdobu zahrady . je ale těžká , že ji musí zvedat dva lidi . až se rozrostou ty muškáty , tak to bude paráda.
DSCN7102.jpg
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Jana V., Láďa, Jikra, alenak, Smuma, Gabča

Počasí II 30. dub 2016 09:33 #306412

• Gabča
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3236
U nás už 10 den kromě dvou dnů na nule, byly teploty pod nulou. Včera - 3,3 °C, dnes - 1,8 °C.
U nás je naštěstí chladněji, takže stromy jsou ještě v poupatech, hosty vystrkují špičky, kapradí spí, uvidí se časem.
Zatím to odnesly jen srdcovky, ty leží zlomené na zemi. Jo a hortenzie velkokvětý, ty vypadají špatně.

Kájo, ta tvoje váza, přesně se hodí do tvojí zahrady. Muškát v ní vypadá skvěle.:up
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Kaja
Moderátoři: Eva L., Květa