Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kavárna u Krásné růže II

Kavárna u Krásné růže II 29. led 2019 07:22 #324654

• Kika
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1395
Ano, nekdy hledam ruze z wishlistu a nekdy na doplneni objednavky bych vzala i jinou, ktera je dostupna.
Mozna to filtrovani zadna skolka nema, ale nevim, proc by to nemohlo fungovat jako jiny internetovy obchod. Nevim, jestli tam to vyprodano dava nekdo manualne, ale obvykle je nastaven pocet skladem a v okamziku objednavky se sklad snizi. A pak je to nastaveni filtru podle me otazka drobne upravy webu. Stacilo by upravit kriteria trideni, ktera uz tam ma.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Kavárna u Krásné růže II 29. led 2019 08:57 #324655

• bradhal
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2220
Já teda mám taky višlist, doma v počítači, ale nabídku sjíždím vždycky celou, co kdyby mi tam něco padlo do oka. A taky že padne, mám okruh přátel, kterým se nějaká ta růže jako dárek hodí, nebo ji nabídnu sousedkám, co s internetem neumí.
Filtrovat nejde, ale nastavila jsem si zobrazení čtyř růží v řádků a sto růží na stránku, je to lepší než překlikávat. Trochu mi tam vadí, že není trvalé menu růžové kategorie třeba vlevo, ale web je pěkný a budí dobrý dojem.
Následující uživatel poděkoval: quendery, Kika

Kavárna u Krásné růže II 29. led 2019 09:53 #324656

• Kika
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1395
Bradhal, díky za radu, zkusím si to taky upravit.

Quendery, však já stránky taky nehaním, líbí se mi (a pana Šípa chválím, jsem s nákupy u něj spokojená a vloni mi vyšel velmi vstříc, však jsem tu psala), jen jsem reagovala na dotaz Malajky, a myslím, že drobná úprava webovek by přinesla užitek kupujícím.

Kavárna u Krásné růže II 29. led 2019 16:21 #324657

• quendery
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3707
Kiko, já vím, že nehaníš....ale uznejte, kdyby šlo jen o drobnou úpravu webu, proč takový filtr nemají třeba u Agelů, v Lottumu, u Lense.......asi jsme už moc zhýčkaní technikou a pořád někam pospícháme :laugh: :laugh: :laugh: Jo a ta úprava více růží na stránku si myslím je aspoň pro mne dostačující.....je tam přece několik možností...
Poslední úprava: 29. led 2019 17:57 od quendery.

Kavárna u Krásné růže II 29. led 2019 21:39 #324658

• Malajkaa
  • Fresh Boarder
  • Obdržená poděkování 4
Děkuji za odpovědi. Také si myslím, že by Šípovi prodali více růže, kdyby neprodané byly vepředu vypíchnuté, lidem více na očích. Nejsem vůbec technický typ, ale myslím, že stačí napsat jednoduché pravidlo - když je vyprodáno, přesuň dozadu. Rozhodně školka toto nemusí dělat manuálně. Jsem ráda Kiko, že nejsem sama, komu to vadí. Těšila jsem se na nové stránky a měla jsem za to, že to tam bude...
Míša M.

Kavárna u Krásné růže II 30. led 2019 12:22 #324659

• alcearosa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1952
Koukla jsem na stránky pana Šípa a mám dojem, že se web ještě vychytává. Je dobře udělaný, přehledný,oceňuji možnost hledání konkrétní růže podle šlechtitele i barvy , ale tam to zatím spolehlivě nefunguje. Chci to panu Šípovi napsat, jinak jsou stránky moc pěkné. Nevím, zda by měl uvádět přehled momentálně volných růží - to chce každodenní údržbu webu a z hlediska psychologie prodeje - no, nevím.
Kupovala jsem od pana Šípa historické růže, má jejich nabídku nejbohatší- nejen v ČR- a teprve, když jsem projela 23 stránek z obou předchozích webů, tak jsem si vybrala.
Třeba u Pelcových jsou nové stránky výtvarně hezké, ale už na podzim jsem měla pocit, že omezují výrobu sortimentu. Pokud, jak inzerují , budou předchozí stránky postupně opouštět, bude to škoda. Moc mně pomohly při skládání kombinací na stránce "vyhledej si růži" podle barvy, typu i vůně. I jejich "Fotogalerie" mně pomohla si ujasnit, co vlastně chci a na co si počkám, až to bude v nabídce.
Připojuji se ke quendery, že nějak příliš spěcháme a zjednodušujeme.
Následující uživatel poděkoval: quendery

Kavárna u Krásné růže II 30. led 2019 17:46 #324660

• quendery
  • Platinum Boarder
...
Poslední úprava: 30. led 2019 18:15 od quendery.

Kavárna u Krásné růže II 30. led 2019 20:57 #324661

• Malajkaa
  • Fresh Boarder
  • Obdržená poděkování 4
Souhlasím s Alcearosea, že nové stránky u Pelců nejsou úplně "domácké" nebo jak bych to lépe popsala. Díky vám jsem zde zjistila, že nutně potřebuji růžičku Hansestadt Rostock, snad to píšu správně, ale už je vyprodána.
PS: bohužel nevím, co to je višlítsek. M.
Míša M.

Kavárna u Krásné růže II 30. led 2019 21:17 #324662

• quendery
  • Platinum Boarder
Míšo, anglicky "wish" - česky přát si....takže seznámek přání :laugh:
Nevím, bohužel, odkud jsi, ale 21. - 23. 3. bude v Praze Letňanech FOR GARDEN....tak má stánek KORDES a tu růži tam určitě budou mít.
Poslední úprava: 30. led 2019 21:21 od quendery.

Kavárna u Krásné růže II 30. led 2019 21:29 #324663

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7634
Quen, to je růže od Tantau, tu tam mít nebudou, spíš kolem 20. 3. navážejí hyper - např. Hornbach, tam mají od Tantau dost velký výběr, můžu se ale mýlit a letos nic nebude, nevím ;)

- Pelcových nové stránky se mi moc nelíbí taky, nechala bych staré :laugh:
Poslední úprava: 30. led 2019 21:36 od alenak.
Moderátoři: Eva L., Květa