Evi, moc se mi výklenek líbí a umím si tam hmyzáka představit. Ten polostín by asi nevadil, taky to nemám na celodenním slunci. Ale já bych určitě po odkvetení sakuru prosvětlila, musí se po řezu zamazat balzámem, je choulostivá, moje chyby

.
Do výplně jak jsem psala cihly, tašky bych k tobě vůbec nedávala, to by řvalo. Já bych dala kámen, barva co je na podezdívce, něco podobného, nebo sem tam kámen, nebo jak se staví zídky, kousky kamenů - placáky, ale zase v barvě podezdívky. Napadlo mi to rozdělit na 3 opakovací místa, líbily by se mi tam klacky bílé břízy, ale položené na délku
, ne /////, bílá kůra břízy by to propojila s okrajem výklenku. Nevadí, že nemáš trávu, usuš mech, dozadu můžeš dát na zpevnění vlnitý karton. Hodně to nafest nacpat, trochu to stejně seschne, s tím se musí počítat, po roce jsem dostrkovala větvičky. Stejně na zpevnění tam budeš muset něco dát, bambus, dřevo apod. je málo, ty kameny by byly dobré, aby se to nevyvalilo. Mohla bys mít větší oka pletiva na zakrytí, mám dost malá, ale zase to mám menší, bez pletiva bych to nedělala. Měla jsem poznámky na stavbu hmyzáků, nemůžu je pochopitelně nalést...

Čím více práce při přípravě, tím menší, nebo žádná údržba a opravování. Jenom co mě napadlo, třeba něco použiješ.

Jo, prý na vymýšlení blbostí jsem nebezpečná
Kdysi při výstavě na Kuksu jsem viděla nádherné keramické sochy, taky by šlo....