Holky, co blbnete s tou reklamou? Klidně pište, co vás napadá.
Jedna věc je, když se uživatelé, kteří mají 120 a 180 (vy dvě) příspěvků, baví o nějaké školce,
firmě, hnojivu...
A druhá věc je, když si někdo založí profil a ještě týž den jeho první, druhý či třetí příspěvek
je hnedle s odkazem. (bioagens, nejlepší pergoly, nejlepší magazín o zahradě...)
Nevím, jestli nekecám, ale vzpomínám, že např. na Weeku nový uživatel nemůže dávat hned odkazy,
ale musí mít nachatováno např. 30-50 příspěvků. Což je velmi moudré a šikovné, myslím.
KR jsou bez jakékoliv adminské podpory nejen v tomto směru. Fšak mi se tu spolu nějak domluvíme, že jo?

A moderátoři jsou jen běžní uživatelé a dělají to ve svém volnu a zdarma. Oba my dva, viď, Květo.
Bradhal, co je to "růže měli 2+2" - jako dvě zaplať a dvě zdarma? Nebo velikost kontejnerů?
Nebo celé čtyři kusy? Nebo po dvou od těchto odrůd? Šmarjá, já jsem detailista, že?
Zrovna v případě Guirlande a Ghislaine bych se nebál, že by ti vymrzly hned první zimu.
Pokud bys je zasadila v dohledné době, tak do zimy ještě pěkné prokoření do okolí a usadí se,
a bude to ještě lepší, než podzimní výsadba, kdy toho do mrazů už zas až tolik nestihnou.
Hele, Chládek kdysi míval např. Kordesovu ´Cinderellu´ (od každodenního kropení ulepenou)
za 4.000, ve velkém kýbli, tři ks, napnuté na žbrdlení. Zasadit se to nedalo (rozsypalo by se to),
ale zároveň ten plastový kbelík (takový ten zednický) nebyl až tak vkusný, že by se to dalo nechat
jen tak (max. to omotat jutou nebo rákosovou rohoží). A taky se to prodalo.
Letos ale nemá ani polovinu toho množství růží, co míval léta předtím. Oj oj, útlum, škoda...