Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kavárna u Krásné růže II

Kavárna u Krásné růže II 23. zář 2016 02:16 #313137

• MartaZ.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1399
Tedy já se chválím, že mám disciplínu, vzala jsem jen jedny pruhované krokusy, ostatní pytlíky jsem zase dala z vozíku do regálu zpátky, protože, jak píšete, to sázení je detektivka, cibuloviny mám všude všechny, i ty přeryté.. Jo a už neměli ty kosatečky... ale jinak všího dost :-)
Poslední úprava: 23. zář 2016 02:17 od MartaZ..
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Kavárna u Krásné růže II 23. zář 2016 05:32 #313138

• Kika
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1395
Ano, chapu a ja disciplinu teda nemam. Tesim se jak maly decko na lizatko, az se dostanu do kramu a budu to prebirat. :laugh: :laugh:
Geno, to musi byt neprijemne, snad se ti to brzy zlepsi. I kdyz je to klise, tak to zdravi je proste porad nejdulezitejsi, abychom si mohli uzit i to ostatni.

Kavárna u Krásné růže II 23. zář 2016 19:36 #313144

• Kaja
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 22575
no jo - stěžujete si , že neodoláte nákupům . já blbka tam dnes jela znovu . no a jasně . měli konečně i u nás sasanky . v pondělí nebyly .a i když už mám loni nasazené - tak jsem ještě koupila . hamty hamty ... k tomu 2kg narcisů , které se mi ted´ moc nelíbí .tak už jsem 15 ks darovala . bylo jich v pytli celkem 50 ks.
Poslední úprava: 23. zář 2016 19:38 od Kaja.

Kavárna u Krásné růže II 23. zář 2016 19:52 #313145

• Kamcule1
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 310
Máte mě na svědomí :laugh: .
2 kg ruzovych tulipanu a 3 pytliky po 6 cibulich cesneku purple sensation. Takze zabava na cely vikend.
Uz aby to kvetlo!

Kavárna u Krásné růže II 23. zář 2016 20:01 #313146

• bradhal
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2220
Taky jsem tam byla, tentokrát na normální nákup. Ale ten stojan nešlo minout. Zboží část ubylo, ale byly tam i nové kvítka, které předtím nebyly nebo už byly vyprodané. Modřenců opět jenom jeden pytlík. :) A mám velké balení narcisů Martinette, zrovna dnes odpoledne se udělalo na zahradě místo, paráda, s vysokými česneky jim to bude slušet. Zítra asi zrovna nasadím. Už se těším na jaro.

Kavárna u Krásné růže II 23. zář 2016 20:53 #313148

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7634
Dnes jsem byla na nákupu, dopadla jsem jak Kája,neodolala, tak mám iris hollandica Mix, směs narcis Wave + hyacinthus Blue Jacket. Tím končím :laugh:Měli tam dnes všechno, 2kg, modřence, česneky, sasanky, krabice plné.
Následující uživatel poděkoval: Jana V.

Kavárna u Krásné růže II 23. zář 2016 21:14 #313149

• Kika
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1395
Tak jsem dnes vymenila obed za uprk do Lidlu a taky mam plnou tasku - narcisy Fortune, Poeticus, British Gamble (na ten jsem moooc zvedava) a Lovelyday, potom cesneky Gigant a sphaerocephalon (na ten jsem taky zvedava) a rebciky Fritillaria uva-vulpis. :cheer: :cheer:
Jinak u nas toho meli jeste hodne, anemone i modrence i bily cesnek (nad tim jsem váhala, ale nechtela jsem hamounit a taky uz jsem dost provetrala penezenku ;) ), spoustu tulipanu,

Kavárna u Krásné růže II 23. zář 2016 21:17 #313150

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Já tam snad kvůli těm bílým česnekům úpůjdu ještě jednou :whistle: ( jenže, když je mít nebudou nejspíš zas dorazím s něčím jiným :unsure: )

Kavárna u Krásné růže II 23. zář 2016 21:53 #313151

• varouch
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1493
Jana V. napsal:
Já tam snad kvůli těm bílým česnekům úpůjdu ještě jednou :whistle: ( jenže, když je mít nebudou nejspíš zas dorazím s něčím jiným :unsure: )
Já na ty bílé dneska koukala.. dvě cibule za pro mě dost peněz. Protože aby to v záhonu nějak vypadalo, chce to aspoň 3 balení a to se to pak nasčítá... Nechala jsem je tam. Brala jsem ale 2kg balení tulipánů a narcisů.

Kavárna u Krásné růže II 23. zář 2016 21:53 #313152

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7634
Kiko, odůvodni si to, ta cena je výborná, ušetřilas :laugh: , narcisy, co máš, cena v Hornbachu 5 ks za 75 Kč, to v Lidlu není :laughcibule jsou velmi slušné, velké.:
Moderátoři: Eva L., Květa