Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kavárna u Krásné růže II

Kavárna u Krásné růže II 22. zář 2016 11:50 #313099

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7634
Marto, už večer jsem všechny plány vypustila a co myslíš, že jsem dělala? :laugh: :laugh:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Kavárna u Krásné růže II 22. zář 2016 13:30 #313102

• Marqetka
  • Expert Boarder
  • Obdržená poděkování 541
Tak jsem tu smutnila, že jsem nemocná a prošvihnu ty cibuloviny a dneska koukám jak puk. U nás měli dooost plno všeho. Možná až moc, až jsem nevěděla, co dřív. Není problém s místem, ale musím šetřit (přestože ceny víc než krásné), tak jsem vzala jen tyto: Narcis Fortune, ty jsem moc chtěla, Sasanky, ty ještě nemám, a ta kombinace tulipánů se mi moooc líbila. Tulipány Blushing Apeldoorn mám odjinud.
Ale jestli tam příští týden ještě bude takový výběr, tak se asi neudržím a ještě něco přibude.
Hodně mě zaujaly ty tulipány, jak postupně měmí barvu, to jsem viděla porpvé (přestože to asi není úplná novinka).

IMG_7895.jpg

2kg pytle narcisů jsem kupovala už před 3 lety.. tenkrát měli jen velké žluté a malé Tety, letos už je výběr mnohem větší. A modřence jsem neobjevila žádné, krokusky jedny. Asi maj všude prostě náhodný mix.
Poslední úprava: 22. zář 2016 13:36 od Marqetka.

Kavárna u Krásné růže II 22. zář 2016 13:35 #313103

• Genovesa
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1736
Jj, perenniculum, to jsou dobré stránky, líbí se mi tam i ty popisky kultivarů trvalek. Jen kdyby bylo víc času...
Co se týče cibulovit, taky nemám problém vysadit, ono se vejde :lol: , ale pak dosazování a tak, to je přímo detektivní práce. Naštěstí fotím i do mobilu, páč mi letos v létě odešla karta ve foťáku. I s fotkama. :S
Ty nakoupené cibuloviny - kdy budete sázet? Není ještě brzo? Mám tu i vyryté tulipány.

Kavárna u Krásné růže II 22. zář 2016 14:35 #313105

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Tak jsem tam dneska byla potřetí :unsure: , ty bílý česneky mi nedaly spát, ale opravdu neměli :( . Zato jsem objevila 2kg balení těch bridal narcisů. Asi je měli už minule, ale zmátl mě obrázek. Kdysi jsem je kupovala rychlené a měla jsem dojem, že jsou čistě bílé,a le na fotce na tom balení je v květu hodně žluté : www.google.cz/search?q=narcis+bridal&cli...rc=AXFKFE6HuEq8qM%3A . To mě zmátlo, hledala jsem čistě bílé a ty tam nebyly asni jedny.
Sázet zatím nebudu, stačí do půlky října. Zatím budu dělat škatulata v záhonech tak až pak

Kavárna u Krásné růže II 22. zář 2016 21:48 #313130

• bradhal
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2220
Každá prodejna má asi jiný sortiment jak to tak čtu. Občas mám dojem, že k nám potom sváží neprodané zboží z jiných prodejen, uvidím. Manžel zaúkolován se stavil ve dvou na Třebíčsku, ale nepochodil. Zítra tam jedeme na běžný nákup, asi zase něco přihodím. Nakupování kvítek je mor, ty barevné obrázky... Ale část už mám zasazenou, další dám do země o víkendu - narcisy a krokusy jako lemy kolem vyvýšených záhonů a záhonek určený k řezu do vázy, bez estetického účelu.

Kavárna u Krásné růže II 22. zář 2016 21:55 #313131

• Genovesa
  • Platinum Boarder
Manžel mi přivezl z Hranic 2 kg narcisů Martinette. Měli i 2 kg Bridal narcisy.

Kavárna u Krásné růže II 22. zář 2016 22:32 #313132

• Kika
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1395
Tohleto by se melo zakazat!!! Vy me deptate, ja se nemuzu do Lidlu dostat a mam strasny zalusk na nejake narcisy. Jestli az se tam dostanu, uz nic nebudou mit, tak me mate na svedomi - koupim si misto narcisu flasku vina :cheer:

Kavárna u Krásné růže II 22. zář 2016 22:39 #313133

• Genovesa
  • Platinum Boarder
Tak to je ale taky dobry, ne? :laugh: Jsem si měla taky jednu vzít, abych zahnala tu bolest lokte. Je furt dost hrozná.
Následující uživatel poděkoval: Kika

Kavárna u Krásné růže II 22. zář 2016 22:43 #313134

• Kika
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1395
To me mrzi, preji at jsi brzy fit!
Následující uživatel poděkoval: Genovesa

Kavárna u Krásné růže II 22. zář 2016 22:47 #313135

• Genovesa
  • Platinum Boarder
Kiko to nic, dekuji, já jsem tu psala, že jsem byla na obstřiku lokte. Doktor mě varoval, že to bude bolet víc než předtím. No, bolí to teda o hodně víc, ale zas by to mělo pomoct, mám tenisový loket. Já jen že těsně po tom obstřiku jsem si ten nákup cibulovin fakt "užila" :S. Jenže to jsem si prostě nemohla ujít. Ty to chápeš, můj muž byl ze mě hotovson, když jsem se připotácela s cibulema a valila jsem si pro brufen. :laugh: :laugh:
Poslední úprava: 22. zář 2016 22:49 od Genovesa.
Moderátoři: Eva L., Květa