Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kavárna u Krásné růže II

Kavárna u Krásné růže II 27. úno 2017 20:58 #316779

• Smuma
  • Expert Boarder
  • Obdržená poděkování 186
Regino díky. Jsou nádherné, no takhle se na ně chytím a těším se jak budou bujet v záhoně a nakonec pešek.
Vyloupla jsem tři záhony ze zimního spánku, už se tam tlačí tulipány , česneky, kosatečky, krokusy hyacinty - no, uvidím, co ještě vyleze, už nevím,co a kam jsem sázela :whistle:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Kavárna u Krásné růže II 27. úno 2017 21:17 #316780

• Regina
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 943
Smumo, každý rok jich dost zasázím. Je to první jarní kytka, mívám je mezi okny. Kdyby vydržely všechny, co jsem kdy zasázela, měla bych tu už asi plantáž.Ale nějaké vždycky přežijí. A kupodivu tři roky přežívaly takové jakoby plnokvěté, ty jsem myslela, že nevydrží. Letos jsem ještě moc nezkoumala, dost často zapomenu, kde co je.U cibulek a hlízek je to problém. :)
Následující uživatel poděkoval: Ajka

Kavárna u Krásné růže II 28. úno 2017 08:05 #316783

• Ajka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3940
U mě je to také tak. Některé přežijí, jiné ne, ale pokaždé něco zůstane. Letos jsem zvědavá, tolik krtinců, co máme letos, jsme dosud neměli. :)

Kavárna u Krásné růže II 28. úno 2017 19:17 #316790

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7634
Ajko,to Vás čeká pěkný boj,koupila jsem první kytky v sobotu - velkokvěté chudobky, růžové :)

Kavárna u Krásné růže II 28. úno 2017 23:04 #316791

• Regina
  • Platinum Boarder
Aleno, já byla zas dneska pro macešky v Adavu, jak máš odtamtud citronovník tuším. Brala jsem jich dost i pro kolegyně v práci a sousedky. Foto je jen kousíček toho, kde jsem vybírala. Dva velké foliovníky.

Kavárna u Krásné růže II 28. úno 2017 23:04 #316792

• Regina
  • Platinum Boarder
Aleno, já byla zas dneska pro macešky v Adavu, jak máš odtamtud citronovník tuším. Brala jsem jich dost i pro kolegyně v práci a sousedky. Foto je jen kousíček toho, kde jsem vybírala. Dva velké foliovníky.
IMG_1063.jpg

IMG_1064.jpg
Následující uživatel poděkoval: Kaja, Kika, alenak, Marta, JUDY, babkaela, LucieT

Kavárna u Krásné růže II 01. bře 2017 22:21 #316812

• alenak
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 7634
Regino, vypadají nádherně,s těmihle bys mi radost udělala :cheer: , poslední roky jsem si oblíbila právě ty drobnější, hodně bohatě kvetou, některé i voní a je slušný výběr barev. Ale od matky mám rozkaz na hřbitov do mís kupovat ty velkokvěté ;), no taky nejsou špatné, domů už ty velké nekupuju. V sobotu jsem kupovala chudobky v AZGardenu Pardubice - cena 25 Kč, macešky drobné měly za 15, myslím, že je koupím laciněji, stejně je ještě zima, truhlík na okno s chudobkama mám nasázený :) to už jsem nevydržela :laugh:
Následující uživatel poděkoval: JUDY

Kavárna u Krásné růže II 02. bře 2017 11:12 #316818

• Smuma
  • Expert Boarder
  • Obdržená poděkování 186
Tak já si myslela, že někde s primulema dělám chybu a ono to bude asi v nich, sousedka jimi má olemovaný záhon a mně ne a ne se chytit, tak teď už to nebudu řešit vůbec...

Kavárna u Krásné růže II 03. bře 2017 08:35 #316839

• Regina
  • Platinum Boarder
Smumo, je to možná i v materiálu, co se sází. Jak jsme byla pro macešky, mají i primule. Dodám foto. Zase je to odchov ve studeném folníku. Myslím, že ty budou trvanlivější. Co se většinou koupí poměrně brzy, to jsou výpěstky z Holandska. I když to nemusí být jen tím. Schválně jsem jich vzala pár navíc a dám je rovnou do záhonu a uvidím příští rok.

Kavárna u Krásné růže II 03. bře 2017 08:37 #316840

• Regina
  • Platinum Boarder
Regina napsal:
Smumo, je to možná i v materiálu, co se sází. Jak jsme byla pro macešky, mají i primule. Dodám foto. Zase je to odchov ve studeném folníku. Myslím, že ty budou trvanlivější. Co se většinou koupí poměrně brzy, to jsou výpěstky z Holandska. I když to nemusí být jen tím. Schválně jsem jich vzala pár navíc a dám je rovnou do záhonu a uvidím příští rok.

Aleno, v Adavu je mají normálně za deset. Malé i velké. Já je měla pět macešky a primule deset plus DPH.

A už jsem se zase odcitovala místo upravila. Stálý boj. :down
Poslední úprava: 03. bře 2017 16:26 od Regina.
Moderátoři: Eva L., Květa