Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Počasí

Re: Počasí 20. úno 2013 07:06 #286216

• Evka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1197
Momentálně -2,1°C,včera napadalo docela hodně sněhu,takže všude je čistě bílo včetně keřů a stromů.Mně únor vadí ze zimních měsíců nejméně,protože je předzvěstí jara.:)
Téma bylo zamčeno.

Re: Počasí 20. úno 2013 07:11 #286217

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Eva L. napsal:
EvoL díky za dobrou zprávu.
Já už mám jaro, jen to počasí to odmítá pochopit. Obcházím po zasněžené (pocukrované) zahradě už několikátý den a špekuluju, kam co přesadím (musím přesunout pološvestku, dala jsem ji vloni na špatné místo, ale vyvolá to škatulatění..).
Před cca 14 dny jsem dokonce už stihla očistit pár záhonků, ostříhala jsem vysoká seda, pelyněk a rozrazily, ale na levandule a trávy jsem se bála sáhnout. |Tak se do nich pustím příští týden. Už se mooc těším :) .
Téma bylo zamčeno.

Re: Počasí 20. úno 2013 07:17 #286218

• Vlaďka
  • Platinum Boarder
  • Levaza
  • Obdržená poděkování 2598
Jano, to jsem ráda, že nejsem sama za blázna. Mám to také tak. Trávy jsem také nechala, jinak jsem začla střihat trvalky, teď už je to zase pod sněhem.
Téma bylo zamčeno.

Re: Počasí 20. úno 2013 16:14 #286222

• skalnička
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1086
Na teploměru -3°C a chumelí a chumelí.
Téma bylo zamčeno.

Re: Počasí 20. úno 2013 20:19 #286230

• evai
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 2679
U Berounky je zahrada taky pod snehem, ani trochu se nedalo "si zablaznit", prevracim totiz v zahonech nafoukany listi a hledam maly slimacky, nasla jsem uz ozrany spicky rasicich floxu.
Téma bylo zamčeno.

Re: Počasí 20. úno 2013 20:47 #286239

• Květa
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 9851
chumelí a chumelí.
u nás teda napadne, odtaje, napadne, odtaje.. máme asi 10 cm. Pohled z okna je depkoidní, vůbec se mi nechtělo nic dělat ( ještě ) i když bylo odtáto. Čvachtačka.

Asi před 14 dny jsme viděli celý den slunce, vytáhlo talovínky. Jsou v poupatech, víc nestihly. Ale jaro klepe ! Snad, teda...

Docela jsem zvědavá jak dopadly po zimě kytky. Po 4 letech nepřekročil teploměr -20., pouze jedno ráno se k dvacítce na dvě hodinky přiblížil ( -19,7 ).
JJ, budu hnojovat růže, bude následovat mírná zima ;) :P .
Téma bylo zamčeno.

Re: Počasí 20. úno 2013 20:48 #286240

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
U nás teď -3,vyjasňuje se(možná),je to celý den jak na houpačce.Chvíli sluníčko,chvíli vánice.Jedovatě pofukuje.O plžácích radši nemluvte,než přišel tenhle záchvěv zimy,viděl Jirka španěláka,jak leze u mámy při zdi.Asi průzkumník.Mají tam dost schovek ve škvírách mezi kamenama.Louka na chatě je samý krtinec,tak si myslím,že už žádná velká zima nebude.
Téma bylo zamčeno.

Re: Počasí 21. úno 2013 08:16 #286250

• Eva L.
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 8815
A jak nemáme mít depky ? :( Sluníčko nám chybí.

www.meteocentrum.cz/zpravy/page.php?page=13021800
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Evka

Re: Počasí 21. úno 2013 09:59 #286255

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
U nás dneska střídavě sluníčko vykukuje od rána :) .
Poprašek sněhu už včera roztál na trávníku, drží se částečně na chodníku a na záhonech mulčovaných kartonem, takže já mám " v hlavě jaro" a svrběj mě prsty, jak bych ráda řádila na záhoncích :laugh: . Ale do tý zimy asi nevylezu. Je -3°C. :down .
Téma bylo zamčeno.

Re: Počasí 21. úno 2013 19:08 #286261

• Kirsten
  • Platinum Boarder
  • En rose ville lukte like godt om den ble kalt noe
  • Obdržená poděkování 296
Jsme stále pod sněhem, žádné závratné závěje, ale pokryto je všechno tak deseticentimetrovou přikrývkou. Teploty se drží v mínusu, ráno kolem -8°C, přes den se dostaneme nejvýše na -3°C, sem tam sluníčko, sem tam posněhává. Taková mírnější zima, ale zaplaťpámbu, jsem raději, když je v zimě zima, ale mrchy mouchy po celou zimu, i v těch nejmrazivějších dnech odněkud vylézají a dokonce i komáři, nechápu. :unsure: No asi se můžeme těšit na spoustu hmyzího potvorstva. :evil: Aspoň budou mít ptáčci co baštit.
Kirsten
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa