Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Počasí

Re: Počasí 26. bře 2013 18:22 #287081

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Už mě to (budu slušná :angry: ) n e b a v í !!! Pořád pod 0,vítr,že mi z tácu skoro vyfoukl kobližky i s pytlíkem,když jsem šla k máti s kafem.Kde to jaro ksakru je???Agrotechnické lhůty pomalu fčudu,sněženky leží,průsvitné,ubičované mrazivým větrem.Začaly rašit trvalky-ploštičník,kozlík,floxy,až začnou rozmrzat,bude z toho siláž.
Radost z macrophyl,že letos slušně přezimovaly a mohly by kvést,je ta tam.Jen vkoutku duše doufám.Mráz by snad ani tolik nevadil,ale ten mrazivý,vševysušující vítr jes nad z kosmu.
Měla jsem dva dny volna,pátek a víkend jsem taky doma,za normálních okolností bych hrabošila v zahradě,takhle tu chodím vzteklá od okna k oknu a když nemusím,nevystrčím zádel z baráku.
Nezlobte se,ale já si musela upustit páru.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Eva L., Vlaďka, helena, evai, jana H, Evka, Lísteček

Re: Počasí 27. bře 2013 07:53 #287097

• Evka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1197
Pořád -4,5°C zataženo,snad se předpověď splní a od zítřka už budou přes den plusové hodnoty.:)
Téma bylo zamčeno.

Re: Počasí 27. bře 2013 08:11 #287098

• skalnička
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1086
Mišpule, klííd, jen se vypusť:laugh: :) s počasím to sice nehne, ale uleví se, co?! :laugh: Mám to stejně. Den co den po ránu -5°C, mrzne celý den. Přes týden to počasí tak nějak akceptuju, protože musím do práce a na zahradu bych se stejně nedostala, ale o víkendu, kdy nemusím do práce, mě to sejří úplně neskutečně. Ani okna jsem letos před velikonocema nestihla vypucovat, v tom mrazu to prostě odmítám dělat.
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: mišpule

Re: Počasí 27. bře 2013 12:53 #287111

• mišpule
  • Platinum Boarder
Dik za pochopení :laugh: Nevím jak teď,ale ráno byly -4.Drobně sněží,zataženo i se snad zvýšila vzdušnà vlhkost (když svlikam svetr,nejsem jak lampička "neklid",jestli ji pamatujete)
Téma bylo zamčeno.

Re: Počasí 28. bře 2013 10:18 #287143

• Evka
  • Platinum Boarder
Brzy ráno bylo ještě -3 °C,později se teplota konečně zvedla na +1,8°C.Je zataženo a mírný větřík,takže je chladno.
Podle předpovědi by mělo v noci ještě delší dobu mrznout,tak jsem zvědavá jestli půda stačí povolit při denních plusových hodnotách,aby se už dalo sázet. ;)
Poslední úprava: 28. bře 2013 10:19 od Evka.
Téma bylo zamčeno.

Re: Počasí 29. bře 2013 07:45 #287172

• mišpule
  • Platinum Boarder
Teď jsem koukla na Nory,další týden nás čeká typicky aprílové počasí.
Momentálně jsou +2,přes noc napadly 2 cm mokrého sněhu,z chodníků už je pryč.Pofukuje a je zataženo,asi na 5 min se ukázalo sluníčko.
Téma bylo zamčeno.

Re: Počasí 29. bře 2013 08:18 #287174

• Evka
  • Platinum Boarder
Sněží,zahrada je zase úplně bílá 1,2°C.:(
Téma bylo zamčeno.

Re: Počasí 30. bře 2013 18:58 #287210

• mišpule
  • Platinum Boarder
Dnes u nás bylo skoro jaro.Teploty mírně nad 0(2-4),většinou slunečno.Krokusy zahradu úplně rozsvítily.Teď se hodně ochladilo.Podle předpovědi nás čeká divoká noc.Přeji všem,koho postihnou zlé povětrnostní podmínky,aby to přečkali s co nejmenšími následky.Držím palce.
Téma bylo zamčeno.

Re: Počasí 30. bře 2013 19:21 #287211

• helena
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1969
Ladův kraj: Přes den sluníčko přes mlžný závoj, celkem teplo +8 stupňů. Byli jsme na cestách, takže příznivé počasí zůstalo nevyužito.
Předpověď Norů byla i pro nás nepříznivá: za čtyři dny cca 20 cm sněhu, tatínek na Vysočině dokonce 30 cm. Teď se dívám znovu a hned mám lepší náladu, protože upřesnění je mnohem příznivější: na Vysočině cca 17 cm a u nás kolem 7 cm.
Připojuji se k Mišpuli a všem drsně zapadaným taktéž držím palce!
Téma bylo zamčeno.

Re: Počasí 31. bře 2013 06:10 #287217

• Evka
  • Platinum Boarder
Napadalo sněhu jako by byl leden a pořád sněží -0,3°C.Kde jsou ty doby,kdy jsem si vždy o velikonocích kopala na zahradě a sluníčko svítilo o stošest.:( :angry:

Mírná zima vypadala pro růže slibně a teď toto = jaro-nejaro.Na takovéto velikonoce si nevzpomínám,žeby kdy byly.;)
Poslední úprava: 31. bře 2013 07:59 od Evka.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa