Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Počasí

Počasí 25. bře 2014 21:02 #288076

• mišpule
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 6303
Tak jsem teď vylítla přikrýt hortenzie a natahat ke zdi a přikrýt fuchsie,jistila jsem,že na okně je +1.Tráva v uličce už se třpytí.
Po dnešním úplně bláznivém počasí(fakt čtvero ročních období)-chvilku jsme měli na autě 4 cm sněhu-jsou mračna pryč a obloha plná hvězd.
Ráno v 5 h byly +3,ale slyšela jsem,jak v ulici pod námi(blíž k poli),lidi škrabou námrazu ze skel.
Téma bylo zamčeno.

Počasí 25. bře 2014 22:43 #288077

• HonzaPM
  • Administrator
  • 620 m n.m.
  • Obdržená poděkování 9276
Po té, co mi náš meteorolog potvrdil, že opravdu neblouzním, a že v našem městečku
opravdu spadlo za březen zatím jen 8,5 mm srážek celkem, jsem se rozhodl, že tato diskuse,
a zejména Heleniných 34 mm (a Evky tři dny deště) mi nedělají dobře, a už ji nebudu otvírat. :woohoo:
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: janaver

Počasí 26. bře 2014 07:53 #288083

• Kirsten
  • Platinum Boarder
  • En rose ville lukte like godt om den ble kalt noe
  • Obdržená poděkování 296
Od neděle divočina - spousta sněhu, málo sněhu, kroupy, sněhodéšť, slunce jak v máji, vzápětí mlžno a bohužel i noční a dopolední mrazy. :-( Teď těsně k -2°C přímo na zemi u záhonu, včera ráno -3°C na chráněném dvorku. Rozjásané ostrožky, tulipáni i předčasně napučené růže vypadají, že to povětšinou schytaly. Njn, nenadělám nic. Asi nakoupím konopnou látku a našiju do příštího roku pro tyhle případy každé růži slušivý čepec. :silly:
Kirsten
Téma bylo zamčeno.

Počasí 10. dub 2014 19:48 #288218

• mišpule
  • Platinum Boarder
Hypnotizuju oblohu(už třetí den)a ne a ne z těch valícíchse mračen něco spadnout.Přitom dopoledne to vypadalo nadějně,frontální systém jak mračna z Mordoru a pak to jednou chvístlo do oken a konec.Ve srážkoměru ani zvlhlé dno.
Ven se mi taky nechce,protože i když vysvitne sluníčko,fičí silný,ledový vítr,12°,ale pocitově tak 3°.Už jsem se namlsala krásného jara a tohle mě teda hodně otrávilo.Když už je tak hnusně,tak ať aspoň zaprší,ne?!!! :angry:
Poslední úprava: 10. dub 2014 19:48 od mišpule.
Téma bylo zamčeno.

Počasí 10. dub 2014 19:56 #288219

• Kamcule1
  • Gold Boarder
  • Obdržená poděkování 310
U nas prselo v noci, jak moc nevim, kazdopadne vyprahla zem to vcucla a jeste by si dala...
Téma bylo zamčeno.

Počasí 10. dub 2014 20:21 #288221

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Mišpule, u nás pršelo chvilku včera večer, ráno hlína mokrá, odpledne už suchá.
Venku jsem byla až kolem páté. Utichl vítr a bylo jakžtakž ( v zimní bundě, čepici a šátku na krku se to dalo...).
Ostříhala jsem panikulaty a zasadila a přesadila pár trav ukořistěných napodzim a te%d na jaře a zase jsem zalezla ( ale s dobrým pocitem, že jsem alespoň něco udělala :P ).
Téma bylo zamčeno.

Počasí 10. dub 2014 20:58 #288222

• mišpule
  • Platinum Boarder
To se teda máš,já jen zkontrolovala,jestli slimáci něco neožrali,politovala chudinky ubičované vichrem a zalezla do tepla k internetbankingu.To je taky hodně fajn :unsure:
Téma bylo zamčeno.

Počasí 10. dub 2014 22:07 #288224

• helena
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1969
U nás napršelo do rána 1,5 mm a ráno necelý milimetr. Vítr je, ale zahrada je od západu celkem slušně chráněná, takže to moc neprofukovalo. Urvu každý den cca hodinu na zahradě a pleju. Jde to dobře. O víkendu se chystám přesazovat trvalky ze zásobního záhonu.
Téma bylo zamčeno.

Počasí 11. dub 2014 05:19 #288227

• Evka
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1197
U nás začalo vydatně pršet v úterý večer a pršelo s krátkými přestávkami až do včerejšího večera.Ale v naší oblasti míváme jedny z nejvyšších ročních úhrnů srážek,což také není vždy nejlepší,není nad zlatý střed.Bohužel počasí neporučíme.

edit 6,30 :už se rozednilo,a obloha prozatím nevypadá na to,že by dnes mělo být 0 % srážek podle předpovědi,nechám se tedy překvapit jestli to tak opravdu bude. :)
Poslední úprava: 11. dub 2014 06:34 od Evka.
Téma bylo zamčeno.

Počasí 11. dub 2014 08:30 #288228

• Jana V.
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 3506
Evko, já mám opačný extrém, srážkový stín. Mohly bychom tu dlouze debatovat o tom, co je "lepší" :laugh: .
Aktuálně ti závidím ;) .
Téma bylo zamčeno.
Následující uživatel poděkoval: Evka
Moderátoři: Eva L., Květa